Prima pagină APICULTURA GENERALA BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE

Discutii despre tratamentele efectuate familiilor de albine,medicamente,mod de administrare,etc. , discutii despre bolile si daunatorii albinelor
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Tinctura pelin

Mesajde Dinca Catinel » 04 Iul 2016, 10:30

Va salut. Daca ma poate ajuta cineva, am gasit anul trecut, cred ca pe acest forum, o reteta de tinctura de pelin a cuiva din Rusia, cred ca erau niste pagini vechi scanate daca tin bine minte, oricum, scrise in romana. Ceva cu pelin adunat inainte de inflorire, pelin adunat dupa inflorire, fiert vreo 6 ore etc. Ideea e ca nu mai reusesc sa o gasesc.
Multumesc anticipat.
Dinca Catinel

Re: Tinctura pelin

Mesajde bmdna » 04 Iul 2016, 22:23

Salut!

Cred ca este vorba de un ceai si nu de tinctura. Preparatul, fiertura respectiva se numeste Kas 81 si reteta se poate gasi dand cautare pe forum. Daca nu te descurci, da-mi un semn ca am sa postez un link
bmdna

Mesajde comi » 20 Iul 2016, 20:46

Da tinctura de pelin de mai .
Ajuta sau stimuleaza ponta matcii.
Daca lupul ti-a mancat un dusman asta nu inseamna ca lupul este prieten cu tine
comi

Mesajde PiatraDinLemn » 29 Iul 2016, 14:50

comi scrie:Da tinctura de pelin de mai .
Ajuta sau stimuleaza ponta matcii.

Salut, sunt nou pe forum dar ma intereseaza ce stii despre tinctura de pelin nu ceai. Poti sa detaliezi te rog efectele tincturii de pelin si sursa informatiei?
PiatraDinLemn

Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE