tuturicius scrie:Bine zisesi mai Neculai!
tuturicius scrie:Bine zisesi mai Neculai!
stefanmadalin scrie:Minunile se produc numai in Vaslui!![]()
![]()
asd2 scrie:Pe beesource lumea se plange de faptul ca matcile cumparate de la marii producatori sunt schimbate de catre albine intr-un procent destul de mare. S-a ajuns ca reginele sa nu treaca de 2 ani. In filmul lui Gavrila o matca a fost ucisa si inca una schimbata "linistit".
Apicultorii romani vor avea ceea ce isi doresc: matci de schimbare linistita![]()
... si sa mai platesc si aproape dublul pretul pentru toata afacerea asta

asd2 scrie:Se poate preintampina si aceasta dificultate prin folosirea de "push-in cages"
asd2 scrie:Adevarat ai grait. Vad ca pierdem meciul![]()
Acum serios. Diversitatea genetica e binevenita.
tuturicius scrie:Daca a spus Jonny ca i-a trait o matca importata, transportata in conditii optime, nu mai stiu cati ani, nu inseamna ca a afirmat ca buckfastul e singurul care traieste nu stiu cati ani; daca spune careva ca bk e bland, nu inseamna ca afirma ca e singura albina blanda de pe lumea asta; daca arata ca i-a ouat o tabla de puiet nu inseamna ca a spus ca e singura albina de pe lumea asta care oua ..... etc...
Hai sa dam dovada de mai multa toleranta pt ideile si convingerile fiecaruia, creste fiecare ce ii place. Nu va mai simtiti atinsi cei cu carpatina de orice lauda referitoare la un bk. Am si eu buckfasturi, imi place ce vad la ele si nu am sa ma simt ca un proscris, pt. ca am bk, in tara carpatinei sau cum s-o fi numind ea. E tara tuturor
jonny_it scrie:Corect!
Nu am nici o problema cu cei care au carpatina, doar ma distrez pe seama lor uneori, de exemplu acum multi sunt prin copacifiecare tine in curte ce vrea.
ignatov andrei scrie:Normal, adica inconjurat de multe oglinzi...![]()
Da' cei din oglinda ce spun...
jonny_it scrie:
Lasati buckfast-ul. Cand bem o cafea?
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori