MIHAEE'E scrie:Cristian IONITA scrie:MIHAEE'E scrie:csaa scrie:Imoral??? De ce sa fie imoral? Poti face o comparatie privind complexitatea, gradul de specializare cerut, pericol potential,etc.
PS - mazetele si trompetele se pot abtine dela comentarii. I-am trecut la neagreati ca sa nu mai pierd timpul cu idioteniile lor
ex de imoralitate :
am facut o specializare, care m-a costat 8000 ron + naveta la 500 km dist dus-întors + cazare sambata ( de 5 ori pe semestru × 4 sem).
ceilalți primesc cazare, diurnă si sunt si plătiți pentru specializări complexe![]()
in învățământ, toate cursurile de formare si perfectionare, se fac pe bani !
eu rămân la aceeasi părere ......... respect pentru toți cei care muncesc cinstit, indiferent de categ socioprofesionala !
stimabile peste tot in lume cursurile de formare si perfectionare se fac pe bani .... probabil tu pui in discutie pe banii cui? ... cei personali sau ai angajatorului .... poate ca nu ai ales tu prea bine .... sau nu ai pus problema in mod constructiv, dar te asigur ca sunt multi in invatamant care fac cursuri pe banii Ministerului ... am cunostinte in medii academice care cel putin o data la 2 ani au avut burse de studii (cu diurne & tot tacamul) de luni de zile in afara tarii ....
respect pentru cei cu munca constructiva .... parazitii care se limiteaza doar la dat cu dosu' de pamant de cat de mult sunt ei nedreptatit merita altceva.
Sa facem.o paralela cu apicultura......... si eu cunosc multi care au luat fonduri europene ( sunt unii, care au luat si de 2×cate 40) ......... respect pt cei care acceseaza constructiv.......... parazitii astia care se limiteaza ............. la cat de neindreptatiti sunt ei ce merita ?
O zi frumoasa la toti !
Mai omule de ce reiei ce scrie idiotul ala?? Acum m-ai obligat sa citesc ineptiile lui si...chiar nu e crestineste ca in postul mare sa doresc cuiva sa-i faca mamei lui ceva interzis de Biblie.
NU e crestineste! Asa ca nu o fac, dar trece el si postul asta!