Fundul plin, vopsit dedesupt, este crima la adresa lemnului, nu numai la adresa albinelor!
Asa este, fiecare cu bucataria lui, dar am mai spus:
- niciodata nu va trai mai mult albina din stup cu fund AV, fata de albina din stup cu fund plin!
Mircea_63 scrie:yuonyuon scrie:oare se poate asa ceva ? cu argumente? poate invatam si noi . nimeni nu pretinde ca le stie . eu nici atat . daca sa tras linie asa prematur ....
nu a venit unu "mare" sa spuna " bai asa fac eu " si " fac asa pentru ca" " si daca vreti faceti si voi "
Aici gresesti! A venit d-l Ignatov . A adus si argumente. Argumentul suprem:
"Tot catel ai ramas."
Cat despre d-nii Guist si Blaguescu... au si ei ceva stupi acolo si nici nu spun daca au fundul plin sau nu. E secret!
ne intereseaza argumentele , ca de pareri .....iulians scrie:Sunt sigur ca nu va intereseaza parerea mea dar am sa va spun...am 62 de stupi cu fund AV.Mai am cativa si cu fund plin pe care-i folosesc temporar. Ca si concluzie eu sunt fan fund AV.
De ce e clar asa . asta ma chinui sa inteleg . Si eu am sita doar sus si e deschisa numa pe timpu transportului atat.cristian bh scrie:Treaba e clara,..stupii ce pleaca la cules,..au fund cu sita!
yuonyuon scrie:De ce e clar asa . asta ma chinui sa inteleg . Si eu am sita doar sus si e deschisa numa pe timpu transportului atat.cristian bh scrie:Treaba e clara,..stupii ce pleaca la cules,..au fund cu sita!
State scrie:Măi băieți (care puteți), când vrei sa ajungi in varf, te uiți în sus.Ioan Guist scrie:Ha ha ...ha.Ioan Guist scrie:State, daca ai sti tot, ai fi muult peste unul ca mine.
dan pescarul scrie:Ce-mi place mie argumentul că X trăiește din stupi deci metoda lui are succes.
Si ... ? are fun cu plasa??? Acuma sa vedem ... asteptam . Eu cum sunt un copiator orbit de succesul altora .....dan pescarul scrie:Ce-mi place mie argumentul că X trăiește din stupi deci metoda lui are succes.Dl Ioan,ieri am trecut prin Cisnădie,mi-ar fi placut să vă văd ,am stat trei zile la Păltiniș.Fiecare metodă are aplicabilitatea ei,în funcție de experiența stuparului și de condițiile zonei.După argumentul irefutabil de mai sus am un cunoscut care are 700 de familii de producție,a produs anul asta 2000 de matci,este și procesator de miere,are și fabrică de stupi si tame.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian, unincepator şi 40 vizitatori