Multumesc,
Numai bine.
cristian bh scrie:Daca vii la felix pe traseul Deva-Oradea,..pe celebrul dn76_,,te invit cu placere la o cafea,...
.si altele a la bh!
mausica scrie:cristian bh scrie:Daca vii la felix pe traseul Deva-Oradea,..pe celebrul dn76_,,te invit cu placere la o cafea,...
.si altele a la bh!
Bai da zgarcit mai esti....dai numa cafea la om....da un pahar de ceva ........nimic ?
Poate il si pui sa traga niste scanduri la abric daca tot e prin zona nu de alta dar sa invete
cristian bh scrie:
Bai,...da la mine nu va ganditi ca abia astept un motiv de sarbatoare?
mausica scrie:cristian bh scrie:
Bai,...da la mine nu va ganditi ca abia astept un motiv de sarbatoare?
Eram sigur ca asta o sa zici........ ti tu mortis sa gasesti o cale sa scapi si sa sarbatoresti![]()
Apai tu vrei sa vin eu sa trag la abric.....eu ma gandeam ca vin la o ,,toarta,, ....
Daca ii faci turul atelierului la Augustin.......il bolunzesti cu totul de cap si o sa viseze numai Parveux si alti italieni vestiti
Sau tu vrei sa cada clopu din cap de la el ?
PS: Ce scandal aveti prin sat ?Nu de alta dar ati aparut pe facebook cu ,,sefii de cariera,,
PPS: Vezi sa nu greseasca cumva mascatii usa si sa dea peste tine cumva.....mai bine inchide bine usa aia
mausica scrie:cristian bh scrie:
B
Daca ii faci turul atelierului la Augustin.......il bolunzesti cu totul de cap si o sa viseze numai Parveux si alti italieni vestiti![]()
Sau tu vrei sa cada clopu din cap de la el ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 60 vizitatori