Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Nea Costica din Buzau

Mesajde bostina constantin » 25 Dec 2011, 18:31

ma numesc constantin bostina,sunt nascut in 15 3 1956 :roll: .casatorit un fiu Adi ,nora Eliza doi nepoti ,georgian 10 ani andrei 2 ani si Lili sotia,[s-o tie :lol: !!!!Domnu sanatoasa],si pe voi la fel !! o sa cinstesc un pahar de bere sau vin sau tuica si cu voi !!hai NOROC SI LA MULTI ANI!!!!!! si mai ales cu lucian , ca am multe de vorbit cu el pt ca avem multe in comun.ajutor!!nu stiu sa scriu mesaje!!ATENTIE !! AM SA VA SPUN MULTE [am trei stupi :ugeek: ] LA MULTI ANI SI CRACIUN FERICIT!!!voua si celor dragi voua,va ibraciseaza, lili si costica din buzau.
bostina constantin

Re: ajutor!!!!!!!!!!

Mesajde Adi Hodis » 25 Dec 2011, 18:41

bostina constantin scrie:ma numesc constantin bostina,sunt nascut in 15 3 1956 :roll: .casatorit un fiu Adi ,nora Eliza doi nepoti ,georgian 10 ani andrei 2 ani si Lili sotia,[s-o tie :lol: !!!!Domnu sanatoasa],si pe voi la fel !! o sa cinstesc un pahar de bere sau vin sau tuica si cu voi !!hai NOROC SI LA MULTI ANI!!!!!! si mai ales cu lucian , ca am multe de vorbit cu el pt ca avem multe in comun.ajutor!!nu stiu sa scriu mesaje!!ATENTIE !! AM SA VA SPUN MULTE [am trei stupi :ugeek: ] LA MULTI ANI SI CRACIUN FERICIT!!!voua si celor dragi voua,va ibraciseaza, lili si costica din buzau.

:shock:
Pai noi cu ce sa te ajutam ??? ... ai uitat sa spui, ca mesaje deja scrii ... vezi ca stii !!!

Las ca spui maine cand o fi mai putin vin urcat la " etaj ". :lol:
Pana atunci ... sa va fie de bine !.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde dorindafi » 25 Dec 2011, 18:43

:mrgreen: multzi copii sa-tzi dea domnu shi sa fie sanatoshi
ca stupii ai timp sa-i inmultzeshti :lol:
dorindafi

Mesajde jimm » 25 Dec 2011, 19:03

Sa traiesti nea' Costica...Craciun fericit! din Candesti Dambovita?!
Daca da, cand iti bag o vizita la stupina? Sa nu zici nu! :lol:
jimm

Mesajde proapis13 » 25 Dec 2011, 19:37

Bine-ai venit in marea familie a apicultorilor,nea Costica,
si pana-ti aduci aminte de ce ajutor ai nevie Craciun fericit
alaturi de cei dragi si cinsteste o stacana de vin in cinstea noastra
salve ;) :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde doruuu » 25 Dec 2011, 19:49

Craciun Fericit si daca tot ceri ajutor ... te ajutam si noi cu un pahar de vin , tuica , bere ... ce o fi... :D
doruuu

Mesajde bostina constantin » 25 Dec 2011, 20:21

dorindafi scrie::mrgreen: multzi copii sa-tzi dea domnu shi sa fie sanatoshi
ca stupii ai timp sa-i inmultzeshti :lol:

dorine , ,ma, copii pot face si acum ma ,da'albine trebuie sa ma ajute Adi ma ca el expert in asta ,iar voi astia tineri sa ma invatati pe taste. :roll: dorine ,,hai sa ti spun ceva,,,,,,iti doresc tie si celor dragi tie CRACIUN FERICIT SI toate sarbatorile sa le petreceti fericiti asa va doreste lili si costica din buzau,candesti.
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 25 Dec 2011, 20:39

jimm scrie:Sa traiesti nea' Costica...Craciun fericit! din Candesti Dambovita?!
Daca da, cand iti bag o vizita la stupina? Sa nu zici nu! :lol:

AOLEU!!! JIMULE JIMULE ma, totdeuna de cand citesc acest forum, am vrut sa dialoghez cu tine [a-i citit ce am scris, daca citeste si nea janese[sa fii sanatos nea janese am poze cu matale] ,ne crede academicieni,ps nu e candesti de de dabovita ca ;voi nu aveti :roll: culoare.daca doresti iti recomand formatie , :roll: acuma si la ora asta noi va iubim pe voi si voi sa iubiti pe cei de langa voi vadoreste lili si costica di buzau
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 25 Dec 2011, 21:14

proapis13 scrie:Bine-ai venit in marea familie a apicultorilor,nea Costica,
si pana-ti aduci aminte de ce ajutor ai nevie Craciun fericit
alaturi de cei dragi si cinsteste o stacana de vin in cinstea noastra
salve ;) :D

mai aprobatorule,1 nu stiu pe ce sa apas sa bag o opoza [totisunteti cu gandu la beutura , v-am testat] 2 etc Hai sa t i spun tie ca tot zisesi,m-am chinuit o vreme sa-i multumesc lui lucian ca m-a incurajat sa continui sa scriu da nu numai pt atat!!!!proapis cred ca nu citeste nimeni secretul care -l zic ; am invatat mullt de la tine,,de aceea iti doresc tie si familiei tale CRACIUN FERICIT SI SARBATORI FERICITE !!N-mi place exprimarea dar sufletul meu exprima sinceritatea cuvintelor ps nu am decat 3stup, cam la acelas niven'unu prins in copac unu daruit de profesorul meu si a-l treilea [roi] facut de costica .N-AM VAZUT OCURIOZITATE ,ARE SOACRA, NA -RE :roll:
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 25 Dec 2011, 21:36

doruuu scrie:Craciun Fericit si daca tot ceri ajutor ... te ajutam si noi cu un pahar de vin , tuica , bere ... ce o fi... :D

Sa traiesti multi ani ma doruletule si tu si familia ta,hai s -ti spun un secret [ca tot nu ne au de nimeni ,]am facut 15 deca alb ;da lucru; 12 deca si juma de rosu lucru la patrat,tuica am intr-un butoi cca 10 deca mai mare si e aceias calitate eu va pot pune poze dar nu am nicio satisfactie , daca nu le albilarim :roll: ps tuica am albinarit-o dar vinul inca fierbe 'asa zice ne vasta,nu l-am gustat, e timp :D :D DORU POTI SA INVETI UN TATAIE DE 55 ANI SA PUNA POZE SI ALTELE PE FORUM CA EL E BATRAN CA NEA G J .....
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 25 Dec 2011, 22:26

Adi Hodis scrie:
bostina constantin scrie:ma numesc constantin bostina,sunt nascut in 15 3 1956 :roll: .casatorit un fiu Adi ,nora Eliza doi nepoti ,georgian 10 ani andrei 2 ani si Lili sotia,[s-o tie :lol: !!!!Domnu sanatoasa],si pe voi la fel !! o sa cinstesc un pahar de bere sau vin sau tuica si cu voi !!hai NOROC SI LA MULTI ANI!!!!!! si mai ales cu lucian , ca am multe de vorbit cu el pt ca avem multe in comun.ajutor!!nu stiu sa scriu mesaje!!ATENTIE !! AM SA VA SPUN MULTE [am trei stupi :ugeek: ] LA MULTI ANI SI CRACIUN FERICIT!!!voua si celor dragi voua,va ibraciseaza, lili si costica din buzau.

:shock:
Pai noi cu ce sa te ajutam ??? ... ai uitat sa spui, ca mesaje deja scrii ... vezi ca stii !!!

Las ca spui maine cand o fi mai putin vin urcat la " etaj ". :lol:
Pana atunci ... sa va fie de bine !.

MAI ADI primul meu raspuns in acest forum, am vrut sa fie la cel care a raspuns primul la inregistrarea mea si acela a fost lucian ,avem foarte multe preocupari comune ,si i-am returnat mesaj cu multumirile de rigoare,dar nu am primit nicio confirmare ,ca ar fi ajuns la el mesajul meu,dupa aceea m-am inregistrat [toate datele sunt reale] eu nu stapanesc toate cuvintele[ explicatia lor]care trebuie sa le scri la inceput .adi eu am mai scris un mesaj pt tine si la final pt familia ta,si nu a aparut ,eu nu am internet aici latara' am o chestie care se baga in niste cabluri GATA!!daca nu am reusit sa -ti trimit primul mesaj[atentie a fost primul raspuns a-l meu dat unui apicultor ]scriam acolo ..ca nu doresc sa-ti scutur scamele de pe gulerul hainei tale ,doream sa-ti spun o constatare de a mea de forumist [atentie nu era vorba la cat se pricepe adi la albine]vreau sa te informez ca-ti monitorizez comentarile tale de circa 2 ani ,pt mine [imi pare rau ca am varsta asta 55 ani] si esti MARE,ADI ,SARBATORI FERICITE ,TIE SI FAMILIEI TALE!!! CA MERITATI!!
bostina constantin

Mesajde Adi Hodis » 25 Dec 2011, 23:29

bostina constantin scrie:...
adi eu am mai scris un mesaj pt tine si la final pt familia ta,si nu a aparut ,eu nu am internet aici latara' am o chestie care se baga in niste cabluri GATA!!daca nu am reusit sa -ti trimit primul mesaj[atentie a fost primul raspuns a-l meu dat unui apicultor ]scriam acolo ..ca nu doresc sa-ti scutur scamele de pe gulerul hainei tale ,doream sa-ti spun o constatare de a mea de forumist [atentie nu era vorba la cat se pricepe adi la albine]vreau sa te informez ca-ti monitorizez comentarile tale de circa 2 ani ,pt mine [imi pare rau ca am varsta asta 55 ani] si esti MARE,ADI ,SARBATORI FERICITE ,TIE SI FAMILIEI TALE!!! CA MERITATI!!

Nea Constantine, daca eu reprezint pentru dumneata aceasta atentie, am sa inchin ( virtual ) si eu un pahar de vin cu dumneata desi, sint consumator doar la ocazii anuale.
Poate viata ne va oferi ocazia de a ciocni paharele la un "pahar "de vorbe si destindere.
Azi fiind o zi din an, zi speciala in care sarbatorim Nasterea Domnului Isus Hristos, inchinam cate un pahar cu cei dragi ca deh, asa se face, cica.
Aluzia cu urcatul vinului la etaj, sper sa o fi inteles la justa ei expresie minima si nicidecum exagerat ... cel putin eu simt imediat cum urca prima inghitzitura. :lol:
Daca scrisul si trimisul mesajelor private este ajutorul solicitat, se rezolva simplu.
Accesezi PM de sub numele celui carei doresti sa-i scrii, apare pagina cu chenarul pt. scris textul, scrii textul si apoi dai clik pe TRIMITE.
Asta-i tot.

Personal ma bucur de deschiderea sincera facuta si de inceputul dumitale apicol.
Sa ajute bunul Dumnezeu sa va bucurati de albinutzele din stupi precum si de membrii familiei dumneavoastra.

Sarbatori fericite !.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde ves.lucian.zabrani » 26 Dec 2011, 00:43

Craciun Fericit , Constantine !!! si un An Nou Fericit !!!
sa fi sanatos si bucuros !!! sanatate maxima intregii familii !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde bostina constantin » 26 Dec 2011, 15:20

ves.lucian.zabrani scrie:Craciun Fericit , Constantine !!! si un An Nou Fericit !!!
sa fi sanatos si bucuros !!! sanatate maxima intregii familii !!!

aceleasi urari si ganduri bune si din partea noastra pt voi!!!ps.ti-m citit cu drag si interes toate postarile tale,am avut ce invata,cind oi avea si eu net ca lumea la candesti am sa ma ,,laud" si eu cu ce am realizat [am infiintat o mini-livada de peste 150 pomi fructiferi si arbusti] inca odata va salutam,lili si costica din Buzau.
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 26 Dec 2011, 15:39

te salut din nou Adi,mi-ai recomfirmat ca nu m-am inselat in ceea ce te priveste,apropo -daca etajul este mobilat bine,ce se poate intampla?? :oops: trebuie sa ma dau batut,mai terminat cu figurile de stil mai ales cu metaforele.ps ssti ca am facut ciclul 2 din armata, ca sofer la Divizia Oradea.sa fi iubit!!
bostina constantin

Mesajde Adi Hodis » 26 Dec 2011, 19:18

bostina constantin scrie:te salut din nou Adi,
apropo -daca etajul este mobilat bine,ce se poate intampla?? :oops:

Te contra-salut nea Constantine ... pai ce sa se intample ? ... eventual admirarea ambientului jovial. :)

ps
Cunosc fosta/ele UM-uri, nu mai exista de niste ani buni.Au lasat doar strictul necesar.
Sa traiesti sanatos si bucuros de toti si toate ale ´mneatale.
Adi Hodis

Următorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?