Blogul cu nevasta de stupar l'ai oferit ca ghid? Multumesc si promit sa arunc o privire...

)
Tipic forumurilor, cu toate ca as putea spune mai degraba tipic uman, intrebi ceva si lumea incepe sa intrebe/presupuna mai mult sau mai putin direct chestii despre tine. Poate tu, lupule, esti acela insuratu', insa, la o analiza relativ simpla, caci se poate si mai complicata, Dumnezeu stie cati barbati in Romania, si chiar pe mapamondul intreg, s'au apucat de albinarit, suparati fiind pe soarta (a se citi femei), ca sa aiba mai mult timp sa se contreze cu Dumnezeu, sau sa vorbeasca cu alti stupari, confrati, in lanul de rapita si sub clar de luna, evident...despre problema apicultorului de dupa munca...si a omului amplasat in univers. :p
Doua zile cat am stat pe Tinder, nu am ratat ocazia sa dau like cunoscutilor mei, doar pentru ca i'am vazut acolo, sa prind in flagrant pe cate unii care au concubina acasa si sa fiu usuita de altii, grabiti pentru intalnire (sau sa le spui orice de bine, ca sa le cresti si lor stima de sine), care ori nu te cred ca ai intrat acolo doar pentru un raid de satisfacere a curiozitatii - c'ai vrut sa vezi ce fetze au, ori si se simt foarte jigniti de asta.

) Ba unul mi'a zis ca "e o aplicatie de cotaiala, hai pa".
Cat despre mine, nu cred ca pot sa raspund pe masura sugestiilor, artista fiind, sunt oarecum dezafectata de soarta, si pentru ca ma consider un om moral, tintesc mai sus in tabela. Sigur nu pe Tinder, unde nu'i nici macar locul unui studiu antropologic. Studiul antropologic se poate face cel mai corect printre tarani (in sensul frumos si deplin al cuvantului), de aceea am intrebat aici.

) Asa ca pot sa zic, dintr'o completa onestitate, ca bine ca n'a murit simtul umorului la barbati.
Cum merge anul asta cu stuparitul? Cu Tinder-ul ne'am lamurit.

) Eu m'am apucat de vinuri din fructe de padure, nu din suparare, ci din filosofie si adevar.
Cum se zice, xoxo la toti si mult spor la bani. Sper si eu la un targ in Bucuresti, ca sa'mi aleg niste sortimente...mai deosebite...de miere, evident.
Pentru Shrek, eu zic ca sunt femeie, si simt ca suturile in fund mi le iau...din cauza pozei...eu sunt. Copiii mai pe la 35, desigur. Xoxo si tie.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.