zahcat scrie:Cuiburile sunt strânse pe 4 sau 5 r.Din cauza frigului nu am facut poze
Cand te manca-n c...
Ce treaba ai tu sa-i bagi in seama pe tortionari...?!?
zahcat scrie:Cuiburile sunt strânse pe 4 sau 5 r.Din cauza frigului nu am facut poze
vulpea scrie:I.A.,te tii de 'soti' in continuare.la 'gaini gofrate' le zic....fratii petreusi..
vulpea scrie:PS.n-am inteles,eu sunt tortionar ?!
gica.mosu scrie:...Pt catalin ene...de regula stupul-fam in ghem,cauta sa se org unde-i mai cald(fata,spate=ele stiu,cunosc mai ghini ..) si daca nu au hrana la "nas" in FUNCTIE DE Kg ALBINA,acolo'ntepenesc(uneori vremea le mai ajuta...).....momentan esti in "grafic"...Pt ,Gicutaaa,dupa intrebare si raspuns=daca taceai...... ...Da,la 9 ani puneam rame'n cat si dadeam la centifuga cu tatuca...si acum mai sciu si"basme" pt cei "mici"...si multi mai prind ca'ti ceva din"minciunili"meli...Cat despre politica,am scris..."am fooost dat afara" de la facultatea St Gheorghiu...pt ca am intrebat asistentul:care-i diferenta intre hoti de gaini,siHOTII la nivel inalt ..Si da, "prostimea" voteaza=pune "botul" dupa ce i se promite(peste ta't in tara)...apoi ii da "palme lu' MUTU".....=primesc ce-au votat ...PROMISIUNI
P.S-Vezi....GICUTA ,ca le am un piiiic si cu politicaaa..
Gicuta scrie:Nea GM, tot asa am iesit si eu de la doctorat, pt ca cercetarea se facea (si se face inca) din articole straine
Mircea_63 scrie:Gicuta scrie:Nea GM, tot asa am iesit si eu de la doctorat, pt ca cercetarea se facea (si se face inca) din articole straine
In prima faza trebuie sa stii cam tot ce s-a scris si cercetat despre un subiect, altfel te trezesti ca reinventezi roata. Dupa ce esti la curent cu astea, te apuci sa sapi mai departe.
Normal ca cercetarea prima data din articole. Uneori chiar n-ai nevoie de experimente. Poate ca au fost facute deja, dar e nevoie de ochiul care sa vada acolo ce n-au vazut altii.
Nea Gica Mosu este vedeta! Si cred ca n-are doctorat.
ignatov andrei scrie:vulpea scrie:PS.n-am inteles,eu sunt tortionar ?!
Nu (daca vrei, n-ai decat...)!
Am facut referire la cei ce propovaduiesc umblatul, iarna, la familii si apoi trambiteaza numai necazuri si catastrofe!
Cei mai slabi de inger...
Thewatcher scrie:va salut sunt nou pe forum si nici in apicultura nu ma pot lauda cu prea multa experienta.sunt din ardeal aici a fost foarte frig ce mai iarna in toata regula.saptamana asta le-am pus cate o punga cu miere cam500g mancare au suficienta si pana acuma se prezinta destul de bine insa din teama sa nu se poata deplasa in spate pe miere am decis sa pun mancare.ce ziceti am facuto de oaie
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 7 vizitatori