Colegi, vad ca dupa postarea mea au urmat diferite interpretari, unele chiar pe alaturi de subiect.
Voi raspunde catorva, pe un ton amical, ca nu am chef de iesire in ... urzici.
CristianBee scrie:Cei asa de greu de crezut ca se fac 30 kg la rapita . Un stup cu 5 rame de puiet capacit ( Dadant 1/1 ) la 1 Martie la rapita este stup de cules numai bun . Ca nu aveti voi asa ceva , este numai problema voastra . Inseamna ca gresiti undeva .
D-le Cristian, recititi va rog,
Adi Hodis scrie: ...
Dane, ai uitat sa scrii ca la inceput era dublu nr-l de familii. Asa cum ai scris pe pagina ta, inainte de rapita, ai pus o familie peste alta. Deci doua matci intr-un stup. Asa ca media se poate scadea cam la jumate din cifre.
Spun asta doar in sensul ca s-ar putea sa citeasca pe aici si unii care pot modifica preturile la impozitarea s-au sa le mai vina ceva idei de taxare ... mai ales ca zici ca anul asta a fost foarte prost, ( ceea ce sustin si eu ) pai intr-un an bun cat faci frate ?. 100 kg ?. Deci vezi ... ?.
Imi amintesc discutiile dintre domnii cu impozitarea si apicultorii, la o intalnire pe tema impozitarii. Ca sedinta NU a fost, ci mai degraba o critica dura adresata noua, tuturor ...
Dumnealor, cica sau informat ... si ca apicultorii fac 50 - 60 de kg. media/an ... si ca, sa nu le spuna cineva ca nu se fac bani cu stupii, ca au sursele lor de informare si stie bine ce si cum ...
Degeaba explicatiile ca NU este la fel pentru toti apicultorii, ca NU este la fel productia in toata Romania, ca factorii meteo pot sa influenteze productia chiar si spre zero s-au chiar cu minus ...
Aia nu si NU ! ... ati primit fonduri europene, v-ati dezvoltat, aveti de unde plati !.
...
Acum ati vazut ca, nu sa pus accentul pe ,,a fi greu de crezut" ... sau ca ,,am gresi noi undeva ca nu avem astfel de stupi".
D-vs ati avut an/ani cu productii foarte mici ?. Dar pagube majore ?. Traiti de pe urma albinelor ?.
DoarEu scrie:Si voi ce castigati ca sunteti Toma Necredinciosul?
Si Dan ce castiga daca a mintit...
E treaba fiecaruia cine pe cine crede...eu personal ma uit mai intai in propria ograda si nu caut sa bag batul prin gard asa...ca din instinct
D-le DoarEu, probabil v-ati grabit la citit ... nu e nimeni cu minciuna pe aici si nici cu batul prin gard. Prea usor faceti afirmatii nefondate.
Si d-vs va adresez aceleasi intrebari de mai sus.