Ai mai zis asta...si mi se pare ca te repeti.
Femeile au un simt, asa ca nu mai trebuie sa si probeze in practica... datul din clanta creste odata cu diminutivarea ciocanului. Si nu bag mana in foc ca la unii e din cauza varstei. O trata mierea niste chestiuni, dar se pare ca nu chiar pe toate. Hai daca tot suntem in scularie...Ma rog, mesajul ar fi fost mai mult pentru domnul Cristian Ionita, sau cum il cheama ca am uitat...dar si tu te indrepti cu succes. Stii cum e, mai rugineste ciocanul, mai crapa lemnul, depinde de afectiune. Uneori diminutivarea ciocanului nu are legatura cu batranetea, se naste de'a gata ciocanel.
Bai, frate...nu ai cum sa nu apreciezi forumurile! Cum indeamna ele la tot felul de gaselnite literare prin care oameni dornici de a exprima vulgaritati cu viteza de vise de copii, reusesc sa scrie opere literare. O frumusete rara, ma jur. Forumismul ar trebui sa se predea in scoli, sa ia si tineretu' asta bacu' la romana.
Nu il pup pe Lu'p sub coada, apreciez numa' felu'n care scrie. Si da, ma bucur de statutul de femeie, pe care daca tot il am, chiar nu am nevoie sa imi fac vreo tema.
Auzi, tu vrei sa vorbesti cu mine despre pierderea spinarii? Nu ti'ai gasit. Gaseste si tu o asociatie de inrolare a imoralilor. Si dupa aia anunta'l si pe Cristian Ionita.
Vad ca stai tare pe topicul asta. Fa si tu unul si vin eu acolo la tine sa te vizitez daca m'o interesa subiectul. "conditia femeii pe internet si in scularie".
Se accepta scuzele, dar nu e nevoie. Esti amuzant. Ai gasit o pagina unde mi'am salvat niste postari mai vechi de pe fb, ca sa nu le pierd. Glorie feisbucului.
Faraoana intergalactica.