Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Bezna Zorilor » 02 Aug 2017, 01:00

Ai mai zis asta...si mi se pare ca te repeti.

Femeile au un simt, asa ca nu mai trebuie sa si probeze in practica... datul din clanta creste odata cu diminutivarea ciocanului. Si nu bag mana in foc ca la unii e din cauza varstei. O trata mierea niste chestiuni, dar se pare ca nu chiar pe toate. Hai daca tot suntem in scularie...Ma rog, mesajul ar fi fost mai mult pentru domnul Cristian Ionita, sau cum il cheama ca am uitat...dar si tu te indrepti cu succes. Stii cum e, mai rugineste ciocanul, mai crapa lemnul, depinde de afectiune. Uneori diminutivarea ciocanului nu are legatura cu batranetea, se naste de'a gata ciocanel.

Bai, frate...nu ai cum sa nu apreciezi forumurile! Cum indeamna ele la tot felul de gaselnite literare prin care oameni dornici de a exprima vulgaritati cu viteza de vise de copii, reusesc sa scrie opere literare. O frumusete rara, ma jur. Forumismul ar trebui sa se predea in scoli, sa ia si tineretu' asta bacu' la romana.

Nu il pup pe Lu'p sub coada, apreciez numa' felu'n care scrie. Si da, ma bucur de statutul de femeie, pe care daca tot il am, chiar nu am nevoie sa imi fac vreo tema.

Auzi, tu vrei sa vorbesti cu mine despre pierderea spinarii? Nu ti'ai gasit. Gaseste si tu o asociatie de inrolare a imoralilor. Si dupa aia anunta'l si pe Cristian Ionita.

Vad ca stai tare pe topicul asta. Fa si tu unul si vin eu acolo la tine sa te vizitez daca m'o interesa subiectul. "conditia femeii pe internet si in scularie".

Se accepta scuzele, dar nu e nevoie. Esti amuzant. Ai gasit o pagina unde mi'am salvat niste postari mai vechi de pe fb, ca sa nu le pierd. Glorie feisbucului.

Faraoana intergalactica.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 02 Aug 2017, 03:50

State scrie:La o adică să știi că și i-o mă mir că te-a abordat adminul. De obicei n-are obiceiul să se bage în lucrurile marinte, ma-ntelegi ce zic? Da mă rog, nu mă bag, o fi ceva special poate.

Special ? Poate o fi Indiene sau poate nu " ... ca oameni avem asa un apetit sa ni-i imaginam pe ceilalti cum ne e noua pe dinauntru ."
Am trait-o si pi asta, sa-l vad pe Indian cum alearga cu scuzele :D

Nu-i nimic, se mai intampla . Din toata tarasenia asta nu cred ca cineva sa fie suparat .
Dar ce stiu eu...la BAC am luat 8.99. Curat ghinion !!! Asa ca, nu va incredeti in ce spun. :lol:

Bezno, hai ca pi tini te-am trecut la pretini
Pe Ionita il am de partea cealalta a granitei, la mutulachi , .
Cu toate astea iti recomand sa nu refuzi cafeaua aia, chiar de la dozator fiind.Macar e de gratis . :lol:

Mai jura-te o data pe rosu ca esti fumeie . Sa te cred si eu :lol:
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Mircea_63 » 02 Aug 2017, 08:29

Teoria conspiratiei deconspirata. :lol:
Aparitia unui personaj interesant duce cu gandul la o clona. Un fel de "asa ceva nu se exista. Precis e adminul sau vreun moderator care urmareste sa creasca traficul. " Cand colo, ce sa vezi? Fatuca e reala.
Pe ProTv am vazut candva o faza de milioane. Un tip suna la 8989989 si era inamorat de o duduie cu o voce teribil de languroasa. Intamplarea face sa recunoasca vocea taman la piata, posesoarea fiind o gospodina ceva mai ponderala si varstnica decat visa dumnealui. Simtindu-se inselat si jignit in amorul propriu, face circ. Apar si politisti, iar femeia, onesta, confirma jobul si relatia telefonica. Eu ma intreb doar: care dintre cele doua e cea adevarata?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde State » 02 Aug 2017, 08:30

mircea scrie:Am trait-o si pi asta, sa-l vad pe Indian cum alearga cu scuzele.

Daca e cazul, îl mai vezi, stai liniștit. Nu cade la nimeni coroana.
M-am convins că ea chiar există în realitate și nu e clona, așa cum ne-am obișnuit. Cum a ajuns pe aici, nu știu și nici nu mai contează. O fi vreo gaura prin gard, mai știi? :lol:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde State » 02 Aug 2017, 08:37

Mircea_63 scrie:Teoria conspiratiei deconspirata. :lol:
Aparitia unui personaj interesant duce cu gandul la o clona. Un fel de "asa ceva nu se exista.

Adică nu ți se pare normal sa existe suspiciuni, ținând cont de trecut? Întreb și eu. :?
Modul de intrare pe scena a fost unul spectaculos de-a dreptul.
State

Mesajde Bezna Zorilor » 02 Aug 2017, 11:59

8.99 e nota mea si cineva mi'a copiat un status de pe feisbuc. :))

Va las c'am stat prea mult cu voi.

Dar mai urmeaza.

Este o gaura prin gard...tot timpul.

Hai, spor la miere si la bani!
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 02 Aug 2017, 12:33

Bezna Zorilor scrie:8.99 e nota mea si cineva mi'a copiat un status de pe feisbuc. :))

Va las c'am stat prea mult cu voi.

Dar mai urmeaza.

Este o gaura prin gard...tot timpul.

Hai, spor la miere si la bani!

Ei, acum nu te arici si tu .
Nu te simti obligata sa dai explicatii, pentru ca nimeni nu trebuie sa dea explicatii pentru nimic .

Intamplator sunt consumator de bezna zorilor cat si de amurgul zilei , asa ca nu detii tu monopolul . Cum nu detii monopolul nici pe 8.99 .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde stefanmadalin » 02 Aug 2017, 12:34

Unii au prea mult timp liber...asta e clar. .
stefanmadalin

Mesajde Shrek » 02 Aug 2017, 13:07

mircea scrie:
Intamplator sunt consumator de bezna zorilor cat si de amurgul zilei , asa ca nu detii tu monopolul . Cum nu detii monopolul nici pe 8.99 .

Daca nu consumi .....rasaritu' nopții, tot degeaba. Cand eram fecior asta se chema zăpada. ....mieilor !
PS. Asta cu 8,99 se vrea sa fie ....diametru' ca pentru lungime pare sa fie mic. Sau este in inci?!
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 02 Aug 2017, 13:42

Cred ca sunt ultima persoana care se poate arici pe topicul asta. Insa mi'ai transmis in mod elegand ca ma ai tu la mana cu ceva. :))

Ce au facut baietii toata noaptea, au pus mausu' la scroll? E clar ca tre' sa dispar de pe internet, nu mai pot o pagina secreta sa am, ca ma cauta lumea si ma gaseste. :))
Bezna Zorilor

Mesajde State » 02 Aug 2017, 13:53

Bezna Zorilor scrie:
Ce au facut baietii toata noaptea, au pus mausu' la scroll?

Evident. Așa părere bună și despre tine? Ne vezi închiși la Poarta Albă și tu fluturi basmaua printre gratii?
State

Mesajde mircea » 02 Aug 2017, 14:22

Bezna Zorilor scrie: .....Insa mi'ai transmis in mod elegand ca ma ai tu la mana cu ceva. :))

De aricit ...te-ai aricit . Nu era cazul .
O sa fiu mai direct :
- Esti binevenita pe aici . Cel putin din punctul meu de vedere.
- Nu am la mana pe nimeni, deci nici pe tine .
- Continua in stilu-ti caracteristic . E bine asa .
- Sper sa nu dai bir cu fugitii . Daca da....aiae (marca inregistrata Modi) .

La buna citire !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde teinegru64 » 02 Aug 2017, 14:35

Cata spiritualitate !!! Toate bune si frumoase.Astia da. Oameni perfecti.
In patru pagini ...nici macar un mesaj modificat.O fi o mica scapare ??? :lol: :lol: :lol:
Ps
Mesaj editat :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Bezna Zorilor » 02 Aug 2017, 15:23

Ba eu am dat edit la mai multe postari.

Nu dau bir cu fugitii, ci pregatesc una mai mare.

Mai incolo.

:*
Bezna Zorilor

Mesajde Mircea_63 » 02 Aug 2017, 18:26

teinegru64 scrie:Cata spiritualitate !!! Toate bune si frumoase.Astia da. Oameni perfecti.
In patru pagini ...nici macar un mesaj modificat.O fi o mica scapare ??? :lol:
Ps
Mesaj editat :lol:

Teiule, fata n-a inteles. Dovada in plus ca e fata. :lol:
In schimb la tine se vede instructia cazona. Daca ai bocancii lustruiti, asta e dovada de spiritualitate. Pentru mine, totusi, faza cu izmenele si continuarea a fost cea mai spirituala vazuta vreodata pe forum. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Bezna Zorilor » 02 Aug 2017, 19:05

Am inteles tonul pe care a scris teiul, doar ca eu am raspuns serios :))) Chiar imi editez mesajele pentru ca uit sa scriu chestii. Ce va vine a rade?

Nu te pui cu moldovenii... :p
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE