Va salut
Am avut cateva zile mai incarcate si anume.
Am mai transvazat cateva roiuri in cutii noi pe 10 rame....am mai adaugat rame la cladit.....
..Era vorba sa duc si eu 6 stupi la rapita.....am renuntat.
Intr-o seara dupa ora 23:30 {lucrez pe schimburi] am topit si eu ceara pe care am strans-o in tot acest timp[mai am cati-va faguri de reformat insa sunt in stupi si toti au puiet si pe o parte si pe cealalta.Nu am facut multa ceara....cu ceaunul de plastic si cu ceva apa in bol....arata pe cantar undeva pina intr-un kg jumatate.....deci scazand bolul si apa...undeva la 1 kg de ceara

.....pe care astazi am folosit sa ceruiesc cativa faguri de plastic cumparati inainte sa am albinele in gradina.
Sper sa-i cladesc si sa-i umplu cu miere de salcam.
In rest ce sa va mai spun,ca nu prea mai am timp.....acum cateva saptamani am cumparat un teren la tara cu o mica casuta batraneasca pe care speram sa o amenajam cat sa ne fie bine si ca viitoare casa de locuit in permanenta cat si pentru activitatile de pe langa casa,gen albinarit....asta fiindca m-am virusat rau de tot.Sper ca anul asta sa pot scoate ceva miere si cu banii pe care-i voi lua sa investesc in cutii si materiale de calitate.
planuri de viitor....
-as dori sa pot trece pe faguri din plastic...asta in timp....pentru ca facand un calcul simplu ies mai bine asa faguri din plastic se pot rearanja mult mai ieftin,adica o scufundare in apa sau o scurtare sa zic asa cred ca va rezolva problema.....si cea mai arzatoare treaba e cu molia....
- la anul sper sa trec si eu de prima tona de miere...insa anul asta vreau sa trec de prima suta de kg
-un mijloc de transport,si aici m-am gandit la o camioneta cu platforma de 3,5 T
-si sa fim sanatosi cu totii sa avem grija de albine
Va salut cu respect si va doresc Sanatate si sa aveti butoaie pline.
Doamne ajuta!