teinegru64 scrie:Care lup ? Ala care acum vreo 10 ani a stricat revelionul multora.Cu sinuciderea. O fi el simpatic ...insa Darie nu uita.Si are stropitoare Darie.Prin care se uita la umorul dumnealui..Stii cate gauri are o stropitoare?
Bezna Zorilor scrie:Forum sau nu, eu stiu ca oamenii cu umor sunt hateriti de cei fara umor, indiferent de context si platforma.
cristian bh scrie:Cu toate ca numa gandind sa bei o cafa la ciurca ,nu prea mai ai nici o scuza!
Bezna Zorilor scrie:Situatia masculilor forumisti de pe planeta este de pierzanie, daca tot ce inteleg unii e ca eu mi'am pus problema de cafeaua lui C.I. Sau e o gluma care nu ti'a reusit?
cristian bh scrie:Noi bem cafa cu fainosag,in tara lu' Horea!
Mircea_63 scrie:Acum aud prima data de tinder. Ca orice lucru, sigur are nisa lui. Ma depaseste sensul folosirii de catre barbati. Pentru ei exista o larga oferta contra cost. Platesti si la revedere, nu ne cunoastem. In schimb n-am vazut oferte pentru doamne, asa ca pentru ele o fi mai util. Sau pentru cei dornici de adrenalina.
Deci: ce motive ar avea un barbat sa se complice cu asa ceva? E o curiozitate pentru mine.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori