rihmond scrie:Au pus mai mult colorant.
Se numeste fainosag... din 2 faci 1
rihmond scrie:Au pus mai mult colorant.
ovidiu8403 scrie:Poate la 1300 lei pe fureto Italian cu taktic altu era rezultatu dar deh suntem romani priceputi si "economi" .
PSS: acest mesaj se poate include si la "cum putem face mai rau albinelor" sau "asa NU"
mausica scrie:ovidiu8403 scrie:Vei aprecia o scula de calitate de calitate chiar dacă costa ceva
yulian scrie:mausica scrie:ovidiu8403 scrie:Vei aprecia o scula de calitate de calitate chiar dacă costa ceva
Si eu mi-am luat initial cu 250...dupa 2 ani am scos de la pusculita de un furetto...nu se compara
oroles scrie:Am vazut albina parlita si cu modelul italian. Este un film pe youtube. Asa ca eu cred ca e mai bun varojetul.
yulian scrie:Una e sa termini 50-60 in 10-15 min si alta e sa stai 2 -3 ore pentru acelasi tratament cu varachetul.
cristi_vidican scrie:yulian scrie:Una e sa termini 50-60 in 10-15 min si alta e sa stai 2 -3 ore pentru acelasi tratament cu varachetul.
Cât crezi că-ți ia să faci 60 de stupi cu VF prin metoda indicată în prospect?
2-3 ore? Atunci e oleacă de bai
Closcutz scrie:Aveti furetto sau vorbiti "dupa ureche"? Jetul de fum care iese din furetto care functioneaza in parametri este rece! Numai albinele care sar pe focar se parlesc. Daca furetto are probleme si butelia este goala sau foarte rece atunci exista riscul sa iasa solutie fierbinte in loc de fum pe teava.
Alt avantaj la furetto este ca nu esti conditionat ca la varojet sa folosesti numai varachet!
cristi_vidican scrie:yulian scrie:Una e sa termini 50-60 in 10-15 min si alta e sa stai 2 -3 ore pentru acelasi tratament cu varachetul.
Cât crezi că-ți ia să faci 60 de stupi cu VF prin metoda indicată în prospect?
2-3 ore? Atunci e oleacă de bai
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori