Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde csaa » 08 Mar 2017, 20:56

Ce infractiune??? Vorbeam de moral sau imoral! Cum ai ajuns la infractiune!?
csaa

Mesajde Shrek » 08 Mar 2017, 21:11

Shrek scrie:Ca sa ajungi un " garcica" , musai trebe sa treci prin manurile unui dascăl ! Că nu se lipeste nimic, nu-i vina lui!

Sa nu se înțeleagă ca m-am referit la o persoană anume!
Shrek

Mesajde MIHAEE'E » 08 Mar 2017, 22:27

csaa scrie:Imoral??? De ce sa fie imoral? Poti face o comparatie privind complexitatea, gradul de specializare cerut, pericol potential,etc.
PS - mazetele si trompetele se pot abtine dela comentarii. I-am trecut la neagreati ca sa nu mai pierd timpul cu idioteniile lor

ex de imoralitate :
am facut o specializare, care m-a costat 8000 ron + naveta la 500 km dist dus-întors + cazare sambata ( de 5 ori pe semestru × 4 sem).
ceilalți primesc cazare, diurnă si sunt si plătiți pentru specializări complexe :!:
in învățământ, toate cursurile de formare si perfectionare, se fac pe bani !
eu rămân la aceeasi părere ......... respect pentru toți cei care muncesc cinstit, indiferent de categ socioprofesionala !
MIHAEE'E

Mesajde csaa » 08 Mar 2017, 23:49

Ce e imoral in a face COMPARATIE!!!!!!
Ce specializare ai facut?
csaa

Mesajde Shrek » 09 Mar 2017, 00:00

Sa nu cadem in patima.....ipocriziei!
Orice studii universitare, post universitare, masterate , doctorate absolvite atrag după sine titluri si diplome care sunt utile in cariera dar mai mult financiar. Este usor sa te plângi ca ai cheltuit o spinare de bani pentru a obtine titlul de Doctor, dar este imoral sa spui ca ai facut-o doar din " sete de cunoastere". Cu toate acestea, respectul meu celor care " isi tocesc coatele " pe banci pentru a mai invata ceva, idiferent de varsta!
Shrek

Mesajde MIHAEE'E » 09 Mar 2017, 00:50

csaa scrie:Ce e imoral in a face COMPARATIE!!!!!!

specializarea pp geografie
specializarea sec biogeografie
de pe urma celei de a doua specializări, nu am avut nimic de castigat financiar ( pe viitor in cariera probabil ca da! )
cei care sunt in domeniu pot confirma !

de ce nu veniti dvs. cu argumente morale la aceasta comparație ?
eu am dat un ex si nu a fost bun .

un alt exemplu :
- un prof. care merge cu un elev, la olimpiada națională , va primii cazare de la organizatori, iar transportul si masa :P daca vrea nenea primaru sa dea si el ceva :lol:
- pai, in alt domeniu, nu se intampla asa ! ( îmi aduc aminte, ca in urma cu cativa ani, se vorbea de un % primit din totalul amenzilor........ performanta :lol: )
ultima fraza, va rog sa nu o luati in seama ! am fost putin răutăcios .
MIHAEE'E

Mesajde csaa » 09 Mar 2017, 10:57

Domnule nu e nimic imoral in a face comparatie.
Si eu am facut cursuri pe banii mei si as fi facut mai multe daca mi-ar fi fost de folos. E adevarat ca nu am facut naveta 500 km., dar aici nu cred ca are cineva vre-o vina. Colegii care veneau de la la Oradea aveau distanta mai mare de 500 km.

In e priveste procentul primit din amenzile aplicate.....a ramas la stadiul de zvon, sau ”a fost odata”.

Despre salarii, marimea sau consistenta lor putem avea discutii interminabile potrivite doar in serile lungi de iarna. Eu va sugerez sa stati o ora langa un agent de circulatie intr-o intersectie in Bucuresti si dupa aia sa-mi spuneti daca merita salariul.
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2017, 12:56

csaa scrie:Imoral??? De ce sa fie imoral? Poti face o comparatie privind complexitatea, gradul de specializare cerut, pericol potential,etc.
PS - mazetele si trompetele se pot abtine dela comentarii. I-am trecut la neagreati ca sa nu mai pierd timpul cu idioteniile lor

oho .... te-ai gasit tu ... ala cu ruptu' capului sa vorbesti de moralitate

insasi faptul ca esti lipsit de alt reper (decat comparatia cu alte categorii) denota cat mai ai de lucrat

"militianul" roman nu poate fi comparat cu nimeni altcineva, pur si simplu gradul atat de jos de i.mbecilitate si lipsa de etica nu poate fi atins de alte categorii :D
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2017, 12:57

a_costy scrie: ....
De exemplu f multi mineri din subteran gandeau ca ar fi trebuit sa castige mult mai mult in comparatie cu un medic, pe motiv ca ei muncesc din greu si scot carbune, pe când doctorul sta ca boierul in halat alb si nu are nici un risc.

cred ca am gresit in afirmatia de mai sus .... gradul de i.mbecilitate al militienilor are totusi termen de compartie .... cu cel am minerilor :D
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2017, 13:03

MIHAEE'E scrie:

ex de imoralitate :
am facut o specializare, care m-a costat 8000 ron + naveta la 500 km dist dus-întors + cazare sambata ( de 5 ori pe semestru × 4 sem).
ceilalți primesc cazare, diurnă si sunt si plătiți pentru specializări complexe :!:
eu rămân la aceeasi părere ......... respect pentru toți cei care muncesc cinstit, indiferent de categ socioprofesionala !

stimabile peste tot in lume cursurile de formare si perfectionare se fac pe bani .... probabil tu pui in discutie pe banii cui? ... cei personali sau ai angajatorului .... poate ca nu ai ales tu prea bine .... sau nu ai pus problema in mod constructiv, dar te asigur ca sunt multi in invatamant care fac cursuri pe banii Ministerului ... am cunostinte in medii academice care cel putin o data la 2 ani au avut burse de studii (cu diurne & tot tacamul) de luni de zile in afara tarii ....

respect pentru cei cu munca constructiva .... parazitii care se limiteaza doar la dat cu dosu' de pamant de cat de mult sunt ei nedreptatit merita altceva.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2017, 13:16

MIHAEE'E scrie:
csaa scrie:Ce e imoral in a face COMPARATIE!!!!!!

specializarea pp geografie
specializarea sec biogeografie
de pe urma celei de a doua specializări, nu am avut nimic de castigat financiar ( pe viitor in cariera probabil ca da! )
cei care sunt in domeniu pot confirma !

de ce nu veniti dvs. cu argumente morale la aceasta comparație ?
eu am dat un ex si nu a fost bun .

un alt exemplu :
- un prof. care merge cu un elev, la olimpiada națională , va primii cazare de la organizatori, iar transportul si masa :P daca vrea nenea primaru sa dea si el ceva :lol:
- pai, in alt domeniu, nu se intampla asa ! ( îmi aduc aminte, ca in urma cu cativa ani, se vorbea de un % primit din totalul amenzilor........ performanta :lol: )
ultima fraza, va rog sa nu o luati in seama ! am fost putin răutăcios .

nea primarul ala are si el obligatii si responsabilitati fata de intreaga comunitate, nu doar pentru olimpici .... de ce ar lua din banii de tuns iarba ca sa-i plateasca deplasarea profesorului la olimpiada? .... cu ce ajuta mai mult comunitatea ca "george" elevul pregatit de "ionel" profesorul a castigat mentiune la olimpiada de geografie daca localitatea este ingropata in balarii?

iar primarul ala este pe aceea pozitie ca fiind ales si de dumneata ... nu e parasutat in functie .... nu-ti convine, noteaza-l si la urmatoarele alegeri votezi in consecinta.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2017, 13:29

csaa scrie: .... Eu va sugerez sa stati o ora langa un agent de circulatie intr-o intersectie in Bucuresti si dupa aia sa-mi spuneti daca merita salariul.

normal ca nu merita .... de buna voie, nesilit de nimeni si banuiesc ca in cunostinta de cauza a ales sa fie politati ... daca nu-i convine are toata viata inainte sa faca altceva .... uite se plang patronii ca este deficit de forta de munca in tara .... stiu ... este deficit de forta de munca "calificata" iar politistul nu prea e calificat pentru prea multe, ... dar asta nu este decat vina dumnealui
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 09 Mar 2017, 13:33

si .... ca tot vorbim de "moralitatea" stimabililor politai

https://www.news.ro/justitie/iasi-46-de ... 2216831319

În scopul obţinerii unor foloase materiale ilicite, toţi inculpaţii au acţionat coordonat, pe fiecare tură de lucru, în cadrul unui grup infracţional organizat, în care rolurile şi atribuţiile erau în mod explicit prestabilite conform unei "metodologii”, iar beneficiul activităţii infracţionale era împărţit, potrivit înţelegerii, între poliţiştii simpli şi cei cu funcţii de conducere.

toata gasca a primit condamnare .... cum se face ca dintre toti cei acuzati nici unul nu a fost curat? cumva bajeti se organizeaza in asa mod incat cei care nu se incadreaza zboara din echipa?

dar asta este caz izolat intradevart .... izolat pentru ca nu au fost verificate si alte cazuri ... ca altfel am banuiala ca se cam generaliza situatia.
Cristian IONITA

Mesajde MIHAEE'E » 09 Mar 2017, 15:46

Cristian IONITA scrie:
MIHAEE'E scrie:

ex de imoralitate :

stimabile peste tot in lume cursurile de formare si perfectionare se fac pe bani .... probabil tu pui in discutie pe banii cui? ... cei personali sau ai angajatorului .... poate ca nu ai ales tu prea bine .... sau nu ai pus problema in mod constructiv, dar te asigur ca sunt multi in invatamant care fac cursuri pe banii Ministerului ... am cunostinte in medii academice care cel putin o data la 2 ani au avut burse de studii (cu diurne & tot tacamul) de luni de zile in afara tarii ....

respect pentru cei cu munca constructiva .... parazitii care se limiteaza doar la dat cu dosu' de pamant de cat de mult sunt ei nedreptatit merita altceva.

Sa facem.o paralela cu apicultura......... si eu cunosc multi care au luat fonduri europene ( sunt unii, care au luat si de 2×cate 40) ......... respect pt cei care acceseaza constructiv :mrgreen: .......... parazitii astia care se limiteaza ............. la cat de neindreptatiti sunt ei ce merita ?
O zi frumoasa la toti !
MIHAEE'E

Mesajde teinegru64 » 09 Mar 2017, 16:02

Cristian IONITA scrie:si .... ca tot vorbim de "moralitatea" stimabililor politai

https://www.news.ro/justitie/iasi-46-de ... 2216831319

În scopul obţinerii unor foloase materiale ilicite, toţi inculpaţii au acţionat coordonat, pe fiecare tură de lucru, în cadrul unui grup infracţional organizat, în care rolurile şi atribuţiile erau în mod explicit prestabilite conform unei "metodologii”, iar beneficiul activităţii infracţionale era împărţit, potrivit înţelegerii, între poliţiştii simpli şi cei cu funcţii de conducere.

toata gasca a primit condamnare .... cum se face ca dintre toti cei acuzati nici unul nu a fost curat? cumva bajeti se organizeaza in asa mod incat cei care nu se incadreaza zboara din echipa?

dar asta este caz izolat intradevart .... izolat pentru ca nu au fost verificate si alte cazuri ... ca altfel am banuiala ca se cam generaliza situatia.

Culmea “corectitudinii”: să te bati pentru un post în Albita, ca să prinzi mai multe spăgi!
Anchetatorii DNA sustin că reteaua politistilor spăgari din Vama Albita era foarte bine organizată, iar sumele de bani care rezultau din mita primită de la cei care tranzitau vama era colectată de sefii de grupă. În dosarul cauzei se arată că “totalul banilor primiti ce se colectau pe o singură tură varia în functie de ziua săptămânii, lunea si joia erau cele mai productive zile ale săptămânii, cu sume cuprinse între 1.000 si 2.000 de lei. Seful de tură era cel care se ocupa si cu împărtirea ulterioară a acestor sume de bani (…), iar politistii de frontieră ce se ocupau cu primirea mitei nemijlocit de la cetăteni primeau între 20 si 30 la sută”. De la fiecare dintre persoanele retinute, în mod normal, se va recupera suma primită drept mită în perioada mentionată. Adunând sumele pe care DNA sustine că sunt imputabile celor 47 de inculpati din “lotul Albita”, ajungem la un total de peste 2,2 milioane lei (22 miliarde lei vechi), cu o medie lunară a spăgilor de peste 700.000 lei. Conform tabelului întocmit de DNA, simplii agenti de politie încasau în jur de 200 de milioane de lei vechi pe lună, din spăgile primite, ceea ce le permitea să ducă un trai mai mult decât confortabil. Practic, se ajunsese în situatia ca agentii de politie să se bată între ei, pentru a prinde cât mai multe ture în vamă, stiind că, astfel, vor curge si spăgile în buzunarele proprii.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 09 Mar 2017, 16:24

Au fost unii care nu si-au luat concediu de odihna doi ani la rand. Dar....vedeti cine era sef de punct si de cate ori a fost destituit pentru ca ....instanta sa-l repuna in fuctie. ;)
csaa

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE