Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: pretul real al unei familii de albine - nesubventionat

Mesajde paul » 29 Dec 2011, 00:51

teinegru64 scrie:
paul scrie:D-le Teinegru ... o mica intrebare ... Daca sunteti amabil !...
O ... "chestie " intrata in iarna pe ... 3 intervale (4 rame) ... iesita in primavara ...
In aprilie ajunge pe 5 intervale (6 rame) ... cum se numeste ??? Familie sau ...roi ? Multumesc frumos !
Poate raspunde oricine ! ...Si daca se poate si ... explicatia !

Si tu paule......Daca e la teinegru64 e familie......daca e in in Layens ...si la celalante scot vreo doua kile. :lol:

Mai explicit ... daca se poate ... De ce e ... familie ? Doar pentru ca a trecut ...iarna ?
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde catalin_viezure_6 » 29 Dec 2011, 00:55

iar imi place sa fiu musca mai ales in lapte .. nu se poate numi familie daca are 5-6 rame ...pai cand cineva cumpara o familie vrea sa dea 4 mil si in schimb sa primeasca 10 rame ce faci ii dai 5 rame ala e roi restul intre 5 si 10 rame e roi in curs de dezvoltare .. poate altii bun catul peste o familie de 7 - 8 rame ?/
catalin_viezure_6

Mesajde LUCIAN AVRAM » 29 Dec 2011, 00:56

LUCIAN AVRAM

Mesajde teinegru64 » 29 Dec 2011, 00:57

Ma eu ma distrez cu voi.nu vreau sa fiu cineva .Stiu politica....forumului.Daca nu va convine ...banatima...voi avea un stup in plus la anu....Vreau sa ajut incepatorii ....e pacat asta???
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde catalin_viezure_6 » 29 Dec 2011, 00:59

e ca si cand vanzatoarea de la magazin iti cere bani pe un baton de twix dar in scimb rupe ambalajul si iti da decat jumatate ca asa vrea ea
catalin_viezure_6

Mesajde paul » 29 Dec 2011, 01:02

LUCIAN AVRAM scrie:@Paul , baga un ochi aici
http://dvdnick.sunphoto.ro/stupina_2008 ... 0/13708647 :) ;)

Bagat ... domnu' Lucian !!!... Banuiesc ca o sa ma intrebati ... CE E ... ? Dupa parerea mea ... de superincepator ,zic ca este un roi ... in plina dezvoltare !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde LUCIAN AVRAM » 29 Dec 2011, 01:03

pai si ? se poate sau nu ? :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde paul » 29 Dec 2011, 01:08

LUCIAN AVRAM scrie:pai si ? se poate sau nu ? :)

Domnule Lucian ... se poate ,nimeni nu contesta, dar ... " multi chemati ... putini alesi !!!"
Banuiesc ca fac parte din categoria ... putinilor alesi ! Asta e ...
Domnule Lucian sunteti un partener de discutie ... mai mult decat agreabil ! Bun pedagog !
Ar trebui sa va implicati mai mult cu ... incepatorii !!! Va multumesc !!!
Scuze ... modific ... Am vrut sa spun ca fac parte din categoria ... "multilor chemati "! Din cauza vitezei ... mi-a dat cu ... eroare !
Ultima oară modificat de paul pe 29 Dec 2011, 11:05, modificat 1 dată în total.
paul

Mesajde CATALIN » 29 Dec 2011, 01:11

apropo de selectie eu nu cred ca un incepator stie sa deosebeasca o matca batrana de una tinera iar la cumparare parerea mea e ca pretul se stabileste inainte si dupa cumparatorul isi alege ce vrea si ce ii place din stupina respectiva eu asa am vazut ca se procedeaza si sincer asa as invata pe toata lume tu dai banu alegi ce-ti place
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde LUCIAN AVRAM » 29 Dec 2011, 01:15

Paul , aceste poze si alte comentarii sunt demult pe forum , trebuie doar sa intrebi tu sau altii , nici eu nu sunt detinatorul adevarului suprem , spun doar cum am facut noi si a dat rezultate , vezi tu sunt multe variabile care pot sa strice orice calcul iti faci , nu trebuie sa va suparati daca unii nu prea mai vor sa raspunda "la secunda " s-au cam saturat si ei sa tot de-a aceleasi raspunsuri de fiecare data cand apare alt incepator , meseria se fura , de cele mai multe ori cu vorba buna , parerea mea :)

seara buna va doresc la toti , ca daca mai stam un pic pe forum o sa ne spunem BUNA DIMINEATA :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde catalin_viezure_6 » 29 Dec 2011, 01:17

ai ceva stupi si nu oricum ca la carte vad ... zimi si mie te rog nu ar ajuta sa ii tii tot timpul pe postamentele de lemn cele unde stupi stau suspendati deasupra solului caci vad in poze unde noaptea fac barba ii mai da si solul caldura caci toata ziua bate soarele in el poate asa se mai aerisesc putin
catalin_viezure_6

Mesajde LUCIAN AVRAM » 29 Dec 2011, 01:19

CATALIN scrie:apropo de selectie eu nu cred ca un incepator stie sa deosebeasca o matca batrana de una tinera iar la cumparare parerea mea e ca pretul se stabileste inainte si dupa cumparatorul isi alege ce vrea si ce ii place din stupina respectiva eu asa am vazut ca se procedeaza si sincer asa as invata pe toata lume tu dai banu alegi ce-ti place

corect ce spui mataluta aici , dar daca ai de cumparat 10 familii dint-o stupina de 500 , cum faci ? controlezi toata stupina omului pana iti alegi 10 bucati ?
intreb si eu ? :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde LUCIAN AVRAM » 29 Dec 2011, 01:20

catalin_viezure_6 scrie:

ai ceva stupi si nu oricum ca la carte vad ... zimi si mie te rog nu ar ajuta sa ii tii tot timpul pe postamentele de lemn cele unde stupi stau suspendati deasupra solului caci vad in poze unde noaptea fac barba ii mai da si solul caldura caci toata ziua bate soarele in el poate asa se mai aerisesc putin

stupii cu barba sunt pozati imediat dupa descarcare in pastoral :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde paul » 29 Dec 2011, 01:22

LUCIAN AVRAM scrie:Paul , aceste poze si alte comentarii sunt demult pe forum , trebuie doar sa intrebi tu sau altii , nici eu nu sunt detinatorul adevarului suprem , spun doar cum am facut noi si a dat rezultate , vezi tu sunt multe variabile care pot sa strice orice calcul iti faci , nu trebuie sa va suparati daca unii nu prea mai vor sa raspunda "la secunda " s-au cam saturat si ei sa tot de-a aceleasi raspunsuri de fiecare data cand apare alt incepator , meseria se fura , de cele mai multe ori cu vorba buna , parerea mea :)

seara buna va doresc la toti , ca daca mai stam un pic pe forum o sa ne spunem BUNA DIMINEATA :lol:

Domnule Lucian , altceva am vrut sa scot in evidenta ... Dumneavoastra in seara aceasta ati facut ... apicultura aplicata ! Ati prezentat niste imagini si ... ati intrebat ... Repondentul trebuie sa ... stie ceva teorie sau sa se priceapa la ... alba - neagra ! ;) Cu teoria e ... mai sigur !!!
Ultima oară modificat de paul pe 29 Dec 2011, 01:24, modificat 1 dată în total.
paul

Mesajde catalin_viezure_6 » 29 Dec 2011, 01:23

LUCIAN AVRAM scrie:
catalin_viezure_6 scrie:

stupii cu barba sunt pozati imediat dupa descarcare in pastoral :)

inteleg oricum la ce am vazut in poze muncesti nu gluma bv d-tale si succes in continuare caci numai suntem multi cei ce isi rup spinarea dea devaratelea in tara asta amarata
catalin_viezure_6

Mesajde teinegru64 » 29 Dec 2011, 01:24

Mierea ramane in continuare productia principala a stupinelor noastre de amatori si a fermelor apicole.Reașezarea prețurilor de achiziție a mierii a contribuit la sporirea rentabilitatii.....
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE