Of. Iara patrimoniul.
Ce ne incalzeste pe noi patrimoniul ala?
Cand sau dat, dupa "revolutie" apartamentele la pret simbolic nimeni nu a plans ca se instraineaza catre terti.
Asta e grija noastra. Patrimoniul lu peste.
Catalin Rotaru scrie:Singura solutie pentru pretul mierii este sa ne facem piata interna (cu borcanelul).Teoretic avem piata dar ACA are alte treburi.
Masuristii stiu mai bine ca mine cum se ia un program COTIZATIE (10-20%)... paradoxul este ca dupa aia se bat cu pumnii in piept ,,,ce tari sunt...si ei nici nu stiu cate picioare are albina...nu mai vorbim de alte fineturi tehnologice.
Hunbee scrie:Of. Iara patrimoniul.
Ce ne incalzeste pe noi patrimoniul ala?
Cand sau dat, dupa "revolutie" apartamentele la pret simbolic nimeni nu a plans ca se instraineaza catre terti.
Asta e grija noastra. Patrimoniul lu peste.
daffid mihailov scrie:Vezi ca dupa gândirea "de Gorj" esti deja in teoria conspirației.) Gorjene, daca tot Ajuti apicultorii spune domne si procentul. Am văzut ca te arati salvatorul apiculturii. Nu Înțelegem de unde atâta grija pentru mine. Si de unde ai tras concluZia ca eu nus in stare sa accesez un amărât de proiect?
gorjeanul scrie:Vad ca esti tanar , ai la dispozitie 40.000 de euro. Sa nu te plangi de birocratie sau ca nu ai ude-rile necesare. Stiu ca e mai simplu sa scrii pe aici de Brazilia,U.E, SUA, masoni etc. Lupta-te ,si nu mai avea grija celor care ne vor raul.
thomas scrie:Apropo de o intrebare anterioara, se poate gasii chiar pe internet (diverse site-uri de achizitie miere din Germania, Franta, Austria, Elvetia), pretul de achizitie engross pleaca de la 4E si ajunge pana la 7E, poate chiar mai bine la sortimente speciale. Numai pretul de achizitie la mierea din Argentina, Mexic, China este de 1.5-2usd/kg.
In tarile europene mentionate, pretul de referinta este la mierea autohtona produsa la ei, cu analize si certificat de calitate.
tinumaftei scrie:Concret, ai primit vreo ofertă? Preț/ cantitate minimă?
Closcutz scrie:Si totusi care mai sunt preturile de achizitie la miere anul asta? Dupa iarna crunta, daca preturile se mai duc in jos multi vor pune dalta in cui...
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori