proapis13 scrie:Diferenta intre cele 2 produse se vede pe fundul stupului
Un produs este adus de afara si celalalt este facut undeva in Prahova daca nu ma insel
Primul este agreat de catre toate formele asociative,cel de-al doilea numai de catre A.C.A.
Primul are facut public continutul al doilea e secret si mai sunt vre-o doua diferente pe
care sper sa nu le observi in stupi
salve
proapis13 scrie:Diferenta intre cele 2 produse se vede pe fundul stupului
Un produs este adus de afara si celalalt este facut undeva in Prahova daca nu ma insel
Primul este agreat de catre toate formele asociative,cel de-al doilea numai de catre A.C.A.
Primul are facut public continutul al doilea e secret si mai sunt vre-o doua diferente pe
care sper sa nu le observi in stupi
salve
nae scrie:Eu mi-am facut serbetul (bine) si a curs/rapita cristalizata a curs /apifonda nu ... sunt neserios? Daca tai punga prea mult si curge produsul sau indopi albina din dec.(n-ai zbor de curatire )si-ti Pateaza ramele doar ''firma'' este neserioasa ?
catalin_viezure_6 scrie:am verificat turta acum 2 zile dar nu au papat .. probabil din cauza frigului nu au mai urcat sus
CORNEL V. scrie:catalin_viezure_6 scrie:am verificat turta acum 2 zile dar nu au papat .. probabil din cauza frigului nu au mai urcat sus
Cataline,nu au mai urcat nu din cauza frigului ci din cauza ca au miere in faguri...albinele si la temperaturi mai scazute urca deasupra spetezelor superioare si daca au turta pusa deasupra ghemului o halesc
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori