cristi_vidican scrie:Cică 7Rame bate cuiele sa pună lumea mastile in ele anul acesta.
Ne așteaptă greutățile
cristi_vidican scrie:Cică 7Rame bate cuiele sa pună lumea mastile in ele anul acesta.
cucubau scrie:2016 pana acum a beneficiat de clementa din partea celui de sus.
Datorita problemelor din 2015 multe familii de albine au intrat in iarna la un nivel mic de dezvoltare , si chiar cu probleme de sanatate.
Perioada de iernare foarte blanda a facut ca pierderile sa fie foarte mici si nivelul de dezvotare din perioada iarna primavara sa fie foarte bun.
Batranii spune-au ca atunci cand sunt multe culegatoare nu exista cules si atunci cand exista cules nu are cine culege.
Ramane de vazut ce va fi in continuare.
mellis scrie:Batranii mai spun ca o data la cativa ani sunt si culegatoare si cules. Sper ca anul acesta sa fie printre cei prognozati.
Desi in Aprilie se anunta ploi - la salcam speram sa avem cu ce face treaba.
Daca vin ploile - trebuie tinuti sub control si adunati din nou la salcam.
Sanatate.
talex scrie:Datini o familie neroitoare în primăvara și vo fac sa roiasca de 5 ori. De o sa stați doar prin copaci. E o mare păcăleală chestia ăsta cu roitoare și neroitoare. Sunt atâția alți factori care favorizează roitul dincolo de instinct
cristi_vidican scrie:talex scrie:Datini o familie neroitoare în primăvara și vo fac sa roiasca de 5 ori. De o sa stați doar prin copaci. E o mare păcăleală chestia ăsta cu roitoare și neroitoare. Sunt atâția alți factori care favorizează roitul dincolo de instinct
Am câteva matci de o anumita culoare.
Pline de albina, pline de miere. Nici urma de botci.
Altele, mai sure, nu toate, dar nu stiu niciodată care, pline de albina, pline de miere, pline de botci.
Am inceput sa prefer alta culoare decât sura.
Adică prefer sa nu mă risc.
cristi_vidican scrie:Am câteva matci de o anumita culoare.
Pline de albina, pline de miere. Nici urma de botci.
Altele, mai sure, nu toate, dar nu stiu niciodată care, pline de albina, pline de miere, pline de botci.
Am inceput sa prefer alta culoare decât sura.
Adică prefer sa nu mă risc.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori