Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA ORGANIZATII APICULTORI

Discutii despre organizatii , asocieri locale , judetene , regionale , legislatie etc . Apicultori trebuie sa tina seama de faptul ca unitatea inseamna reusita si performanta.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Sinicatul Apicultorilor din Romania(S.A.R)

Mesajde Florin Dobre » 17 Feb 2017, 18:08

romikele scrie:Trec peste interventiile lipsite de respect si ingamfarea afisata de colegul Dobre...

Domnu' cameraman responsabil cu marketingu' care pozati in independentu'...suntem colegi la ce anume?! :?

Unde anume am tratat eu cu lipsa de respect pe cineva vreodata pe forumul acesta sau de oriunde?! Numa sa nu veniti cu exemple de ironii fine pe care nu reusiti sa le pricepeti...alea au rostul lor. :D
Aaaa, ca am spus intotdeauna cum vad eu lucrurile, fara sa fiu sageata sau interpusul cuiva...asta da...nu vad care-i problema dvs.

Chiar si cu dvs. am incercat sa vorbesc pe argumente, in contradictoriu, in unele discutii virtuale. Insa am constatat ca nu sunteti capabil de astfel de discutii. Intotdeauna ati coborat discutia la un nivel foarte jos fiindca va lipsesc argumentele. Nu-mi sta in caracter sa ma cobor atat de jos fiindca sunt convins ca m-ati bate cu experienta.

Vezi dta...eu nu dau socoteala la nimeni in domeniul asta fiindca nu am datorii la nimeni. Asa ca n-am nici o problema in a-mi exprima convingerile intr-un mod absolut liber. Imi pare rau pentru aceia care-si vand caracterul pentru doi bani in plus.

V-am atras atentia si pe apiardeal ca se vad din avion manipularile de toata jena cu scop comercial.

Mai nou, toata aceasta manipulare grosolana cu asazisul sindicat al iubitorilor de apicultori se vede chiar si din spatiu.
Evident ca daca ai obtinut foloase din postura de accesoriu la grup, nu ai cum vedea dincolo de poala puiului. Se taie ratia si...nasol.

Spor la pupat!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde ignatov andrei » 17 Feb 2017, 18:16

Florin Dobre scrie:Aaaa, ca am spus intotdeauna cum vad eu lucurile, fara sa fiu sageata sau interpusul cuiva...asta da...
Spor la pupat!

Asta-i de pus in rama si de montat intr-o catapeteazma...
Sa-mi frec una... :lol:
ignatov andrei

Mesajde Florin Dobre » 17 Feb 2017, 18:20

ignatov andrei scrie:Sa-mi frec una... :lol:

Atentie la limbaj! :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde kiloz » 17 Feb 2017, 18:50

Domnul Dobre este corect cum puneti problema.Dar trebuie sa vedeti si partea cealalta. Cind te ai angajat ca o sa fii gura de trompeta al cuiva,treaba asta trebuie sa respecti. Si daca ne uitam bine treaba merge,nu-i putem reprosa nimic, domnul isi face datoria. In rest ce si cum poate inpaca constiinta cu faptul respectiv este treaba lui.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde Florin Dobre » 17 Feb 2017, 18:57

Ma intereseaza mai putin cum isi face unul sau altul treaba pe banii lui.
Dar ma intereseaza atunci cand apare unul sau altul cu pretentia ca ma reprezinta ca apicultor. Atunci vreau sa stiu ce-i in capul lui...si aflu. Si ii zic in fata...pe mine nu ma reprezinti coane.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde italianu » 17 Feb 2017, 20:11

Si s-a ajuns la lupta pentru ciolan.
Mi-am luat semințe de dovleac si urmăresc filmul.....
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde romikele » 17 Feb 2017, 20:19

La mintea lui tov. Dobre, daca mai pui doi bani, nu-ti ajunge nici de o creta.
Eu nu reprezint jagardelele, ci apicultorii cu bun simt si isteti, care stiu sa citeasca printre randuri.
Ce sa priceapa un "ignore" ?
romikele

Mesajde Florin Dobre » 17 Feb 2017, 20:25

romikele scrie:La mintea lui tov. Dobre, daca mai pui doi bani, nu-ti ajunge nici de o creta.
Eu nu reprezint jagardelele, ci apicultorii cu bun simt si isteti, care stiu sa citeasca printre randuri.
Ce sa priceapa un "ignore" ?

Cum spuneam...aveti niste argumente demne de grupul pe care-l reprezentati. :idea:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Hunbee » 17 Feb 2017, 20:34

Cum? Sa spunem si noi ce ar ajuta apicultura si se transmite la minister?!
Prea frumos ca sa fie adevarat. Dar daca tot sa intrebat...
E simplu... F simplu.
1-analiza REALA asupra necesitatii neonicelor si controlul metodelor de stropire. ( nu stropesti cand albina e pe floare asa cum scrie pe ambalajul substantelor, sau nu combini dupa ureche)
2-controlul importului de miere si al cupajarii, si eliminarea falsurilor.
3-programe de dezvoltare a bazei melifere

Ati vazut ca nu e asa complicat?

Mai adaugati voi si interesele voastre: stupi, regine, milogeala de minimis, alte pesedisme.
Hunbee

Mesajde ignatov andrei » 17 Feb 2017, 20:59

Florin Dobre scrie:Ma intereseaza mai putin cum isi face unul sau altul treaba pe banii lui.
Dar ma intereseaza atunci cand apare unul sau altul cu pretentia ca ma reprezinta ca apicultor. Atunci vreau sa stiu ce-i in capul lui...si aflu. Si ii zic in fata...pe mine nu ma reprezinti coane.

Mai sunt, cate unii care te confunda si cred ca esti apicultor...
Nu vad de ce te superi pentru faptul ca unii mai si gresec! Te stiam baiat echilibrat,
ignatov andrei

Mesajde Adi Hodis » 17 Feb 2017, 22:07

Hunbee scrie:Cum? Sa spunem si noi ce ar ajuta apicultura si se transmite la minister?!
Prea frumos ca sa fie adevarat. Dar daca tot sa intrebat...
E simplu... F simplu.
1-analiza REALA asupra necesitatii neonicelor si controlul metodelor de stropire. ( nu stropesti cand albina e pe floare asa cum scrie pe ambalajul substantelor, sau nu combini dupa ureche)
2-controlul importului de miere si al cupajarii, si eliminarea falsurilor.
3-programe de dezvoltare a bazei melifere

Ati vazut ca nu e asa complicat?

Mai adaugati voi si interesele voastre: stupi, regine, milogeala de minimis, alte pesedisme.

Asta cu analiza si controlul ... nu va fi niciodata si chiar de-ar fi, nu ne ajuta cu nimic. Neonicotinoidele au remanenta foarte mare, ba chiar se reactiveaza substanta dupa ploaie iar efectele se intind pina si la puiet ul care va fi albina de iernare. Substantele neonicelor se regasesc in nectar si polen. Asta-i baiu mare !.
Mai bine sa fie interzise definitiv, asa cum sant interzise in UE.
Numai ai nostri au gasit de cuviinta sa le dea liber ... dai incolo pe stupari ce conteaza albinele lor ?.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Neafiliatul » 18 Feb 2017, 08:28

Citiți și vă minunați ce sistem birocratic diabolic au putut să creeze , cum își fac de lucru specialiștii în zootehnie , care , în loc să descopere cauzele dispariției masive a familiilor de albine și să ia măsuri de stopare a lor , stau în
birouri și creează situații inutile .Aveți Registrul Agricol domnilor de le ANZ.
http://www.anarz.eu/AnarzAdministratorSite/CMSContent/Resurse%20genetice%202014/20140915%20Procedura%20identificare.pdf
Neafiliatul

Mesajde Neafiliatul » 18 Feb 2017, 09:39

Sorin Grindeanu : Cand iei o decizie ce poate fi discutabila si in societate apar proteste, inseamna ca decizia nu a fost corecta si trebuie sa o retragi /

MADR și ANZ ,se aude ? (ord.119/2011 )
Neafiliatul

Mesajde kiloz » 18 Feb 2017, 12:01

Lipseste total un singur lucru si anume monitorizarea!
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

AnteriorUrmătorul

Înapoi la ORGANIZATII APICULTORI