mihaistupar scrie:Lucerna din filmulet nu e ca a noastră de la noi. E un hibrid de trifoi cu lucerna .are vigoarea lucernei,culoarea florii mov si forma de trifoi. Dacă mai e si super melifera se înțelege.eu să am o apropiere de departe la cules de lucerna,fac măsurători la trompa in fiecare toamnă. Fac infuzii anual să mă apropii de 7 mm.
mihaistupar scrie:În acela cu roiurile care primeau botci.si iarba trebuia tăiată în următoarea ora
lucky5strike scrie:Min 3:30 - https://www.youtube.com/watch?v=2R8MZC5Cq9s
Zicem rapita, dar asta nu e rapita ca a noastra... Voi ii ziceti canola si ar fi cazul sa ii zicem si noi tot canola.
Repet, nu e rapita de la noi.
balasbebe scrie:Sa inteleg ca rapita se seamana toamna si canola primavara?
Am vazut pe margine si sulfina galbena.
balasbebe scrie:Sa inteleg ca rapita se seamana toamna si canola primavara?
balasbebe scrie:Buna seara
Am contact cu albinele din 1980, eram doar incarcator, descarcator in pastorale, si purtator de rame la extras, sau la largiri de cuib.
Inca o data tin sa va multumesc pentru filmulete sau postari.
Angellily scrie:balasbebe scrie:Sa inteleg ca rapita se seamana toamna si canola primavara?
Canola = rapita, acelas lucru
lucky5strike scrie:Angellily scrie:balasbebe scrie:Sa inteleg ca rapita se seamana toamna si canola primavara?
Canola = rapita, acelas lucru
Nelu, cand o seamana fermierii si la ce inaltime ajunge planta in toiul infloririi?
Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori