Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 15 Noi 2016, 21:52

Shrekule ... aici suntem off topic ... vrei sa consulti cv ul meu .... avem alte topicuri mai potrivite.
Despre cei 7 ani ai tai de acasa .... eu zic ca sunt degeaba .... dar tot off topic suntem aici.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde yulian » 16 Noi 2016, 07:57

Shrek scrie:Întreb si io daca toate acele "acte de coruptie" nu au fost facute de ofițeri acoperiți, nu ar fi trebuit reținuți si cei care au dat spaga? Pentru dare de mită este aceeasi pedeapsă. Daca ar fi trimisi la beciul domnesc si cei care dau , poate ar fi mai putini care se imcumeta sa ia!

CI- Shrek se referea la cei care nu erau ofiteri si care au dat sa scape - o sa ii cheme si pe cei care au dat spaga in timp ce erau urmariti. A patit-o un cunoscut cu cei de la rutiera din SB. A depasit pe linie continua, si-a rezolvat problema si pe urma l-au cautat procurorii pentru dare de mita ca erau monitorizati baietii. Au zis ca il iarta daca recunoaste ca a dat si o sa ii ajute in "identificarea" politistilor. A tb sa mearga sa ii identifice - intr-o sala plina de politisti - pe cei carora le-a dat. E stresat tare :shock:
yulian

Mesajde csaa » 16 Noi 2016, 21:07

Darea de mita e tot infractiune si se pedepseste ca atare. Procurorii fac ”intelegeri” din astea (desi in sistemul penal roman nu sunt permise) pentru ca da bine la tv sa arestezi un politist.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 17 Noi 2016, 12:09

Da draga cssa .... darea de mita este infractiune si se pedepseste .... dar asta nu justifica cu nimic primirea de mita .... iar daca procurorii fac intelegerii ca sa infunde corupti (ca sunt politisti sau altceva nu conteaza) foarte bine fac.
Tu daca consideri ca aceasta abordare nu este prevazuta in codul penal de ce nu faci nimic? .... de ce accepti nedreptatea? .... de ce nu iei pozitie? ca vad ca tupeu sa te bagi in seama (in mod josnic) pe topic aici ai ....

Sa arestezi un corupt este de bine ... ca se apare si la televixor este si mai bine .... tu de ce crezi ca e de rau? ... doar ca discutam despre colegi de-ai tai? te simti si tu cu musca pe caciula?
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 18 Noi 2016, 18:16

Intrebarea mea pentru raspunderea mituitorilor cred ca a fost gresit inteleasa! Concret, daca un sofer este oprit de politie pentru ca depasit pe linia continua, ori cu numere expirate, garcea ia mita si il lasa in pace, dupa `intelegerea` cu procurorii, soferul va mai fi sanctionat pentru fapta savarsita? Nu pentru darea de mita, pentru abaterea savarsita. Adica ii va lua permisul ori va fi trimis in judecata pentru conducere cu nr.expirate? Sa presupunem ca inregistrarea video exista si nu a fost stearsa atat la garcea cat si la procurori?
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 18 Noi 2016, 18:38

Shrek-ule te rog sa ma scuzi ca nu am intelers ce-ai vrut sa scrii ... pe viitor o sa fiu mai atent la postarile tale ... si-o sa incerc sa gandesc la nivel mai adecvat :D .

Faptele raman fapte ... abaterile la legea rutiere se constata si se "pedepsesc" de catre cei indreptatiti sa o faca .... deci colegul mituitului ar trebui sa "lucreze" abaterea ... ca o fac sau nu .... nu stiu sa-ti si spun.
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 18 Noi 2016, 20:01

Salut!

Sindicalistu' s-a pus rau cu cine nu trebuia!.... :idea:

Protest tulburător al unui poliţist din Suceava! A ieşit în stradă cu mobila lângă el, fiindcă nu mai are unde să locuiască

http://www.cancan.ro/actualitate/protes ... a-16053884 :idea: :shock: :o :idea:
Donbazil

Mesajde balasbebe » 18 Noi 2016, 20:17

Este o postare de Cancan. In fiecare sat sunt zeci de locuinte parasite, in care se putea instala.
balasbebe

Mesajde Donbazil » 18 Noi 2016, 21:00

Salut!

Bebe, pacat ca postezi rar si cand postezi.....N-ai inteles nimic omule!.....Macar daca citeai tot articolul......Sa fii sanatos!....
Donbazil

Mesajde Cristian IONITA » 18 Noi 2016, 22:50

Si politist si sindicalist .... adica de 2 ori "vinovat"
Cristian IONITA

Mesajde balasbebe » 19 Noi 2016, 08:34

Am citit tot si am inteles ca politistul avea contract pana la 1 nov. si a mai fost pasuit. De ce nu s-a cerut si punctul de vedere al proprietarului sa vedem de ce nu a mai prelungit contractul.
Mai stiuu asa ca in prag de iarna nu te poate da nimeni din locuita. Pe tiganiii din Romania nu-i poate evacua, pe cand pe cei din Franta se pot.

Respect haina militara deoarece am purtat si eu uniforma, pana acum totce ai sris nu am comentat dar aceasta stire m-a cam amagit.
Daca un om cu toate tresele pe umar sta in strada ce sa mai zica un nenorocit de om de rand.
balasbebe

Mesajde a_costy » 19 Noi 2016, 09:06

Omul sta in strada ca forma de protest impotriva sefilor MAI, care, spune el, sub diferite forme tergiverseaza mutarea intr-o locuinta de serviciu.
Nu are nici o treaba cu proprietarul.
Asta am inteles eu.
a_costy

Mesajde balasbebe » 19 Noi 2016, 09:31

Contractu s-a terminat si el nu vrea sa se mute in alta parte decat acolo in spatiul destinat serviciului.
Daca el vrea sa protesteze nu are decat. Foarte bine ca mai sunt si astfel de oameni.

Si noi ca soferi ar trebui sa protestam cand ei stau la panda sa ne ia permisele. Mai bine ar scoate statiile de pe masini si antiradarele ca doar cei slabi o inhata, pe cand smecherii ne omoara pe strazi.
balasbebe

Mesajde csaa » 19 Noi 2016, 10:22

Antiradarele sunt interzise. Detectoarele de radar....inca nu, dar sunt ineficiente la noile modele de radar.
Statiile......nu vad de ce. Daca urmam logica asta ar trebui amendat si flash-ul amical de avertizare.
csaa

Mesajde balasbebe » 19 Noi 2016, 19:41

Concurenta este mai mare decat la medicina sau teologie. Daca este asa de rau de ce nu se reorienteaza?
Este o vaca de muls.
balasbebe

Mesajde Cristian IONITA » 21 Noi 2016, 10:39

cand va spun eu ca in politie isi gasesc loc leprele de oameni spuneti ca-s exagerat
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE