Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 28 Iul 2017, 07:08

Corect ce spune dl Honceriu .... ce nu inteleg eu este insa cui anume mai precis se adreseaza reprodurile .... ca sincet eu in afara de aia cu cascheta nu vad altii responsabili ptr faptul ca exista sute de sindicate care mai de care mai obediente fata de politic si total ineficiente fata de cotizanti ... sau ca sunt acceptate akte "valori" decat efivienta .... etc
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde bio » 28 Iul 2017, 09:35

Donbazil scrie:Salut!

1. Bio, nu-i frumos sa fii magar!... :evil:

" De politistii astia sa vorbim !!!... nu de alde 3 surcele care ii pupa pe fundulet Donbazil si vrea sa ii faca eroi nationali numai ca si-au facut datoria"...

Ohhoo!! nepoate, i-ti propun un test sa vedem sa vedem care are dreptate si care vorbeste discutii .

Ne suim impreuna intr-un mijloc de transport in comun cu care umbla muritorii de rind, sa spun intr-un tren, negardat de catre cei de la TF, si dam ocol tarii pe ruta C-ta -Timisoara- Satu-Mare-Suceava-si inapoi C-ta si incercam sa vorbim cu calatorii pastrind aceeashi linie a discutiei de pe aceasta tema.
Dumneata , ca vai polititistii sunt foarte oropsiti si sunt eroii neamului iar eu voi spune parerea mea, a unui om simplu . Imi este teama, ca nu numai i-ti vei umple frigiderul cu de toate, dar nu vei apuca sa ajungi pina la Bucuresti ca te va arunca lumea din tren, poate inainte chiar de Medgidia .

Nu spun ca TOTI politistii ar fi cu probleme . Majoritatea sunt foarte OK dar sistemul privit in ansamblu are probleme .
Sa privim cele doua episoade: circul cu Boureanu si uciderea de catre acel psihopat a unui om din gara Suceava- Burdujeni .
La Boureanu pentru o problema minora era inconjurat de 7-8 de pulitisti de la circulatie era politistul din gara Burdujeni era cam singurel .
La o simpla privire se observa ca activitatea principala politiei este sa vineze soferi decit sa prinda infractorii care umbla pe strada .
bio

Mesajde teinegru64 » 28 Iul 2017, 10:08

A mai plecat un prieten.Multi prieteni au plecat anu' asta.De ce pleaca prietenii?
http://www.vremeanoua.ro/padre-a-murit- ... foto-video
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Donbazil » 29 Iul 2017, 01:53

Salut!

Poate sunteti curiosi si aveti rabdare sa cititi tot textul :

Blogul Politistului

”EU ÎȚI PLĂTESC SALARIUL!” :!:

Ca polițist, am auzit-o de sute de ori. Și cred că a auzit-o fiecare polițist cel puțin de câteva ori în timpul serviciului. Nu am auzit o inepție mai mare în toți anii petrecuți în stradă. Bun! Deci oamenii ”plătesc” salariile polițiștilor, sau cel puțin așa cred unii dintre ei. Este adevărat că oamenii plătesc niște impozite statului, puțin peste 40%, cum ar fi impozitul pe salariu, pe clădiri, pe mașini, etc. Să ne înțelegem: în categoria ”oameni”, intrăm și noi polițiștii. Ce se întâmplă cu acești bani pe care statul îi percepe ca impozite sau taxe cetățenilor și implicit nouă, care suntem considerați ”polițiști” când vine vorba de ”plătit salariul”? Păi să vedem! O parte sunt distribuiți investițiilor, o parte sunt distribuiți către plata asistenței sociale, bătrâni, copii, șomeri etc. și bineînțeles, cu o parte din bani SUNT PLĂTITE SERVICIILE DE CARE BENEFICIEZI.

Care servicii? Păi este simplu! Plătești asigurare medicală pentru că atunci când ți-e rău mergi la medic, la urgență, plătești pompieri, pentru că atunci când îți ia casa foc sau ajungi în toiul vreunei calamități naturale ai nevoie de ei, plătești sistemul educațional pentru că îți dorești ca fiul sau fiica ta să aibă parte de educație, plătești magistrații pentru că îți dorești ca legea să fie aplicată și plătești POLIȚIȘTII sau forțele de ordine, pentru că ai nevoie să fii în siguranță. Știu! În spital nu este chiar curățenie, pompierii nu ajung mereu la timp, profesorii nu mai sunt ce-au fost, magistrații nu sunt toți doar lapte și miere, iar noi, polițiștii…suntem de vină că respirăm. Dar toți la un loc, mai buni sau mai răi, formează niște SERVICII DE CARE AVEM NEVOIE, oricât de mult am vrea să nu recunoaștem.

Este la fel cum ai nevoie de instalator când ți se sparge caloriferul. Îl suni, vine, rezolvă problema, ÎI PLĂTEȘTI SERVICIUL PRESTAT și pleacă. La fel ca orice alt serviciu. Plătim electricieni, cizmari, croitori, etc. Plătim un serviciu DE CARE BENEFICIEM, nu plătim salariile nimănui. La fel cum și tu prestezi un anumit serviciu angajatorului, fie el și privat, iar el îți plătește salariul ție. Vei spune că angajatorul tău este o societate privată și banii nu provin de la cetățeni. Nimic mai fals. Tot ceea ce vinde angajatorul tău, vinde datorită nouă, cetățenilor. Datorită cererii și ofertei. Cum vine asta? Păi de exemplu, să spunem că tu lucrezi la un atelier de mobilă. Evident că salariul tău îți este plătit de patronul care te-a angajat. De unde are bani pentru asta? Din vânzările pe care le-a avut. Cine cumpără produsele pentru a avea bani patronul tău și pentru a îți fi plătit salariul? NOI CETĂȚENII (ne includem și noi polițiștii aici). Nu este așa că este comic să realizezi că și noi polițiștii, PRIN CONSUM, ”îți plătim” ție salariul?! De unde ar mai avea patronul tău bani pentru salarii, dacă noi nu am mai cumpăra mobila produsă de tine pentru firma la care lucrezi?! :)))))

În realitate, toți plătim taxe și impozite. Doar că unii facem parte din sectorul de stat, iar alții din sectorul privat. Ca în orice țară normală, SERVICIILE PRESTATE SE PLĂTESC de către beneficiar. Vă dau cuvântul meu de onoare, că nu am auzit în viața mea ca un polițist să se plângă că ar plăti salariile medicilor, profesorilor, pompierilor, jandarmilor, sau altor bugetari. Este doar un stereotip prostesc, cum că ar exista două categorii de ”cetățeni”: bugetari și restul oamenilor. Evident că reproșurile se înmulțesc când vine vorba de plătit salariile noastre, ale polițiștilor. Gândiți-vă că și din salariul nostru, PENTRU CARE AM MUNCIT SAU MUNCIM, (nu îl luăm gratis) o parte din bani se duc la șomeri, la pensionari, la asistați sociali, sau la orice mai vreți voi. ȘI NOI PLĂTIM IMPOZITE ȘI TAXE STATULUI, ca orice cetățean. Asta nu înseamnă că cineva plătește cuiva ceva. Este pur și simplu un fel de ”casă de ajutor reciproc”, dacă vreți. Sau poate este prea deplasat termenul. Dar principiul este similar. Apropo, v-ați gândit vreodată cum ar fi să vă reproșeze zilnic vreunul la serviciu: ”Pune mâna și fă cum trebuie mobila aia, băi Gigele, că dacă nu o cumpăr, nu îți mai iei salariul” sau că ”eu îți plătesc salariul”?! :idea: :idea: :idea:
Donbazil

Mesajde jonny_it » 29 Iul 2017, 09:28

Poate sunteti curiosi si aveti rabdare sa cititi tot textul :

Blogul Politistului

”EU ÎȚI PLĂTESC SALARIUL!” :!:

Citat de pe politiaromana.ro

Activitatea Poliției Române constituie serviciu public specializat și se realizează în interesul persoanei, al comunității, precum și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii

Deci in interesul la cei enumerati mai sus. In tarile civilizate te duci la politisc cum se duc babele la popa(am zis-o :lol: ), el trebuie sa sprijine si sa supravegheze o comunitate de oameni. Se incearca prevenirea infractiunilor prin integrarea politistilor in comunitatile respective. In unele tari(Gen UK) pana sa fie problema cu emigrantii, multi refuzau sa poarte arma, tocmai pentru a nu intimida.
La noi multi(NU TOTI!) merge pe ideea sunt politist, deci sunt smecher si toti sunt niste infractori, aici este problema.
Oricum salariile si dotarile sunt vai de capul lor.
jonny_it

Mesajde Donbazil » 29 Iul 2017, 11:23

Salut!

Da, daaaa!...."multi merge".... :lol:
Donbazil

Mesajde ioanpuiu » 29 Iul 2017, 12:38

Aritmetica.PNG

Sigur că, Blogul Poliţistului nu e blog de aritmetică dar nici chiar asa ...
Cei 40% colectaţi luna asta, nu ajung pentru plata integrală a salariilor de luna viitoare.

De unde restul pînă la 100% :?:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Donbazil » 30 Iul 2017, 00:13

Salut!

Ai glume-n program ?...Sau nu ai habar de ce inseamna "Bugetul Consolidat al Statului" ?... :shock:
Donbazil

Mesajde Donbazil » 30 Iul 2017, 01:39

Salut!

" Când era lege şi îi scoteam afară-n şuturi eram milițieni comunişti şi nu lăsam tinerii să se distreze, săracii". :idea:
" Pentru că ați vrut democrație, dreptul de a face orice, oricând şi oricum"... :idea: :idea:

Dan Honceriu
Eforie, Constanța County ·
Vară, noapte, căldură sufocantă.
Pe la ora două îți intră apel de la 112 :
"Grup de tineri în fața blocului tulbură liniştea publică". Te duci, tu şi cu jandarmul şi vezi o ditamai gaşcă de vreo douăzeci de inşi cu berile în mână cum urlă cât îi ține gura. Când te apropii, o gagică din grup dechide uşa blocului şi toți dispar înăuntru. Vecinii care stăteau ciorchine la geam nu-ți deschid niciunul uşa blocului prevăzută cu interfon ca să intri după ei. Nu mai vezi grupul dar îi auzi cum râd şi fac hărmălaie pe scara blocului. Suni la toate apartamentele în speranța că cineva îți va deschide uşa blocului. Nicio şansă, contribuabilul vrea linişte dar nu vrea să fie implicat. Stai cât stai şi comunici dispecerului situația. Te urci în maşină şi te dai la întuneric în speranța că vor ieşi din bloc şi pui coşu pe ei. În acest timp 112-ul îți dă "revenire" şi că locatarii sunt exasperați. Gaşca a intrat într-un apartament şi a dat drumul la muzică. Decibeli la greu, tub de bas şi tot tacâmul. Într-un final ne deschide cineva uşa la bloc. Sunăm, ciocănim, batem în uşa apartamentului cu muzică la maxim. Draci dacă ar deschide careva !
În tot timpul ăsta tot blocul a ieşit pe casa scărilor în pijamale şi-ți cere să faci ceva. Afli că apartamentul e închiriat, proprietarul nu se ştie cine e, chiriaşii cu atât mai puțin. Stai cu jandarmul la uşa aşteptând o pauză între melodii ca să poți bate la uşă. Lumea deja s-a plictisit. " De ce nu spargeți domne uşa să-i luați din casă ?". Pentru că ați vrut democrație, dreptul de a face orice, oricând şi oricum.
După vreo 40 de minute de bătut în uşa deschide gagica de i-a băgat în bloc. Rangă de beată. Prin uşa întredeschisă ne dă o carte provizorie de identitate, expirată şi cu domiciliul într-un sat uitat de lume. O întreb cine mai e în apartament. "Nimeni, sunt singură !". Şi răde cu sughițuri în timp ce ne închide uşa-n nas. Bați la uşă degeaba, nu mai răspunde nimeni. Lumea te întreabă ce măsuri vei lua. Când le spun că-i voi da amendă-n lipsă şi că am nevoie de un martor toți intră-n casă vociferând că mai bine nu te chemau, că degeaba ai venit că ți-e frică să spargi uşa, etc. O verifici pe gagică prin stație şi te rogi la Dumnezeu să fie urmărită. Dispecerul o verifică-n toate bazele de date posibile şi e "curată" doar cartea provizorie expirată pentru care amenda e cât cinci țigări la bucată. De-alea ieftine. Găseşti un martor şi îi dai un căcat de amendă la tulburare pe care n-o va plati niciodată. Strângi din dinți şi pleci. Frustrat că nu poți face ordine, frustrat că ai fost umilit de nişte puşti beți şi obraznici dar mai ales frustrat că deşi eşti polițist nu ai o lege care să fie fermă astfel ca cel ce-a greşit să nu mai repete greşeala. Într-o tură de noapte poți avea zeci de astfel de situații. Eşti singura patrulă, te aleargă de la o solicitare la alta iar rezultatul e acela pe care-l spune toată lumea : A VENIT POLIȚIA ŞI NU LE-A FĂCUT NIMIC !
Când era lege şi îi scoteam afară-n şuturi eram milițieni comunişti şi nu lăsam tinerii să se distreze, săracii.
Au adaptat, au abrogat şi "europenizat" legea astfel ca singurul vinovat să fie polițistul chemat să facă ordine. Şi plătit de cei care sună la 112 , se ascund după perdele şi nu se pun niciodată martori la o faptă. Pentru că polițistul nu e credibil, abia când consemnezi un neica-nimeni de pe stradă în pv, abia atunci devine faptă. Ceea ce spun eu nu e valabil dacă nu e întărit de un boschetar care trecea prin zonă. Vreți poliție ca oriunde-n lume ? Dați-ne lege oameni buni pentru că nimeni nu mai face pe Zorro ca să dea apoi cu subsemnatul în instanță !
Donbazil

Mesajde jonny_it » 30 Iul 2017, 06:41

Viteza ..
jonny_it

Mesajde csaa » 30 Iul 2017, 20:32

jonny_it scrie:

Viteza ..

Ahaaaa!!!!
csaa

Mesajde akmm » 31 Iul 2017, 08:50

.....domne uşa să-i luați din casă ?". Pentru că ați vrut democrație................

Eu am mai citit cretinatati la viata mea, dar treaba asta cu ,,ati vrut democratie'' le pune capac la toate.Toate muncile sunt grele, nu numai asta de politit, aici vedem maui degraba imbecilitatea sistemului si incapacitatea sa la innoire.Ca si cum Romania a inventat democratia si nu stim ce e de facut de acum inainte.Chiar ca suntem o tara de prosti.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde teinegru64 » 31 Iul 2017, 09:40

Donbazil scrie: Frustrat că nu poți face ordine, frustrat că ai fost umilit de nişte puşti beți şi obraznici dar mai ales frustrat că deşi eşti polițist nu ai o lege care să fie fermă astfel ca cel ce-a greşit să nu mai repete greşeala.

Hai sa facem ceva pentru frustati.Un hotel in Sighetu Marmatiei si unul la Poarta Alba.Un hotel in care frustatu' nepot de militian...sa poata sparge cate usi vrea.Si cu ce are in dotare.Ori un nou canal ori o noua casa o poporului.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 04 Aug 2017, 07:39

Ori un set de legi care sa nu mai permita eludarea...
csaa

Mesajde ioanpuiu » 07 Aug 2017, 16:42

Donbazil scrie:Ai glume-n program ?...Sau nu ai habar de ce inseamna "Bugetul Consolidat al Statului" ?... :shock:

Ei, dacă-i din "Bugetul Consolidat al Statului" se schimbă treaba, că acolo bagă bani Sfîntul Duh şi nu mai întreabă de ei veac.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Cristian IONITA » 08 Aug 2017, 11:02

csaa scrie:Ori un set de legi care sa nu mai permita eludarea...

legi exista ... bineinteles ca este loc pentru a fi imbunatatite .... dar problema vine de la cei care au datoria sa le aplice .... dar care bineinteles ca nu au si vointa si ce e mai grav "intelectu' " de a o face.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE