Am luat 4 lazi goale de la un roman
Adi Hodis scrie:Da, mai trebuie ... sa pui albine.![]()
Asha am patzit si eu cu ani in urma, cand am vrut sa iau albine si cerea un preeetz ... avea puiet varos scos afara din stupi, puiet racit.
Nu mai zic de semnalmentele Varroa ... si cand i-am zis ca are problemele astea in stupi s-a incins si asta ... m-am incins si eu ca deh, nu lasam nici unul, ca orbu de batz![]()
Ca sa-i dovedesc ca am dreptate, am verificat nishte stupi aleatoriu ... si abia apoi a dat-o cotita, ca nu mai avea incotro cand a vazut Varroa pe albina, cand i-am aratat ca a greshit largind excesiv cuiburile, avea rame goale cu F A si rame cu puiet si albina departe de cuib, ingramadite albineutzele pe puiet ... saracutzele, nu mai faceau fatza sa incalzeasca puietul ... of of.
Am plecat ... cum venisem ...
victor s scrie:...
tare curios as fi fost sa vad ce fatza a facut vanzatorul cand si-a dat seama ca nu sta de vorba cu vreun ageamiu de incepator...![]()
...
TROJAN scrie:Salut la toti.ma numesc traian astazi miam procurat 2 familii fiecare pe 12 respectiv 14 rame.. am dat 700 roni pe ambele..mentionez cas au in jur de 10 kg miere in ele.matvca de anu alcesta puet pe 5-6 rame(compact)ce parere aveti?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 55 vizitatori