Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Măsura 141„Sprijinirea fermelor agricole de semisubziste

Mesajde costinelblagniceanu » 03 Ian 2012, 14:40

Tu citesti ce scrii(scuza-ma daca sunt prea acid)dar aici se vorbeste(scrie )de masura 141! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde Galofornia » 03 Ian 2012, 14:43

costinelblagniceanu scrie:Tu citesti ce scrii(scuza-ma daca sunt prea acid)dar aici se vorbeste(scrie )de masura 141! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aciditatea se trateaza, sper ca e la stomac.
Automat daca ti-ai dat seama ca e o greseala, iti dai SEAMA CA E VORBA DE 141 oricum vazand ca ai fost "prompt" la corectat/comentat, as dori si un raspuns de la tine!
Multumesc, Alex.
Galofornia

Mesajde costinelblagniceanu » 03 Ian 2012, 14:44

Galofornia scrie:Ma scuzati dar eu stiam ca pentru un 151 trebuie sa ai 2 puncte UDE, care e diferenta cu astea "40 de puncte?"
Multumesc
[quote="costinelblagniceanu"]Tu citesti ce scrii(scuza-ma daca sunt prea acid)dar aici se vorbeste(scrie )de masura 141! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Iar cele,,40 de puncte"reprezinta un punctaj care se acorda(din cele100)priectului respectiv.
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde costinelblagniceanu » 03 Ian 2012, 14:46

Iar referitor la aciditate care se poate trata, stiu ca toate bolile isi au tartamentul lor. :lol: :lol: :lol:
costinelblagniceanu

Mesajde Galofornia » 03 Ian 2012, 14:48

Exista un tabel cu ce anume din stupar ofera un punct? (nu stiu daca m-am exprimat bine).
Iar acest punctaj cui ii trebuie? ... sau imi trebuie mie pentru ce?
Galofornia

Mesajde costinelblagniceanu » 03 Ian 2012, 14:56

Pentru a accesa masura 141(sigur si la alte masuri)trebuie sa intocmesti un proiect iar acel proiect care se depune la directia agricola din judetul din care faci parte,in urma analizarii acestuia de catre lucratorii de acolo primeste un punctaj.Punctaj in baza caruia solicitantul primeste fondurile respective.
costinelblagniceanu

Mesajde Galofornia » 03 Ian 2012, 15:24

costinelblagniceanu scrie:Pentru a accesa masura 141(sigur si la alte masuri)trebuie sa intocmesti un proiect iar acel proiect care se depune la directia agricola din judetul din care faci parte,in urma analizarii acestuia de catre lucratorii de acolo primeste un punctaj.Punctaj in baza caruia solicitantul primeste fondurile respective.

Ok bine. Dar nu se poate sti ce punctaj as primii? De exemplu am 30 de stupi, teren agricol pe care sa le las utilaje performante ecc. (e doar un exemplu) nu se poate sti in functie de aceste criterii ce valoare in punctaj au?
Galofornia

Mesajde costinelblagniceanu » 03 Ian 2012, 16:31

Galofornia scrie:
costinelblagniceanu scrie:Pentru a accesa masura 141(sigur si la alte masuri)trebuie sa intocmesti un proiect iar acel proiect care se depune la directia agricola din judetul din care faci parte,in urma analizarii acestuia de catre lucratorii de acolo primeste un punctaj.Punctaj in baza caruia solicitantul primeste fondurile respective.

Ok bine. Dar nu se poate sti ce punctaj as primii? De exemplu am 30 de stupi, teren agricol pe care sa le las utilaje performante ecc. (e doar un exemplu) nu se poate sti in functie de aceste criterii ce valoare in punctaj au?

Pentru a accesa fonduri europene adreseaza-te birourilor de consultanta agricola de la directia agricola.Punctajul pt proiect se acorda in felul urmator:membru al unei forme asociative(trebuie sa fii membru cu 6 luni in urma)-20 pct.,plati de agro-mediu-20pct.,ferma aflata in zona defavorizata-20pct.,fermier cu virsta sub40 ani-20pct.Succesuri! ;) ;) ;)
costinelblagniceanu

Mesajde nichi » 03 Ian 2012, 19:08

mai dragii mei! ma bag si eu in seama. problema este alta, daca stuparii care au depus 141 in 2011 primesc toti care apar pe lista de proiecte evaluate??? asa ca, rog administratorii sa "desfaca" acest topic: 1. cei care au accesat 141 ( intrebari pt inregistrare in pfa, impozite, cas, cass..etc), 2.cei care au depus 141 in 2011 (raport de evaluare, contestatii, etc), 3. cei ce vor sa acceseze 141 in 2012 (calcul ude, nr. puncte, etc). merci!
nichi

Mesajde Galofornia » 03 Ian 2012, 19:50

nichi scrie:mai dragii mei! ma bag si eu in seama. problema este alta, daca stuparii care au depus 141 in 2011 primesc toti care apar pe lista de proiecte evaluate??? asa ca, rog administratorii sa "desfaca" acest topic: 1. cei care au accesat 141 ( intrebari pt inregistrare in pfa, impozite, cas, cass..etc), 2.cei care au depus 141 in 2011 (raport de evaluare, contestatii, etc), 3. cei ce vor sa acceseze 141 in 2012 (calcul ude, nr. puncte, etc). merci!

Recunosc ca nu e rea ideea.
Galofornia

Mesajde proapis13 » 03 Ian 2012, 22:13

nichi scrie:mai dragii mei! ma bag si eu in seama. problema este alta, daca stuparii care au depus 141 in 2011 primesc toti care apar pe lista de proiecte evaluate??? !

In primul rand bine ai venit in marea familie a apicultorilor
Cit ai citit din cele 14 pagini scrise pana acum???
Daca ai citit ceva-ceva nu mai puneai asemenea intrebari :roll:
Galofornia scrie:Ok bine. Dar nu se poate sti ce punctaj as primii? De exemplu am 30 de stupi, teren agricol pe care sa le las utilaje performante ecc. (e doar un exemplu) nu se poate sti in functie de aceste criterii ce valoare in punctaj au?

Bine ai venit printre forumisti
E valabil si pt tine cele ce am scris mai sus
Daca vei citi cu atentie vei gasi raspunsul intre cele 14 pagini scrise pana acum ;)
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde marian67stroe » 04 Ian 2012, 00:20

As vrea sa intreb si eu pe cei care au depus proiectul 141 in anul 2011 cum stau cu rezultatele de la evaluarile dosarelor,fiindca eu am fost primit un rezultat foarte neclar prin care ma informa ca:

-Eligibil si a fost punctat cu 0 puncte.
-Neeligibil,nu indeplineste criteriile de eligibilitate mentionate mai jos:

Va comunicam ca, dupa data primirii prezentei notificari, aveti posibilitatea de a contesta decizia in termen de 5 zile lucratoare de la primirea notificarii,
contestatia va fi depusa la sediul CDRJ la care ati depus cererea de finantare.
De asemenea va informam ca puteti decide asupra redepunerii proiectului in sesiunile urmatoare.Documentatia depusa pentru acest proiect ramane la CDRJ.[/i]
PS Mentionez ca:
1) am 44 ani(deci nu pot acumula puncte pentru criteriul acesta)-corect
2) nu locuiesc intr-o zona defavorizata( aici tot zero puncte )-corect
3) sunt membru asociatie de apicultori din Dambovita din 2010 (am primit tot zero puncte ,dar nu stiu de ce, fiindca aici normal trebuia sa primesc 20 puncte pentru acest criteriu)-gresit
4) nu fac apicultura BIO sau ce mai zic ei pe acolo (aici am primit tot zero puncte )-corect

Acum as vrea sa intreb pe cei care sunt in situatia mea din tara asta,daca ,ca si membri unei asociatii de profil, ati fost puntati cu cele 20 puncte sau ca si mine ati primit 0 puncte???? si daca raspunsul este DA atunci ce ati depus la dosar in afara acelei adeverinte de memru in asociatie
Din hartia primita nu am inteles daca proiectul este ELIGIBIL SAU NEELIGIBIL, dumneavoastra ce credeti???
Cand nu esti sigur de caracterul unui om, priveste-i prietenii.
marian67stroe

Mesajde alt stupar » 04 Ian 2012, 10:22

marian67stroe scrie:Acum as vrea sa intreb pe cei care sunt in situatia mea din tara asta,daca ,ca si membri unei asociatii de profil, ati fost puntati cu cele 20 puncte sau ca si mine ati primit 0 puncte???? si daca raspunsul este DA atunci ce ati depus la dosar in afara acelei adeverinte de memru in asociatie

Dar dumneata ai citit paginile anterioare de pe acest topic ?
sunt cel putin 3 referiri si motivatii pentru depunctarea la "forma asociativa"
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde marian67stroe » 04 Ian 2012, 16:04

Am citit si m-am luminat partial :idea: :lol: ,dar nu am aflat raspunsul la intrebarea mea pe care o repet si mai jos:

Din hartia primita nu am inteles daca proiectul este ELIGIBIL SAU NEELIGIBIL :?: , dumneavoastra ce stiti :?:

PS, multumesc anticipat pentru amabilitate si,,,,LA MULTI ANI.
marian67stroe

Mesajde viorel55 » 04 Ian 2012, 18:41

marian67stroe scrie:Am citit si m-am luminat partial :idea: :lol: ,dar nu am aflat raspunsul la intrebarea mea pe care o repet si mai jos:

Din hartia primita nu am inteles daca proiectul este ELIGIBIL SAU NEELIGIBIL :?: , dumneavoastra ce stiti :?:

PS, multumesc anticipat pentru amabilitate si,,,,LA MULTI ANI.

Proiectul este ELIGIBIL,adica este bun,la fel ca si celelalte peste 25mii dosare.
Din acestea vor primi bani(vor fi finantate) doar cca 14mii(ca doar pentru atatea ajunge suma alocata in aceasta sesiune)
Cele 14mii vor fi selectate in functie de punctajul pe care il are fiecare,in ordine descrescatoare, incepand cu numarul cel mai mare de puncte pina la un numar mai mic (probabil 20 puncte)
Dumneata avand zero puncte cred ca ai zero sanse sa fi printre cei 14mii.
Sa asteptam totusi sa vedem cum sunt rezolvate contestatiile....
Daca sunt admise contestatiile ori se hotareste sa se dea cele 20 de puncte la toata lumea(chiar daca nu are la dosar copia dupa Hotararea Judecatoreasca de infiintare a asociatiei)) vei avea 20 puncte,care si in aceasta situatie probabil vor fi insuficiente pentru a fi selectat printre cei 14mii.
ASa ca , cel mai bine ,indreapta-ti toata atentia spre sesiunea urmatoare din iunie 2012......
viorel55

Mesajde marian67stroe » 04 Ian 2012, 21:29

Multumesc mult de explicatii Viorel ;)
Dar ce ma fac eu cu ultima ta afirmatie??
ASa ca , cel mai bine ,indreapta-ti toata atentia spre sesiunea urmatoare din iunie 2012......

Eu o sa-mi indrept atentia, cum spui, dar si atunci tot punctajul ala o sa-l am si prin urmare aceleasi sanse nu?? :evil:
Se pare ca aceasta subventie face o multime de nedreptati si inechitati, de care o sa profite tot numai care se pricep la asa ceva.

PS Avea dreptate Mircea Badea
TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.
marian67stroe

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA