dan pescarul scrie:nu putem adăuga in cuib o ramă cu miere că nu avem albină acoperitoare
Florin Dobre scrie:dan pescarul scrie:nu putem adăuga in cuib o ramă cu miere că nu avem albină acoperitoare
Pai adaugati rama cu miere LA cuib. Cand scad temperaturile albina acoperitoare se strange oricum pe puiet....nu va sta sa acopere rama cu miere ca n-are de ce.
florin trintoru scrie:Unde mai exact în cuib dacă a postat cîte un pic pe trei rame din 5 total
dan pescarul scrie:florin trintoru scrie:Adică cum stau prost cu hrana a-ti extras din cuib cumva ,anul acesta intradevar a fos un consum mai mare
Nu stau prost cu hrana, eu ridic o problemă teoretică,eu pînă acum nu am dat nici o turtă, voi umbla Marţi sau Miercuri la ele, sint 14-15°C, voi da, dacă e cazul , miere cristalizată în pungi sau voi da sirop, după o anumită metodă, care e f bună pt familiile care trebuie salvate, familii la care trebuie intervenit cu sirop, de miere de preferat, sau din zahăr.
florin trintoru scrie:Florin Dobre scrie:dan pescarul scrie:nu putem adăuga in cuib o ramă cu miere că nu avem albină acoperitoare
Pai adaugati rama cu miere LA cuib. Cand scad temperaturile albina acoperitoare se strange oricum pe puiet....nu va sta sa acopere rama cu miere ca n-are de ce.
Unde mai exact în cuib dacă a postat cîte un pic pe trei rame din 5 total
Florin Dobre scrie:florin trintoru scrie:Unde mai exact în cuib dacă a postat cîte un pic pe trei rame din 5 total
Raman cele trei rame cu puiet; pe celelalte doua le scoatem ca-s goale...nu? Si adaugam LA cuib(nu IN cuib) rama cu miere.
ignatov andrei scrie:LA cuib, adica langa lada....?!?
gorjeanul scrie:Baga rama cu miere langa ultima rama cu puiet. O sa-si traga ele mierea cum vor.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori