dogvet scrie:Daca ai facut doar un stup(asa se intelege din fraza ) e Ok.Daca ai platit pt mai multi se mai putea negocia.
Ai dreptate! Am comandat 10. Am sa.i comunic ca doresc inca 10 si negociez.
dogvet scrie:Daca ai facut doar un stup(asa se intelege din fraza ) e Ok.Daca ai platit pt mai multi se mai putea negocia.
dogvet scrie:O mica sugestie:uita-te bine unde face ,dar mai ales unde tine presa de facut panouri pe frigalaul asta sa nu ai surprize cu corpurile mai tirziu.
vulpea scrie:desi am avut rezultate excelente cu RA1001( pe vremuri)+ 2cat 1/2,cred totusi ca mai bine decat 12D 1/1+2c 1/2 ar fi 24Layens+1cat 1/2(varianta Spania).are un randament la cules,incredibil fata de D 1/1+2c 1/2.
vulpea scrie:pai spaniolii aia cum draq lucreaza?chiar sunt invidios pe cum poate sa arate un cat plin cu miere.slava domnului ca sunt o groaza de sisteme de ridicat si mai ales de transportat(catul adica).
vulpea scrie:desi am avut rezultate excelente cu RA1001( pe vremuri)+ 2cat 1/2,cred totusi ca mai bine decat 12D 1/1+2c 1/2 ar fi 24Layens+1cat 1/2(varianta Spania).are un randament la cules,incredibil fata de D 1/1+2c 1/2.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 38 vizitatori