Complicat nu este.
cristi_vidican scrie:Sunt si pe la 800.
Poate dupa ce va fi cererea mai mare, mai multi vor face.
Mie la 60 de stupi îmi ia cel putin 1 ora sublimarea. Cel mai greu e sa stau cu masca pe figura. Îmi rămân toata ziua urme pe fata.
cristi_vidican scrie:Aparat gen sublimox, făcut pe la noi
mausica scrie:PS: am vazut in Italia cu 380e originalul
cristi_vidican scrie:mausica scrie:PS: am vazut in Italia cu 380e originalul
La bani lui _it, ce sunt ăia 380 de iepuroi?
Eu în locul lui, nu m-aș complica cu altceva decât original
jonny_it scrie:cristi_vidican scrie:mausica scrie:PS: am vazut in Italia cu 380e originalul
La bani lui _it, ce sunt ăia 380 de iepuroi?
Eu în locul lui, nu m-aș complica cu altceva decât original
Nu este pe lista de investitii pentru anul acesta![]()
Oricum vreau sa testez, sa vad daca nu este mai eficient decat prin picurare, ma refer la timp. Dureaza mult sa desfaci toti stupii.
mausica scrie:La sutele tale de stupi......va dura ceva timp trat.
Closcutz scrie:Ce masca de gaze ati luat dle Cristi? Cat a costat masca? Cat ati dat pe aparat?
Closcutz scrie:Imi puteti spune de unde ati cumparat aparatul? Macar in mesaj privat. Fe cate ori l-ati folosit? Va declarati multumit? Avantaje fata de furetto? Dezavantaje? Ma refer la cele constatate de dvs nu la ce se vehiculeaza pe net...
cristi_vidican scrie:mausica scrie:La sutele tale de stupi......va dura ceva timp trat.
Știi povestea cu cei 4 Evangheliști, care erau de fapt 3, Luca și Matei, unul dintre ei.![]()
P.S. Când ai sute de stupi, cred că e mai eficient să faci un vapor aerian cu oxalic.
Numa să nu bată vântul tare, că duce aburul în alt județ.![]()
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori