sovian scrie:salut ,
cand se face tratament cu Furetto se inchid cei cu fund antivaroua ?
iulians scrie:Nu-l iau pe cel original. Este prea scump pentru bugetul unui apicultor. Ma gandesc pentru unul la 250-280 de lei.
iulians scrie:De cand fac apicultura fac tratament doar cu VF si asta de 20 de ani. Cu benzi.
Acum ca am ajuns la un numar mare de stupi vreau sa ma ~modernizez~. Vreau sa-mi cumpar furetoo insa nu stiu ce concentratie de tactic cu ulei de parafina sa folosesc sau alte tratamente. Ce-mi recomandati?
iulians scrie:Am citit de 5 % tactic si 95 % ulei de parafina. Este corect?
iulians scrie:Un singur jet (puf) pe familie?
mausica scrie:iulians scrie:De cand fac apicultura fac tratament doar cu VF si asta de 20 de ani. Cu benzi.
Acum ca am ajuns la un numar mare de stupi vreau sa ma ~modernizez~. Vreau sa-mi cumpar furetoo insa nu stiu ce concentratie de tactic cu ulei de parafina sa folosesc sau alte tratamente. Ce-mi recomandati?
Daca cauti pe siturile care vand aparate gen furetto sau fogger vei gasii concentratiile.IN general de la 4% pana la 8%
Arhivistu scrie:mausica scrie:iulians scrie:De cand fac apicultura fac tratament doar cu VF si asta de 20 de ani. Cu benzi.
Daca cauti pe siturile care vand aparate gen furetto sau fogger vei gasii concentratiile.IN general de la 4% pana la 8%
Poti sa recomanzi unul mai bun,o firma care are ceva mai de calitate la preturile astea 250 300 lei? Sau e loterie cu ele?...-se poate si pe privat daca se considera reclama..Multumesc.
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori