ignatov andrei scrie:Mai sunt, cate unii care te confunda si cred ca esti apicultor...
Nu vad de ce te superi pentru faptul ca unii mai si gresec! Te stiam baiat echilibrat,
Mi-ai luat vorba din gura nenea. Aceleasi aprecieri si din partea mea!
ignatov andrei scrie:Mai sunt, cate unii care te confunda si cred ca esti apicultor...
Nu vad de ce te superi pentru faptul ca unii mai si gresec! Te stiam baiat echilibrat,
kiloz scrie:Ce aglomeratie domnilor nu mai vorbiti prostii. Programare,te asteapta cu cafeluta si bineinteles gagici in fuste scurte-mini. Si chiar tu o-sa te rogi de ele ca sa te mai amana, sa mai ceara ceva in completare,ca sa poti veni de mai multe ori,nu cumva sati termine dosarul prea repede.
filip scrie:La fiecare primarie exista biroul agricol unde sunt inscrisi stupii.Acolo ar trebuii verificat si chiar preluat dosarul pentru APIA.
Neafiliatul scrie:Răspunsul MADR la problemele ridicate de SAR prin Agrostar , sfidare și bătaie de joc la adresa apicultorilor . Cel puțin răspunsul privind neonicotinoidele întrece orice măsură . Au făcut experimente la porumb , de ce nu la
floarea soarelui,rapiță (plante melifere ) ? Lupul a făcut studiu la oi , respectiv Institutul Cercetare Dezvoltare pentru Protecția Plantelor din România . De ce nu a făcut acest studiu ICDA , ANSVSA ?
kiloz scrie:Da nu va suparati la ce ati asteptat. Raspunsul este chiar o sfidare a bunului simti si luare in bataie de joc a cea ce se numeste apicultura. Dar. Intrun fel este si o dovada ca nu au nici un suport pe ce se bazeaza folosirea neonicotionidele in tratarea semintelor de rapita si floarea soarelui.
Înapoi la ORGANIZATII APICULTORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori