dan pescarul scrie:.......Acum am la rezervă cel puțin 200 de faguri cu miere cu măcar 1 kg miere pe fagure.Au rămas la restrîngerea cuiburilor.Să nu uit .........
dan pescarul scrie:.D-voastră unde vă regăsiti cu mierea pe care o produceti?Aveţi două tipuri de miere, una pt consumul d-voastră şi al familiei si altul pentru clienţi?
dan pescarul scrie:mellis scrie:Te chinui cu ceaiuri cand cu "un cutit de praf" rezolvai preventiv..si dormeai linistit...
Tinctura de Propolis ai incercat?
Cand ai timp da mai multe detalii despre tratamente..poate se ma desteapta lumea ca naturalul este prieten cu ficatul..pe cand laboratorul ba...dar asta-i chestie inginereasca...draceasca...si trebuie arsa..
Sa fii sanatos!
Nu e nici un secret cu tratamentele, ceai facut sirop cu miere sau zahăr.Eu nu vreau să le dau antibiotic pt că nu sint disperat să le fac mari in 3 săptămînim, de ex.Am o singură miere, prefer să cer 20-25 de lei pe polifloră decit sa o dau cu 15 lei.Cine vrea bine, cine nu , la revedere.Nu vreau să mai manînce lumea zahar industrial sau antibiotice si de la mine, e destul in orice alt aliment.
dan pescarul scrie: ...
Dacă vreti să lucrati industrial trebuie să aveti minim 500 de stupi, 5 vetre permanente de stupina ,4-5 angajati, un camion de transport, o dubă sau o camionetă, hală de extractie şi conditionat mierea, butoaie, linie de descăpăcit si extras mierea, hală si ambalaje pentru vrac si en detail, linie de îmbuteliat mierea si alte produse ale stupului.Să nu uităm că trebuie asamblate rame, poate cutii, topită mierea, etc. ...
tiih scrie: Semneaza;cineva care in anii 1980-2000 folosea la greu in scop preventiv si chiar stimulativ antibiotice...iar de atunci nu foloseste gram de antibiotic...dar oricand e nevoie...fara mila...si ..SULF.....!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori