Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde State » 03 Aug 2017, 13:25

Tu confuzi Stuparitul cu Hi5.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde mircea » 03 Aug 2017, 13:31

teinegru64 scrie:Care lup ? Ala care acum vreo 10 ani a stricat revelionul multora.Cu sinuciderea. O fi el simpatic ...insa Darie nu uita.Si are stropitoare Darie.Prin care se uita la umorul dumnealui..Stii cate gauri are o stropitoare?

Iar esti ciudatele si bati campii. Tot fara gratie, ca de obicei.
Habar n-am despre ce vorbesti, dar chestii de astea de viata personala (adevarate sau nu), postate pe forum, nu fac decat sa puna intr-o lumina deloc favorabila raspandacul.
Nu este prima oara cand te produci fara discernamant pe aici.

V-am rugat de atatea ori : fara chestii personale, familie, copii , neveste, mame, etc.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 03 Aug 2017, 13:41

Forum sau nu, eu stiu ca oamenii cu umor sunt hateriti de cei fara umor, indiferent de context si platforma. Unde este umor, este mai bine vazut orice forum. Pentru ca restul plictisesc. Umorul coloreaza orice. Insa cred ca e foarte trist pentru aceia care nu pot participa la asta. Si daca vrei discutii serioase, de ce nu te muti pe categoriile exclusiv despre albine? Ce te'ai ingramadit aici la bar? Fa pasi, ca mi'ati stricat naibii topicul cotzaitor!
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 03 Aug 2017, 13:46, modificat 1 dată în total.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 03 Aug 2017, 13:45

- Te saLU' mircea !

Trebuie sa recunosc ca teinegru64 m-a luat si pe mine prin surprindere
cu afirmatia lui 'suicidala' si am incercat sa-mi amintesc la ce vrea de fapt sa se refere.
Cred ca face referire la vreuna dintre poeziile mele gotice, pulicate pe VRS
in cadrul unor emisiuni tematice ce inglobau si momente poetice.
Ca altfel nu imi explic...

Nu credeam ca am capacitatea sa ruinez Revelionul cuiva!?!
Oricum, partea interesanta este ca teinegru64 tradeaza o sensibilitate sufleteasca
de care fie nu e constient, fie ii ie jena sa o recunoasca. ;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde cristian bh » 03 Aug 2017, 22:29

Bezna Zorilor scrie:Forum sau nu, eu stiu ca oamenii cu umor sunt hateriti de cei fara umor, indiferent de context si platforma.

Posibil sa nu vezi aici padurea din cauza copacilor! ;)
Pana una alta,...tu cand ai intrat aici aveai deja securea ascutita,....pe bietul CI,l-ai facut harcea parcea pana nici nu a realizat cu cine sta de vorba,el de altfel fiind destul de tarsit de luptele interminabile cu Garcea!
Cu toate ca numa gandind sa bei o cafa la ciurca ,nu prea mai ai nici o scuza!
Umorul la care razi fortat,ala nu-i umor! :)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Bezna Zorilor » 03 Aug 2017, 23:17

Situatia masculilor forumisti de pe planeta este de pierzanie, daca tot ce inteleg unii e ca eu mi'am pus problema de cafeaua lui C.I. Esti cu bot (dublu, triplu sens) daca zici ca rad fortat la lup. Pe tine te'a platit C.I. zilier forumist? Sau e o gluma care nu ti'a reusit?
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Mircea_63 » 03 Aug 2017, 23:20

Am ajuns sa vad ca-i plange cineva de mila CI-ului ca si-a luat-o. :lol:
Altfel, aveti dreptate, topicul este tematic, propune o DISCUTIE despre cotzaiala si -desi- sunt interesat de discutie, vad doar cotzaiala. Lasati practica, hai sa vedem intai teoria!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde cristian bh » 03 Aug 2017, 23:46

cristian bh scrie:Cu toate ca numa gandind sa bei o cafa la ciurca ,nu prea mai ai nici o scuza!
Bezna Zorilor scrie:Situatia masculilor forumisti de pe planeta este de pierzanie, daca tot ce inteleg unii e ca eu mi'am pus problema de cafeaua lui C.I. Sau e o gluma care nu ti'a reusit?

Ce am afirmat mai sus,sunt intradevat in sens peiorativ!
Doar ca nu-ti erau adresate deloc tie,....ci asa ca o chestie generala ce nu-mi imaginez ca se intampla tomna in buricul targului!
Noi bem cafa cu fainosag,in tara lu' Horea! :lol:
Amu, ...multe tare amazoane forumiste n-am pre intalnit,..de aceea,io momentan iti acord circumstante! :)
cristian bh

Mesajde Bezna Zorilor » 04 Aug 2017, 00:01

Atenuante? Te pupa mama, dar n'am prea inteles'o pe aia cu rasul fortat. Si am asa senzatia ca spui forumista amazoana ca si cum ar fi vorba de una care loveste mascat pe net. Dar stai linistit ca io's amazoana si'n realitate. Tigancile din Bucuresti sectorul 2 iau lectii de la mine. Xoxo!
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 04 Aug 2017, 00:05

cristian bh scrie:Noi bem cafa cu fainosag,in tara lu' Horea! :lol:

Off Topic
BH-ule, apropo de cafeaua aia cu fainosag...
Acum vreo 2 saptamani era sa-mi ramana oasele masinii ( si ale mele) pe europeana aia a voastra dintre Brad si Oradea.
Pe soseaua uitata de timp, plina de praf si gropi, nu am gasit nici macar o baraca unde sa dorm noapte . Trecand prin Carpinet m-am gandit sa-ti beau cafeaua, dar gandul parului pi schinari ma impins pana la Lunca .
Asa ca am ratat cafeaua cu fainosag de Carpinet , in anul de gratie 2017 .
Poate la anul .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde cristian bh » 04 Aug 2017, 00:25

Despre drum,...ce poci zice,.de aia mi-am luat Logan,,, :)
..cata vreme traim in Romania,si asta ne cam ocupa tot timpul,...da cui sa-i fie rusine,...acus se fac 10 ani decand l-au inceput.
Si la anul,aceiasi cafea,...la care m-am stabilizat de o buna bucata de vreme!
Fişiere ataşate
Chicco-bean-250g-swiss-cross.jpg
cristian bh

Mesajde cristian bh » 04 Aug 2017, 00:55

Apropo,...bine ca ai ratat si radarul de Carpinet,...si asta faimos,...dupa tot drumul asta mizerabil,e o portiune de 2 km,in linie dreapta cu vreo patru ,cinci case la mijloc doar pe o latura,... si e indicator de localitate,...ii vamuiesc pe toti turistii ce vin la bai la felix,..marea majoritate la tratamente decat vacanta,pur si simplu ii o nesimtire fara de scrupule din partea ocrotitilor statului cum le zicea unu p-aicia!
Vad multi polonezi,...cu masini,cu motoare,grupuri,....ca na intra pe la Bors,ii duce gps si prin Carpinet,da GARCEA al nostru e vigilent,...ca nu-i scape cumva unul care saracu dupa mii de gropi da si el de un ki;ometru de drum drept,asfaltat,si hopa,rasar trei case in marginea lui,si garcea-l trage pe dreapta ca a depasit cei 50 km/h!
cristian bh

Mesajde Cristian IONITA » 08 Aug 2017, 10:55

Mircea_63 scrie:Acum aud prima data de tinder. Ca orice lucru, sigur are nisa lui. Ma depaseste sensul folosirii de catre barbati. Pentru ei exista o larga oferta contra cost. Platesti si la revedere, nu ne cunoastem. In schimb n-am vazut oferte pentru doamne, asa ca pentru ele o fi mai util. Sau pentru cei dornici de adrenalina.
Deci: ce motive ar avea un barbat sa se complice cu asa ceva? E o curiozitate pentru mine.

poate totusi nu ar strica sa incerci macar sa-ti extinzi orizontul (adica sa-ti scoti capu' de unde-l ai bagat) si probabil cu mare surprindere o sa constati ca pe lumea asta cele mai faine lucruri nu sunt contra cost .... "cotcaiala" liber consimtita pur si simplu ... nu are pret

Tinder este "doar" un vehicul al socializarii .... pe vremuri cantai serenade ... sau trimiteai scrisori .... sau atacai satul vecin ... sau ....
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 08 Aug 2017, 13:24

Asa este, insa omiti un lucru. Pe tinder sta categoria cea mai de jos a oamenilor, pentru ca au asa niste fetze...de ti'e mai mare dragul sa dai next, next, next. Probabil ca tu nu vezi o problema in asta, daca si tu esti un tip uratel, care seamana pe de'a intregul...cu o ciocanitoare.

Intamplarea a facut, ca neavand ce face intr'o seara, am citit pe diagonala meciul dintre tine, Mircea si moderatori. Limbajul ca un colac de wc public nu ar fi o problema daca te'ar ajuta capul, caci cunosc oameni foarte inteligenti care nu se jeneaza in a folosi....cuvinte, timp in care au si coloana vertebrala. Problema la tine este alta. Ai numai zurgalai in cap, in timp ce te bucuri de statutul de "lepadatura" umana. Nu'i trebuie nimanui prea multa inteligenta ca sa'ti faca tie un profil, acela pe care il ai ieri, azi...si maine. Daca moderatorii au capul infipt...in fund, dupa parerea ta de nedreptatit al acestul forum, de ce mai stai pe aici, om? Din pacate pentru tine, psihanaliza e umpic mai complicata si nu se poticneste intr'un caz ca tine...deloc interesant.
Bezna Zorilor

Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde Cristian IONITA » 08 Aug 2017, 14:34

Scumpa mea,

ma bucura sincer interesul tau fata de umila mea persoana ... dar te sfatuiesc sa nu te pripesti la concluzii si mai ales la categorisirii .... nu o data se intampla ca privind la acelasii lucru oamenii sa aiba opinii diferite, si eu cred ca asa este cel mai bine, alternativa .... ca toti sa vedem in acelasi fel o gasesc a fi tragic de plictisitoare.

Nu stiu ce intelegi tu prin "categoria de mai jos"? ... oamenii sunt oamenii ... nu vad cum (si mai ales de ce??!!) ii putem aseza pe "categorii" :idea:

"meciul" intre mine si Mircea & moderatori are multe reprize, iar asta explica de ce de la "citit pe diagonala" ti-ai format o parere un pic pe langa realitate :)

... si cel putin din punctul meu de vedere nu a fost nimic "competitional", daca colegii au considerat nu-mi ramanem decat sa-mi para rau pentru dumnealor

Dupa mine oamenii sunt oamenii, cu bune sau cu mai putin bune ... ca sunt moderatori ... sau femei ... sau trologiti cu sau fara zurgalai eu prefer sa-i tratez pe toti fara ideei preconcepute .... .
Niciodata nu am persmis "nedreptatea" .... nici asupra mea si nici asupra altora ... dar nici abandonul nu-mi sta in fire.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 08 Aug 2017, 16:24

Daca ti'ai citi singur mesajul ai vedea ca te contrazici de la o fraza la alta. Urmand principiul tau, permite'mi sa am opinii diferite despre oamenii de aici, aceia despre care zici tu ca au capul in fund. Ca realitatea e a fiecaruia, daca am merge pana la capat in crezul asta, probabil te'ai simti si tu la tine acasa, adica la ospiciu. Iti multumesc pentru invitatie, dar nu ies la un "date" deoarece nu m'am operat inca la nas.

Ciocanitoarea....catre ciocanel.
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE