Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cum ne vedeau americanii în anii ‘40

Mesajde ion marian » 31 Dec 2011, 23:07

Domnule LUPULE.
Mai facut sa rad... mai facut sa plang (de..adevaratelea)... si iarasi sa rad.
Mai luminat .
Si mai bagat in ceata.
Ma simt atat de mic in fata ta.
Ma simt atat de mare langa tine.
Iti multumesc.
La multi ,multi ani !
ion marian

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 31 Dec 2011, 23:17

- La mulți ani ion marian !

Sper că mai asculți piesa aia cu...'italianul ăla cu nasul mare ce cântă la trompetă', după cum l-ai descris chiar tu ( pe care am căutat-o de am căpiat, dar m-am bucurat enorm când am găsit-o)... Pe VRS...Îți mai amintești ? ;) :D
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde profapis » 31 Dec 2011, 23:57

Lu" multumesc ptr .informatile istorice,unele le stiam dar nu in ordine ,legat de schimbarea de sine ,greu ,uni nu ar fi in
stare nici cu pistolul la cap apoi ne constransi de nimeni si nimic, greu daca nu imposibil fara legi drastice si aplicate . .....La multi ani ,sanatate ,succese, pace in suflet si lumina in suflet.
profapis

Mesajde paul » 01 Ian 2012, 00:32

LU' ... hai ca de la atat scarpinat si ... mangaiat ... risti sa te imblanzesti . Sincer nu-mi doresc ... Una calda ... acum de 5 min ... Pe Realitatea ...Revelionul lui Dinescu ... si are el o slabiciune pentru ... taraful ... Mambo Siria ... Ceva din repertoriu ...
" Si sunt un biet ... vagabond
Pe tata-m omorat , pe mama-m omorat ...
Pe sora ca o floare ...(aici n-am mai inteles)... oricum era ceva " de bine " !
Parca spune-ai ca esti culegator ... de umor ... Culegi ... cumva ???
;) ;) ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Ian 2012, 02:09

profapis scrie:Lu" multumesc ptr .informatile istorice,unele le stiam dar nu in ordine ,legat de schimbarea de sine ,greu ,uni nu ar fi in
stare nici cu pistolul la cap apoi ne constransi de nimeni si nimic, greu daca nu imposibil fara legi drastice si aplicate . .....La multi ani ,sanatate ,succese, pace in suflet si lumina in suflet.

- Am revenit, La Mulți Ani Profapis !
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Ian 2012, 02:16

paul scrie:...Si sunt un biet ... vagabond...culegator...de umor...

- Paule, m-ai prins asupra ... actulului...

Dar nu când este vorba de tata și de mama...(istoric vorbind) ;)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde patrascu » 01 Ian 2012, 05:59

Lupule si toti care urmariti postarile de aici sa fiti pregatiti. pe 2012 deschid lada de zestre si o fac pubica. La ora aceasta la care scriu nu stiu daca am greseli de exprimare sau gramaticale probabil am dar vad triplu. Maine de fapt astazi nu ca legati cainii de monitoare o sa bagati stupii in casa o sa va ungeti cu miere o sa va dati cu capul de bordura veti bate vecinii de culoare dubiaoasa si nu in ultimul rand o sa iubiti poate mai mult tara asta va pregatesc cu adevarat un delicu.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Ian 2012, 06:14

- Dacă-i gratis, bagă ! :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde patrascu » 01 Ian 2012, 13:57

Lupule in toata cercetarea asta pe care ai intreprins-o chiar nu ai gasit lucruri de care sa fii mandru ai gasit doar parti proaste? Nu sustin ca suntem asemeni nemtilor care dupa ce se bat aproape singuri si nu o data in doua randuri cu mai toate puterile lumii reusesc sa fie nr 1. Nu am fost niciodata un popor de Nr 1 dar totusi nici codasi.

Lupule formarea poporului roman a fost studiata inainte de instaurarea regimului comunist care nu cred ca a falsificat cronici si alte documente medievale ca sa justifice vre-o origine ariana:). Gheorghe Bratianu studiaza problema intemeierii statelor romanesti si este adeptul teoriei continuitatii. Deci ce ii ofera comunistii pentru asa propaganda comunista? Puscarie la Sighet unde moare la varsta de 55 de ani. Consider ca am luat in bagajul meu de cunostinte atat cat am putut din scoala dar sper din suflet ca nu si propaganda comunista.

Migratorii.
Autoarea spune că, deşi din cele mai vechi timpuri populaţiile de pe teritoriul actualei Românii au fost exploatate pe rând, mai întâi de Imperiul Roman, apoi de cel Otoman Spune ceva de migratori sau nu citesc eu bine? Ai mentionat o parte din asa zisele popoare barbare care trec pe aici si se stabilesc mai mult sau mai putin prin partile astea de lume. Nu privi partea priveste intregul Lupule in anii aia migratorii marsaluiau prin toata Europa nu veneau la poalele carpatilor ca era mierea mai dulce veneau impinsi de alti migratori de regula sau incercau sa patrunda in Imepriul Roman de Rasarit unde sunt mentionate nenumarate lupte. Populatiile de agricultori erau o miza mica pentru ei fata de bogatiile bizantine. Majoritatea istoricilor sun de parere ca acesti migratori ne-au lasat ceva bagaj genetic ,cultural si social.

Romanii își curățeau teritoriile centrale de tot ceea ce considerau pleavă socială, lumea interlopă (criminali, tâlhari, violatori, bețivi...) și din condamnați deveneau oameni liberi,
Unde ai gasit dovada ca au adus asemenea elemente in Dacia? Sunt foarte curios de treaba asta. Dar ca si gluma putem spune si noi ca am gasit niste caramizi inscriptionate cu un contract intre daci si romani care ar spune ca dupa 2000 de ani sa-i trimitem inapoi pe colonistii astia asa sa nu mai sara atat italienii in sus:).
Scoala ardeleana se inscrie in curentul european al vremii si chiar daca a avut si unele exagerari a fost un salt inainte pentru cultura romaneasca nu stiu ce ar trebui, sa dam cu pietre in statuile lor sa le ardem manuscrisele.
Nu stiu de imi spui sa nu raman socat ca basarabii ar putea fi cumani. Crezi ca este o descoperire de ultim moment? Iti spun ca nu e o asa mare noutate si este cunoscut acest fapt inca de la sfarsitul sec trecut.
Mi--ai prezentat intemeierea Tarii Romanesti dar fii atent ca are aproximativ 1/3 dit teritoriul intregiii Romanii verifica si celelalte doua principate sa vezi ce surprize o sa ai cu teoria asta. Care este istoria aia demitizata ca eu unul nu imi dau seama? Ca avem intre romani si otomani o serie de migratori -se stia si nu cred ca se ascunde acest lucru, Ca intemeietorii principatului din sud erau cumani iar nu cred ca se pune cineva contra. Legenda mi se pare cand spui ca romanii si-au adus aici toti puscariasii.
Ca avem noi romanii un bagaj de gene din cele mai diverse de la ochi albastri pana la negri ca avem de la tuciurii la blonzi am postat o scrisoare care cred eu ca este edificatoare. Deschiderea noului topic nu-mi sareaza ficatii absolut deloc chiar imi face placere si pot sa spun spre mandria mea ca am dat mana cu acest om
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde patrascu » 01 Ian 2012, 14:04

..dar a folosit și o bibliografie în limba engleză destul de amplă, despre istoria și cultura românească.

FAPTUL CA NU A DISPUS DE TIMP SUFICIENT și nu a avut posibilitatea să sape mai amplu, dar totuși a reușit să surprindă atâtea elemente tipice mentalității românești, mă face să apreciez cu atât mai mult competența ei profesională de talie internațională și îmi certifică titulatura de "unul dintre cei mai mari antropologi ai tuturor timpurilor".

In anul 1941 agentia guvernamentala americana insarcinata cu propaganda ( Office of war Information ) o angajeaza pe antropologul Ruth Benedict sa scrie un studiu despre cultura si comportamentul romanilor.

tudiu pe care il va finaliza in noiembrie 1943.
Cam puturoasa cucoana a scos o brosurica in 2 ani Iorga cred ca o facea din minte in 2 zile despre orice popor
patrascu

Mesajde patrascu » 01 Ian 2012, 16:36

"Profesorul german, Klaus Heitmann, care a adunat o serie de enunturi asupra românilor publicate între 1775 si 1918 în istoriografia germana, face afirmatia ca românii, indiferent de apartenenta lor statala, au fost considerati o entitate etnica omogena, având particularitati care s-au cristalizat într-un mod de viata si într-un fel anume de a vedea lumea.
Profesorul german, Klaus Heitmann mai afirma: Un defect national al valahului sau românului este însa redusa apetenta catre munca si indiferenta fata de viitor. Acest lucru este valabil numai pentru sexul barbatesc, întrucât româncele, carora le incumba munca din gospodarie si principala povara a lucrarilor agricole, iar pe deasupra si grija pentru copii si confectionarea îmbracamintei pentru întreaga familie, merita cele mai mari laude pentru vrednicia lor.
În ceea ce priveste conceptia despre viata si lume a românului, autorul remarca o anumita impregnare de melancolie care se exprima în muzica populara, dar si o anumita “nepasare stoica sau oriental – fatalista fata de viata”. De aici si neconditionata încredere în deciziile providentei, supunerea în fata destinului.

Michael Lebrecht (1772). El atrage atentia asupra îndaratniciei valahilor de a pastra obiceiuri si datini mostenite.

Heinric Schultz afirma într-o lucrare a sa din 1903: “E greu de crezut ca în vinele acestui popor curge mult sânge roman, dat fiind ca el e constituit din componente tracice, slave si poate si ilirice, iar prin faptura si firea lui se deosebeste prea putin de celelalte popoare est-europene.”

Afirmatia potrivit careia valahii ar fi delasatori, lenesi sau indolenti înnascuti...“înclinatia catre indolenta e caracteristica majoritatii românilor” este continuta într-o dispozitie a Consiliului Militar al Curtii din Viena.

Românii sunt caracterizati așadar de către diverși autori străini ca fiind putin mai lenesi decât ceilalti, mai oportunisti si mai avizi de câstig în comparatie cu alte natii, că sunt mai lipsiti de caracter decât altii...

Renumitul filozof și scriitor român stabilit la Paris, Emil Cioran în lucrarea 'Schimbarea la fata', considera ca în genere românul dovedește multa umilinta, care-l aseaza întotdeauna sub lucruri si nu deasupra lor. Tot el spune ca sentimentul umilintei ne-a umbrit istoria: “Parca de secole n-am fi opus mizeriilor ce veneau de la alte popoare decât raspunsul întelepciunii pasive a taranului: “Sa treaca de la noi!”

Lucien Romier afirma la început de secol XX ca românul este omul cel mai tolerant din Europa. E suficienta oare azi aceasta toleranta pentru a fi si european?

Lupule lupule folosesti plagiatul eu imi exprim parerile mele personale si cand nu sunt ale mele mentionez ale cui sunt si ca sunt de acord sau nu asta este copiat in totalitate :lol: Gabriel Stanescu Material aparut in “Origini – Romanian roots” – SUA Textul continea si niste date mai pozitive pe care le-ai ocolit usurel :lol:
patrascu

Mesajde patrascu » 01 Ian 2012, 19:04

Lu sper ca nu ai intrat in hibernare ca mai am sa te dojenesc:) Sa nu cumva sa te pitesti ca te scot de coada :) Mi-am propus sa fac din tine cel mai mandru roman si de fel sunt ambitios nu ma las nici daca trebuie sa postez singur. Special pt tine o sa imi petrec tipul liber printre carti cum nu am mai facut de mult.
patrascu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 01 Ian 2012, 22:40

patrascu scrie:Lupule lupule folosesti plagiatul eu imi exprim parerile mele personale si cand nu sunt ale mele mentionez ale cui sunt si ca sunt de acord sau nu asta este copiat in totalitate Gabriel Stanescu Material aparut in “Origini – Romanian roots” – SUA Textul continea si niste date mai pozitive pe care le-ai ocolit usurel

patrascu scrie:Lu sper ca nu ai intrat in hibernare ca mai am sa te dojenesc:) Sa nu cumva sa te pitesti ca te scot de coada Mi-am propus sa fac din tine cel mai mandru roman si de fel sunt ambitios nu ma las nici daca trebuie sa postez singur. Special pt tine o sa imi petrec tipul liber printre carti cum nu am mai facut de mult.

- Pătrașcule, m-am trezit târziu și am avut de încheiat o situație de final de an. De asta te-am lăsat la urmă. Ca să te pot folosi pe post de ață dentară, și să-mi curăț colții de carnea altor miei ( inocenți ca tine).

Mă bucură că ai simțul umorului. Deci, să facem câteva precizări...

Vezi butonul ăla cu roșu pe care scrie ( "QUOTE ) ? Te duci la una din postările mele(sau ale oricui) și pui deștu pe el (de preferat nu cu grăsime). Se deschide o fereastră unde apare deja textul în format de citat (ajută ochiul să facă diferența mai ușor), iar sub el, poți începe să scri răspunsul tău.
Butonul ( EDIT ) îți permite să modifici propriul mesaj, în limita a 48 de ore, dacă bine țin minte. Pricepuși ? Ca să comunicăm elegant...

Vizavi de plagiat. Dacă nu te-ai fi grăbit să îmi întorci serva cu bucuria unui copil (ceea ce demonstrează că nu ești rău la suflet), ai fi putut citi mai atent și surprinde ceea ce ți-a scăpat. Da, ai dreptate, se oferă de regulă sursa. Am pus în ghilimele (dacă nu cumva mi-a scăpat pe ici pe colo), tocmai pt a sugera citatul.

Mor de necaz, pt că nu îmi mai aduc aminte (nici dacă îmi storc coșurile cu menghina), toate referințele pe care le-am străbătut cu ani în urmă...Am regăsit și apelat la eseul lui Gabriel Stănescu nu pt a-i plagia ideile (pe care de altfel le resping, considerându-le un efort patetic de a drege busuiocul, gen: 'Hai dom'le să nu ne lăsăm...Om fi noi...da' nici chiar așa'...). Ci pt că el îndosariază părerea celor care au avut de a face cu valahii pe parcursul secolelor de dominație Habsburgică și care au exprimat un punct de vedere exterior românității. Că și acel punct de vedere poate fi suspectat de o anumită doză de subiectivism, asta e altceva. Dar subiectivismul lor este mult mai subțire decât al nostru...

Topicul abordează ideea de studiu și prezentare fără ' înfofolirile și giugu-lucurile tradiționale ' (când vine vorba despre acest subiect delicat), al uitatului în oglindă în curul gol, fără straiele atât de frumos brodate de românul care s-a născut...artist.

patrascu scrie:Lupule in toata cercetarea asta pe care ai intreprins-o chiar nu ai gasit lucruri de care sa fii mandru ai gasit doar parti proaste? Nu sustin ca suntem asemeni nemtilor care dupa ce se bat aproape singuri si nu o data in doua randuri cu mai toate puterile lumii reusesc sa fie nr 1. Nu am fost niciodata un popor de Nr 1 dar totusi nici codasi.

LUPU' ALBINELOR scrie:Calități specifice și tradițional românești există. Dar nu mai sunt promovate și sunt estompate de o multitudine de tare și cutume de care ar trebui să ne descotorisim.
..........................................................................................................................................

Ce-ți spuneam ?...

Te las pe tine, OPOZIȚIA, să ai privilegiul de a pune pe tapet CALITĂȚILE SPECIFIC ROMÂNEȘTI. Dar atenție: ceea ce este CU ADEVĂRAT specific românesc și nu se găsește în egală măsură și la celelalte popoare.

patrascu scrie:.
Lupule formarea poporului roman a fost studiata inainte de instaurarea regimului comunist care nu cred ca a falsificat cronici si alte documente medievale ca sa justifice vre-o origine ariana:). Gheorghe Bratianu studiaza problema intemeierii statelor romanesti si este adeptul teoriei continuitatii. Deci ce ii ofera comunistii pentru asa propaganda comunista? Puscarie la Sighet unde moare la varsta de 55 de ani. Consider ca am luat in bagajul meu de cunostinte atat cat am putut din scoala dar sper din suflet ca nu si propaganda comunista.

Iată o altă dovadă că nu ai...'ascultat' textul, ci doar l-ai 'auzit'...

LUPU' ALBINELOR scrie:Atunci, poate te vei întreba, de unde această cosmeticare a istoriei ? Și mai ales DE CE ?
Mișcarea culturală iluministă transilvăneană de la sfârșitul sec al XVIII-lea, numită 'Școala Ardeleană' (Petru Maior, Samuil Micu, Gheorghe Șincai, Ion Budai Deleanu), au militat pt emanciparea spirituală și politică a românilor transilvăneni. Dar și a celor de peste munți. Exaltați de conturarea la orizont a posibilității formării și recunoașterii treptate a tinerei națiuni a românilor, cărturarii au simțit nevoia să redea demnitatea românului.
În esență, naționalismul este o religie care spune că NOI suntem mai buni decât EI. Că rasa noastră este superioară rasei lor. Dar ca să poți naște o astfel de religie, ai nevoie să creezi mituri, cu care să alimentezi și să întreții conceptul. Mituri care să convingă că sursa și originea poporului respectiv este mai nobilă decât originea altora...
Astfel, Școala Ardeleană (căreia istoria modernă a României îi datorează totuși enorm), a comis două abuzuri. Nepermise, din punctul de vedere al unui istoric exigent și preocupat mai degrabă de adevărul istoric decât de patriotism. În primul rând, mitul nu consta în argumentele descendenței noastre dacice și romane ci, mai degrabă afirmația că românii sunt descendenți DIRECȚI ai coloniștilor romani din Dacia. În al doilea rând, au trecut sub tăcere o mie de ani de istorie, sub pretextul că nu deținem suficiente dovezi concludente...Deși ele existau și erau cunoscute. Dar ar fi obturat aceasta teză cunoscută sub numele de latinism. Latinismul a fost adus la stadiul de dogmă. A creat o isterie națională de care au fost cuprinși în primul rând intelectualii (și Eminescu printre ei). Apoi din obsesie a devenit 'realitate istorică incontestabilă'...

Școala Ardeleană debuta prin anul anul 1791, deci, olecuțâcă mai divriemi caco muniștii (figură de stil, nu greșeală), să ne introducă în 'Epoca de Aur' a unei Românii multilateral dezvoltate și a unei populații multinefuncțional înfometate...

patrascu scrie:Special pt tine o sa imi petrec tipul liber printre carti cum nu am mai facut de mult.

- Din nou, m-ai spart! Păi eu îți spun să apelezi la surse mai recente, din cărți scrise după 2000, din presă și în special de pe NET (pt că pe NET nu au fost cenzurate de nuș' ce mediu academic constipat pe ideea că...'Noi am fost primii...Și am rămas nealterați de...civilizație' )...Între timp au apărut probe noi la dosar, ce merită luate în considerare.

Trebuie să îți mărturisesc că, cu ani în urmă, când începeam să pun cap la cap elementele disparate ale etnogenezei poporului român, m-am zvârcolit noaptea în pat destul de mult timp. Pt că ieșisem de la căldura mitului și pășeam cu talpa goală pe gheța unui adevăr istoric nemistificat...Dar mi-a trecut. Sunt spre vindecare. Și pot să înțeleg mai bine DE CE suntem așa cum suntem...

patrascu scrie: va pregatesc cu adevarat un delicu...

Pătrașcule, lasă joaca și pune-te pe documentat. Că va trebui să fi avocatul românilor, punând pe tapet, cu argumente grele, o pledoarie finală care să contrazică tot ceea ce am afirmat eu. Pt că deocamdată, singurul 'delicu'...constă în faptul că lada ta de zestre e plină de...chestii...pubiene... :lol:

patrascu scrie:Lupule si toti care urmariti postarile de aici sa fiti pregatiti. pe 2012 deschid lada de zestre si o fac pubica.

La ideea romantică (la care ține cu atâta drag majoritatea românilor): ' Noi am opus rezistență valurilor de migratori' și pt ca să înțelegi de ce suntem poporul cu cea mai mare diversitate genetică din Europa, am să răspund punând imaginea alăturată, pe care o redenumesc: ISTORIA TĂCUTĂ...

IMAGINE SCHIMBATĂ LA CERERE

Ce te așteptai ? Doar sunt pamfletar... :lol:

Și o ultimă precizare: Mă băieți, EU NU SUNT UN OM DE LITERE ERUDIT ! NU SUNT NICI ISTORIC ! Sunt doar un AUTODIDACT. Un pasionat ... un '****** normal' cum zice Djuvara...Un pamfletar făr' de prohap...pârlit în c*r, dar nu și-n cap...

Ca întotdeauna...Spurcăciunea de LU' 8-) ;) :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde patrascu » 02 Ian 2012, 15:44

Nu e nici o suparare lupule ca vrei sa ma folosesti ca ata dentara dar vezi sa nu-ti cada coltii :). Nu stiu care din noi doi este mai innocent imi vorbesti de carti publicate dupa 2000 de Net de toate bazaconiile.
Care sunt cartile pe care le-ai citit tu pe net asa valoroase nu neaaparat de Istorie sau de antropologie ? Da-mi si mie 10 titluri cu trimitere directa si nu rezumat la rezumat sau cate un articol prapadit sa vre-o prefata. Cu publicarea cartilor dupa anul 2000 iar o bazaconie. A avut loc vre-o revolutie culturala dupa 2000? Documente istorice nu neaaparat romanesti din care descoperim istoria nu sunt creeate nici de scoala ardeleana nici de comunisti nici de noi astia din ziua de azi. Documentele apartin antichitatii si evului mediu. Nu cred ca daca il citesti pe Herodot Strabon Dio Casius etc sau cronicile medievale are importanta anul ca doar informatia e tot aia.
Daca vrei sa iti faci o idee adevarata a TA pune mana pe carte si lasa tastatura si ideile altora (in postarea in care plagiezi scrii tu doar cateva randuri in rest.... nimic doar pareri ale altora si iti repet nu faci nici o mentiune ca ai facut copy paste). Faci atata tam tam cu Scoala Ardeleana si ma gandesc ce ai citit din ce au scris "mincinosii" aia sa faci o asa critica? Au aparut dovezi noi da-mi exemple a inventat iar cineva apa calda?
Eu nu sustin ca ne merge bine ca si natie dar cred ca suntem intr-un moment de ratacire si am spus ca studiul se potriveste mai bine societatii din ziua de azi si nu ddin anii 40. Imi vorbesti de cultura occidentala care e mai sobra esti total dezamagit de poporul tau dar ce stii despre el? Cunosti probabil putin din istoria occidentalilor dar ce stiu ei de a ta? Iti spun e4u absolut Nimic. Atata timp cat nu ne cunoastem nioi trecuutul si aruncam cu noroi nu putem sa il facem cunoscut altora si ce pretentii sa avem ca ne privesc in aceste moduri. Se fac referiri pe Net si la televizor de crime violuri si tot felul de negativisme. Ai vazut ceva de olimpici la fizica la matematica inventii de succes sportivi si lista poate continua? Probabil ca nu dar cauta si o sa gasesti.
Am vizitat acum ceva timp cateva orase mari ale Europei si ce descopera baiatu? Ca si la ei e cam nasol. Drogati, tineri in pragul comei alcoolice pe trotuare, Homosexuali, o atitudine de ras in fata si in suflet ti-ar lua glanda direct, si iti mai pot da exemple si nu putine.
Dar sa revenim la oile noastre Imaginea postata de tine ma dezgusta profund si te rog mult sa o stergi! Nu trebuie sa fii nici erudit nici istoric si poti fi autodidact dar parerea mea ca trebuie sa schimbi macazul.

PS Am ramas doar eu cu lupu pe aici restul au tras pe dreapta?
patrascu

Mesajde profapis » 02 Ian 2012, 22:49

Si eu sunt dezamagit Lu' de imaginea de mai sus ,cu astfel de imagine despre propiul popor nu ma mir ca ne percep cum ne percep straini.RUSINE LU' M-AI DEZAMAGIT. Poate iti schimbi atitudinea fata de propriul neam dar cine stie carei etni aparti si doar in buletin esti roman nu si in simtiri
profapis

Mesajde MyBees » 03 Ian 2012, 17:38

LUPU' ALBINELOR scrie:La ideea romantică (la care ține cu atâta drag majoritatea românilor): ' Noi am opus rezistență valurilor de migratori' și pt ca să înțelegi de ce suntem poporul cu cea mai mare diversitate genetică din Europa, am să răspund punând imaginea alăturată, pe care o redenumesc: ISTORIA TĂCUTĂ...

istoria romanilor cumanii.jpg

Ce te așteptai ? Doar sunt pamfletar... :lol:

LU', La Multi Ani!

Nu stiu la ce se asteptau altii dar stiu ca eu nu ma asteptam la asta. Nu de la tine. Incerc sa gasesc motivele care te-au adus in stadiul sa gandesti asta, dar tot ce gasesc nu este suficient. Ce faci tu aici nu are nimic de-a face cu pamfletul. Ce faci in ultimele zile nu are nimic de-a face cu tine. Ti-o spun ca prieten si tot ca prieten te rog sa stergi acea imagine. Nu incepe anul in acest mod....
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE