Ia.
Inca dormi ?
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Scoal degraba Gurita .
Vineri sara dansam in familie .
Tu si cu mine . Noidoi !
ves.lucian.zabrani scrie:CINE SE SUPARA ... II TAIEM NASUL !!! Daca continua ... mai vedem noi ce mai taiem !!!
![]()
![]()
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Te culca Gurita !
Ai grij la cine visezi .
Decat ca cosmarul tau cand te trezesti ie ca mai bun titlu scriai EXZISTA PRINTRE NOI CINEVA ”RATAT” IN APICULTURA si dadeai ecsemplu cu poze ,poveste si ecsemplu din ce motive sa ntamplat si ieste .
Si ieu spuneam- lasa Gurita ca reusesti tu cu alte trebi und te pricepi .
Donbazil scrie:ves.lucian.zabrani scrie:CINE SE SUPARA ... II TAIEM NASUL !!! Daca continua ... mai vedem noi ce mai taiem !!!
![]()
![]()
Salut!
Alooo! Pan-aici!....De nas nu se atinge nime!....Dau cu brisca!.....Pai! mCate victime a facut nasu' asta, saracele, credeau in povestea aia batraneasca....![]()
Mihai inventarul a fost facut acu-s 10 ani, inainte de a arde " inventaru" cel vechi....Dar astea-s amintiri....Acum totul e altfel si io mult mai batran....N-as mai avea curaj s-o iau de la inceput....
Donbazil scrie:Salut!
Daca-ti repet, poate o sa intelegi :
....Io mai sus de 200 nu m-am dus, ca-s boshorog, betegos, puturos, betiv si m-am cam plictisit.....Plus ca ma ajuta nevasta ( ca la ea-i cardu' meu de pensie)....![]()
![]()
Nu mai am chef bre, nu mai am chef! Ce naiba-i iau cu mine " dincolo"?....![]()
Sanatate!
MIHAI BALS scrie:ce bun sunt...tot timpul!
1 la 1 milion!
am recitit cu placere!
(macar 1 data pe an!)
toate cele bune!
cristian bh scrie:MIHAI BALS scrie:ce bun sunt...tot timpul!
1 la 1 milion!
am recitit cu placere!
(macar 1 data pe an!)
toate cele bune!
De cate ori ai placerea sa recitesti,....pe unii din noi,o sa ne regasesti tot asa,....nerealizati din apicultura!![]()
De ce nerealizati?
Simplu,....pt ca nu vrem sa ne realizam din apicultura!
PS,..e prea complicat sa caut la ora asta dupa ghilimelele de rigoare,dar ele exista!
MIHAI BALS scrie:si vreau un...CASTIGATOR!
exista?
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 96 vizitatori