romikele scrie:Trec peste interventiile lipsite de respect si ingamfarea afisata de colegul Dobre...
Domnu' cameraman responsabil cu marketingu' care pozati in independentu'...suntem colegi la ce anume?!
Unde anume am tratat eu cu lipsa de respect pe cineva vreodata pe forumul acesta sau de oriunde?! Numa sa nu veniti cu exemple de ironii fine pe care nu reusiti sa le pricepeti...alea au rostul lor.
Aaaa, ca am spus intotdeauna cum vad eu lucrurile, fara sa fiu sageata sau interpusul cuiva...asta da...nu vad care-i problema dvs.
Chiar si cu dvs. am incercat sa vorbesc pe argumente, in contradictoriu, in unele discutii virtuale. Insa am constatat ca nu sunteti capabil de astfel de discutii. Intotdeauna ati coborat discutia la un nivel foarte jos fiindca va lipsesc argumentele. Nu-mi sta in caracter sa ma cobor atat de jos fiindca sunt convins ca m-ati bate cu experienta.
Vezi dta...eu nu dau socoteala la nimeni in domeniul asta fiindca nu am datorii la nimeni. Asa ca n-am nici o problema in a-mi exprima convingerile intr-un mod absolut liber. Imi pare rau pentru aceia care-si vand caracterul pentru doi bani in plus.
V-am atras atentia si pe apiardeal ca se vad din avion manipularile de toata jena cu scop comercial.
Mai nou, toata aceasta manipulare grosolana cu asazisul sindicat al iubitorilor de apicultori se vede chiar si din spatiu.
Evident ca daca ai obtinut foloase din postura de accesoriu la grup, nu ai cum vedea dincolo de poala puiului. Se taie ratia si...nasol.
Spor la pupat!