Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde cucubau » 09 Aug 2016, 23:11

adisor8 scrie:-cum a fost posibil ca 7,4 milioane de romani sa voteze pentru demiterea lui Basescu si acesta sa ramana in functie, fara ca vreo mare putere sa intervina public sa apere “democratia” din Romania?

Se vede clar ca pluta e plecata si d-ta nu ai pierdut-o deloc .
Cum stai cu aritmetica ? 20 meleoane minus 7,5 cat au reusit Dragnea si cu Ponta sa totalizeze , basca ca jumatate erau decedati , cat mai ramane?
........
cucubau

Mesajde csaa » 10 Aug 2016, 07:25

Din cei 20 de milioane de cetateni cati erau votanti????
Basescu a fost demis legal, dar marelui licurici nu i-a convenit schimbarea, betivul era mult mai usor de controlat.
csaa

Mesajde adisor8 » 10 Aug 2016, 11:35

din ce am postat nu-mi apartine decat primele trei randuri ........iar articolulu si P.S. sunt ale jurnalistului.............iar doi oameni mai frustrati ca sreck si cucubau n-am vazut..... ce i-mi pare rau cel mai mult e ca sunt si apicultori.....
adisor8

Mesajde Shrek » 10 Aug 2016, 12:29

Spune-mi ce citesti sa-ti spun cine esti! O vorbă din popor adaptată la context. Pe ce te bazezi ( o replica memorabila) când spui ca sunt frustrat? Ori ai invatat in scoala numai limba rusă si nu înțelegi.... prezentul?
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 12 Aug 2016, 16:42

mai bine de 13 handralai in uniforma
https://www.youtube.com/watch?v=0T-BBtJiuQg

au reusit sa incatuseze si sa bage in masina o "doamna"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 13 Aug 2016, 15:54

Pentru ca nu au vrut sa foloseasca excesiv forta.
csaa

Mesajde un OM » 13 Aug 2016, 20:18

Chiar toate doamnele sunt...doamne?
un OM

Mesajde csaa » 14 Aug 2016, 15:21

Daca vorbim despre gen, atunci...da. Daca vorbim despre comportament.....
csaa

Mesajde akmm » 18 Aug 2016, 07:33

csaa scrie:Din cei 20 de milioane de cetateni cati erau votanti????
Basescu a fost demis legal, dar marelui licurici nu i-a convenit schimbarea, betivul era mult mai usor de controlat.

Absolut.Si ce daca, a fost ales pe 5 ani, stiam asta dinainte.Ca daca esti ticalos din fire si stii ca a fost ale la mustata, nu scapi de ocazie sa reabilitezi sencuristii...
Apropo, cat de seriosi pot fi oamenii care asculta cum le scartaie altora mobila?
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde csaa » 18 Aug 2016, 20:16

?????? Am pus virgulele in toate variantele posibile, dar n-am inteles nimic.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 31 Aug 2016, 14:40

masoneria militienilor

http://www.biziday.ro/2016/08/31/masone ... a-de-hoti/

pe garcea degeaba-l trimiti la scoala ... tot mitocan ramane si ca urmare tot mitocaneste se comporta

cat de imbecil sa fii ca sa crezi ca prinj "clasificarea" unui subiect o sa eludezi ancheta??!!
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 31 Aug 2016, 19:26

Garcea spion este un pleonasm! Unde este vorba de bani apar si " gulerele albe", in fond niste hoți mai elevati.
Shrek

Mesajde csaa » 01 Sep 2016, 18:32

De data asta (cred) olteanul s-a bagat unde nu cunoaste. Din cate am citit si vazut la tv cheltuielile alea erau facute pentru recompensarea informatorilor, plata unor facilitati legate de culegerea de informatii, etc. Astea obligatoriu sunt secretizate - asta ca sa vorbesc in limbaj profan - pentru ca daca are acces orice .....jurnalist la ele te trezesti cu toate actiunile desconspirate.
Fara sa cunosc detalii si fara sa vreau sa intru in polemica cu antescriitorii mei, va spun ca mie imi miroase a reglare de conturi intre institutii. Sau marelui licurici ii incurca planurile cei de la 2,15. Vom vedea peste un an an daca DNA va inchide dosarul si cu ce solutie.
Pe de alta parte, ca sa ii raspund lui Ionita dovlecel, in maniera lui: la cate cladiri CONSOLIDATE (?????) au cazut in Italia in urma cutremurului, daca urmez logica ta, ar insemna ca toti inginerii sunt niste corupti criminali :idea:
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 02 Sep 2016, 10:34

trebuie sa ai minte de militian imbecil ca sa faci paralela intre spagismele politiei romane si cutremurul din Italia.

mai cititi domnu' cssa .... si incercati si un minim de rationament .... stimabili sefi au clasificat fix ceea ce solicitasera procurorii ... DUPA ce acestia facusera cererea .... ca-s nesimtitii stim cu toti .... dar acum se confirma cu priososinta si ca sunt *******.

"inginerii" care au girat consolidarile din Italia o sa fie trasi la raspundere .... TOTI, ca vor fi sau nu facuti responsabili ramane de discutat, sunt oarecum pe subiect .... atat timp lucrarile efectuate au respectat specificatiile tehnice raspunderea este foarte diluata
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 02 Sep 2016, 17:37

Cristian IONITA scrie:trebuie sa ai minte de militian imbecil ca sa faci paralela intre spagismele politiei romane si cutremurul din Italia.

mai cititi domnu' cssa .... si incercati si un minim de rationament .... stimabili sefi au clasificat fix ceea ce solicitasera procurorii ... DUPA ce acestia facusera cererea .... ca-s nesimtitii stim cu toti .... dar acum se confirma cu priososinta si ca sunt *******.

"inginerii" care au girat consolidarile din Italia o sa fie trasi la raspundere .... TOTI, ca vor fi sau nu facuti responsabili ramane de discutat, sunt oarecum pe subiect .... atat timp lucrarile efectuate au respectat specificatiile tehnice raspunderea este foarte diluata

Trec peste faptul ca m-ai facut imbecil. De fapt te-ai facut pe tine, ca am spus ca asa ai rationa tu.
Nu ai citit cu atentie ce am scris eu, asa ca iti repet: Toate documentele si cheltuielile legate de culegerea de informatii sunt CLASIFICATE DE LA INTOCMIRE.
Daca nu ai inteles si crezi ca e nevoie sambata iti fac si un desen.
Pe de alta parte, nu neg ca exista posibilitatea ca aceste fonduri sa fie fraudate, deoarece verificarea modului de cheltuire este aproape imposibila. Eu astept finalul anchetei, dar faptul ca nu s-au facut arestari (la cat de atasati sunt procurorii DNA de aceasta masura procedurala) ma duce la gandul ca povestea asta e o facatura de doi bani.
csaa

Mesajde Donbazil » 02 Sep 2016, 22:24

Salut!

Poate că n-ar fi rău să discutăm si despre "militienii" de pe stradă, că de "domnii ingineri" pusi politic pe scaunele cele mai inalte..... :evil:
Fişiere ataşate
Militianul.....jpg
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE