mellis scrie:La ME de exemplu pun catul când matca a coborât in C1. Astfel nu am nevoie de hanemann pt izolare.
Sanatate
Multumesc..... Si cand ar veni acel moment in cazul fericit?
mellis scrie:La ME de exemplu pun catul când matca a coborât in C1. Astfel nu am nevoie de hanemann pt izolare.
Sanatate
Closcutz scrie:L-as slabi, adica i-as lua din ramele cu puiet capacit si chiar si cu larvar cu albina acoperitoare si i-ad baga rame goale, de preferat construite. Sau poti sa-i bagi si foite, dar daca baga botci risti sa le strice. Bine-inteles as fi atent sa didtrug toate botcile mai ales daca sunt ouate.
varza scrie:Acest topic se vrea a fi despre greselile pe care le-am intalnit IN PRACTICA la adaugarea magaziilor pe stupi si despre cum este influentat stupul de acestea. Am deschis acest subiect si dintr-o nereusita sa zic asa ..... in sensul ca am adaugat magazia la jumate din stupi totul ok mai putin la un stup la care albina statea ciorchine si nici nu avea de gand sa se ocupe de magazie..... botci nu inca..... coronite deasupra puietului nu ..... rame deasupra construite dar doar 2 in rest foite ..... la fel si la ceilalti singura diferenta a fost la acesta faptul ca am format magazia din 2 corpuri de jumate astfel corpul a fost mai inalt decat celelalte . Acum va intreb cum pot remedia aceasta problema si daca se poate si fara sa tai din corp ?. Ca o ultima precizare fagurii de jos inca nu au ,,albit" iar ultimele 2 rame din 12 nu sunt pline cu miere inca
![]()
Cine a mai intalnit probleme la adaugarea magaziei rog sa nu se rusineze si sa marturiseasca drept.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori