in plus nu vad ce am avea de invatat noi incepatori....ce se intampla in canada e altceva fata de romania
omu isi explica tehnicile cu care lucreaza acolo..la noi mai greu
CATALIN scrie:cred ca a spus ce avea de spus d aia nu mai posteaza...
in plus nu vad ce am avea de invatat noi incepatori....ce se intampla in canada e altceva fata de romania
omu isi explica tehnicile cu care lucreaza acolo..la noi mai greu
alex maidaniuc scrie:Daca doriti sa imi dati numarul de telefon domnule Dan Margarit
alex maidaniuc scrie:Daca doriti sa imi dati numarul de telefon domnule Dan Margarit
cristi_vidican scrie:Într-o discuție recentă cu Dan Mărgărit, a scris următoarele despre Fumagilin B și antibiotice.
Poate ajută (sau oprește) pe cineva
Cu permisiunea lui, redau mai jos textul...
... Eu nu dau oxitet , si nu dau sirop primavara chiar daca pot face acest lucru, dau numai Fumagilin B toamna pentru ca iarna de aici impune luarea de astfel de masuri. Daca as fi in Romania va spun ca NU as da nimic din cele doua doar in cazul in care m-as confrunta cu probleme serioase legate de o boala sau alta.
A fost lansata idea cum ca antibioticele fac famili gigant ceea ce este o aberatie .
La ultima conferinta la care am fost la inceputul lui Decembrie m-am intalnit cu cei de la Medivet adica cu cei care comercializeaza Fumagilin B si stiind ca sunt roman m-au intrebat imediat daca sunt probleme mari legate de nosema in Romania pentru ca au foarte multe comenzi venite din Romania. Deci am impresia ca incepe sa se creeze o isterie nationala legat de acest produs si probabil ca asta convine comerciantilor pentru ca ei vor fi singurii beneficiari de pe urma acestui produs.
Sfatul meu pentru cei de acasa este de a filtra un pic informatia de pe internet , am spus tot timpul ca ceea ce prezint este ceea ce facem noi aici iar parte din lucruri nu vor merge aplicate in alte locuri sau vor trebui adaptate sau pur si simplu nu sunt necesare.
Daca ai probleme la un anumit moment dat, nu spune nimeni sa nu tratezi sau sa iei anumite masuri dar de aici si pana la ceea ce vad ca tinde sa se intample este cale lunga.
Subiectul legat de boli si tratamente este unul foarte delicat si trebuie inteles foarte bine si tratat ca atare. (Dan Mărgărit)
Daca ai probleme la un anumit moment dat, nu spune nimeni sa nu tratezi sau sa iei anumite masuri dar de aici si pana la ceea ce vad ca tinde sa se intample este cale lunga.
Subiectul legat de boli si tratamente este unul foarte delicat si trebuie inteles foarte bine si tratat ca atare.
cristi_vidican scrie:Bunicul lui Dan Mărgărit

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori