https://www.news.ro/social/miting-de-pr ... 0616857939
Eu le as sugera ca musai sa includa in traseu si catedrala nu de alta dar revendicarile lor se aseamana cu cele ale milogilor de pe la portile lacaselor de cult
Donbazil scrie:Salut!
Copilul meu!.....Cat de fericit poate fi un parinte atunci cand este depasit de copilul sau?.....Eu am iesit la pensie, dupa aproape treizeci de ani lucrati in M.A.I. - Inspector principal - (Capitan).....De azi fiica mea m-a depasit!...A fost avansata Subcomisar - ( Maior)...
Donbazil scrie:Salut!
M.A.I. este singurul minister care cinci ani la rand a indeplinit criteriile de performanta ceruti de U.E. Si ???
I-auzi ce zice un coleg:
..."Daca ai fi urmarit atenta fluturasul de salariu al lui Godina, ai fi observat ca un politist are salar 1450 lei, restul sunt sporuri pana la 3000 … la pensie acele sporuri nu se pun! Dar te intreb ce salar are un muncitor la continental cu vechime minim 10 ani? Are mult mai mult de 3000 lei si nu e obligat sa ceara aprobare de fiecare data cand paraseste cazarma sau nu e obligat noaptea la ora 2:00 sa fuga la alarma…etc! Stiai ca un sofer pe ambulanta are 5000 lei salar? Stiai ca singurul minister care in ultimii 5 ani si-a indeplinit indicii de performanta conform cerintelor U.E. este M.A.I. iar drept rasplata au cele mai mici salarii! Au marit pensii si cu 3000 lei, iar la politisti, jandarmi si pompieri care isi risca viata, le-au dat doar 100 lei in plus la salar! In sanatate unde se pompeaza miliarde de euro anual un asistent cu o amarata de postileala facuta la Ion Mincu pe bani, are salar de 4000… In ministerul al sanatatii unde nu mai beneficiezi nici macar de analize! Intri cu o bola in spital si daca nu mori, risti sa iesi cu alte zeci de boli! Un minister al sanatatii care nu mai ofera nimic cetatenilor, ci doar sifoneaza banii publici !"...
Interesant punct de vedere, nu?....
Shrek scrie:[quote="Cristian IONITA"
Eu le as sugera ca musai sa includa in traseu si catedrala nu de alta dar revendicarile lor se aseamana cu cele ale milogilor de pe la portile lacaselor de cult
Shrek scrie: Uite, citind ce mi-ai recomandat sa fac, vaz ca ești pro....fet ca noaptea! Faci ce faci si le potrivești sa iasă cum vrei tu. Bravo tie!
Cristian IONITA scrie:Te dezmierzi ... nu s eu cel care ti a recomndat sa citesti ceva .... nu de alta dar stiu foarte bine ca in cazul tau este inutil .... poate ca stii sa citesti .... dar numai asta nu te ajuta prea mult .... ca la "procesare" esti tu in deficit
petru71 scrie:Uitati-va bine in ea si intrebati-va la ce mama dracu' mai postati pe acest forum.
Cui folosesc frustrarile voastre pozitionate mai mult sau mai putin strategic pe un forum de apicultura ???
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar singurul cuvant care se potriveste este .....infantili...
De albine v-ati gandit sa scrieti ceva ???
Reiterez: INFANTILI.
Sorry.
petru71 scrie:Shrek scrie: Uite, citind ce mi-ai recomandat sa fac, vaz ca ești pro....fet ca noaptea! Faci ce faci si le potrivești sa iasă cum vrei tu. Bravo tie!Cristian IONITA scrie:Te dezmierzi ... nu s eu cel care ti a recomndat sa citesti ceva .... nu de alta dar stiu foarte bine ca in cazul tau este inutil .... poate ca stii sa citesti .... dar numai asta nu te ajuta prea mult .... ca la "procesare" esti tu in deficit
Domnilor, sunteti infantili.
Faceti un efort, depasiti acest moment si cautati fiecare cate o oglinda.
Uitati-va bine in ea si intrebati-va la ce mama dracu' mai postati pe acest forum.
Cui folosesc frustrarile voastre pozitionate mai mult sau mai putin strategic pe un forum de apicultura ???
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar singurul cuvant care se potriveste este .....infantili...
De albine v-ati gandit sa scrieti ceva ???
Reiterez: INFANTILI.
Sorry.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori