prin anii ”90 tot romanu avea crezu” ca, pentru drumurile din Romania, Dacia e cea mai potrivita masina.
lazi de pastoral fara plasa la fund in 2017?
Aiii, avem ceva stupi si asta ne ocup tot timpul
ignatov andrei scrie:Daca tot se "zburlira" cei din garajele Transilvaniei, zic si io ceva:
- sub nicio forma nu adopt fundul cu plasa!
alt stupar scrie:ignatov andrei scrie:Daca tot se "zburlira" cei din garajele Transilvaniei, zic si io ceva:
![]()
Sub nici o forma nu... conteaza ca-l adopti sau nu. Adica, vreau sa zic... chiar nu conteaza in ”garaje” ce adopta cine nu conteaza.![]()
Sau, cum s-o zic altfel ?![]()
Ce nu există... nu conteaza. In niciun fel !
yuonyuon scrie:Ce bine ca nam cu plasa
eu nu am plasa si nu e mucegai. unde mai e logica ???Mihaii scrie:Este un subiect la care indiferent de ce s-ar spune, nu se va ajunge la o concluzie. Dar oricum, eu sincer sa fiu, prefer sa am o gaura în fundu stupului, chiar dacă primăvara familia respectiva va avea o dezvoltare un pic mai întârziată cu câteva zile...si pe lângă asta, iarna dorm liniștit știind ca risc de mucegai și condens nu este, și de aici se elimina din boli, corect? Sa mai vorbim de albinele care stau la urdinis ca să ventileze stupii cu fund plin?
ignatov andrei scrie:Daca tot se "zburlira" cei din garajele Transilvaniei, zic si io ceva:
Daca e sa facem certificate de nastere la albine, pai cei cu plasa incep si cu alea de deces...
Sa-i spuneti lui cutzu ce vrea profit ca albina din stupul cu plasa (venit la pachet cu toate chestiile) traieste mai mult...
mircea scrie:Moldovean ranchinos, ardelean capos.....neste romani .
Va salut pe amandoi . Cu drag si respect.
cum ar fi?ignatov andrei scrie:Domnu' Ion, daca e doar pentru aerajul de la transport... sunt variante mult mai eficiente si mai moderne....
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 77 vizitatori