MIHALACHE scrie:Daca timpul mai permite anlocuieste o rama mai goala daca nu scoate si pastreaza rama pentru la primavara mierea necapacita mentine umezeala si se poate acri.
MIHALACHE scrie:Daca timpul mai permite anlocuieste o rama mai goala daca nu scoate si pastreaza rama pentru la primavara mierea necapacita mentine umezeala si se poate acri.
bogdanel0887 scrie:MIHALACHE scrie:Daca timpul mai permite anlocuieste o rama mai goala daca nu scoate si pastreaza rama pentru la primavara mierea necapacita mentine umezeala si se poate acri.
De asta mi-e si mie frica...as scoate rama dar mi-e sa nu se acreasca mierea...Toate ramele din stup au miere necapacita in partea de jos..am cam exagerat cu hranitul
maravela scrie:Buna seara. Am cumparat 100 rame 1/1 dadant ,dar cand am ajuns acasa si am inceput sa le asamblez ,am constatat ca speteaza de sus este de 2cm si nu de 2,5 cm.Lateralele sunt normale.Asta inseamna ca distanta dintre rame ,sus, va fi de 1,5 cm si nu de 1 cm cum este normal.Intreb, cum ma va afecta asta?Va creste ceara pe speteze ca sa micsoreze distanta dintre rame , s-au este alt motiv in afara de economie de material?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori