Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultorul si Tinder-ul...

Mesajde ignatov andrei » 09 Aug 2017, 19:53

mircea scrie:
ignatov andrei scrie:
Mircea_63 scrie:Nu stii si nu vei sti niciodata de cate feluri de cotzaieli am avut parte. Asta nici nu inseamna ca la urma urmei n-am avut parte decat de mana mea si dupa ce m-am plictisit am cerut mana cuiva.

Despre aspectul moral sunt altele de discutat.

Mai fratilor, iata o tema profunda de meditatie...
Ar fi pacat s-o ignoram, doar e vorba de un coleg aflat in suferinte...

Mai spun la cate unu ca e obosit sau femeie pierduta, dar e mai mult asa un alint, in virtutea faptului ca poate ne-am strans mana candva sau am schimbat cateva vorbe la o cafea sau dintr-o simpla simpatie forumistica .

De data asta insa.....
Andrei, esti un moldovean ghertoi si ranchiunos pe deasupra.....dupa felul cum iti urmaresti prin subiecte "favoritii" inchipuiti . Nu scapi niciun prilej sa dai cate o perversa de pe Targu Ocna unor oameni care au interactionat cu tine in trecut.

Uite de asta nu ma complic eu in "particular" cu paduchiosi de astia ,....de forum.
Acelasi salut !

*** Nu ma refer neaparat la mesajul citat (doar o mica intepatura), ci asa in general . In chestii de felul asta, o dai cu recidiva des. Se vede fara ochelari, ca te macina neste chestii .

Si ce-ai vrea sa fac...?!?

Nu ma mai caracterizeaza chestii de genul:
- cine se supara...;
- cu-i nu-i place dragostea...
ignatov andrei

Mesajde mircea » 09 Aug 2017, 21:10

ignatov andrei scrie:
Si ce-ai vrea sa fac...?!?

Nu ma mai caracterizeaza chestii de genul:
- cine se supara...;
- cu-i nu-i place dragostea...

Ceva , ceva trebuie sa faci, gasesti tu solutia . Nu a fost tot timpul asa .
Ma uitam si la celalalt moldovean (nu incadrez)...de 10-12 ani o tine langa danga cu ale lui . Tot omu se mai acreste de neste chestii, mai seamana papusoi, altadata trece pe legume sau ce mama masii io trece prin minte. Asta nu si nu...papusoi, papusoi...si noaptea viseaza papusoi.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Mircea_63 » 10 Aug 2017, 01:36

Cristian IONITA scrie:
Draga 63 .... te rog sa ma crezi ca nu ma intereseza in nici un fel felurile de cotcaieli de care ai avut dumneata parte (oricum de apreciat ca nu ai o pba in a vorbi despre cotaiala doar la trecut :) insa asta probabil explica modul i.mbecil in care te comporti uneori).

Si ca sa vezi ca nu-s baiat rau ... uite te ajut eu cu deschiderea topicului viewtopic.php?f=39&t=6943&p=324249#p324249

Stai linistit, nu te panica in halul asta. Era vorba de o discutie despe curve in principiu, nu despre tine.
D'astia ca tine, care pe strada iti raspund: "Norocul tau ca nu suntem pe net", am vazut destui.
Ce naiba, vii cu "Draga 63"... mai si crede careva ca Doamne fereste...
Am spus ca iubesc curvele, asa, in principiu. Nu e cazul sa te simti!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde mircea » 10 Aug 2017, 09:15

Acaparat fiind de curvasareala impusa de topic , am omis ce era mai important .
Shrek, nu era cazul sa te repeti pe chestiuni la care aveai deja un raspuns .

mircea scrie:
Shrek scrie:PS. As ruga moderatorii sau cei care cu onor asigura vidanjarea forumului, ca acele " rahatele" care unor le miroase urat, si care sunt semnate de mine, sa le descarce aici! Poate cu timpul, vor constitui sursa de inspirație pentru alți capcauni din rasa Dolly!

Scuze, eu sunt vinovat .
Marcat ! pe viitor o sa tin minte .

Personal prefer sa citesc un mesaj direct si simplist (adica accesibil), avand profesionala la baza . De aici vine si eroarea mea , confundand nepermis diamantul cu rahatul . Lipsa capacitatii de perceptie si interpretare stii si tu ca limiteaza , dar probabil ca altul este segmentul de public caruia te adresezi.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde mircea » 10 Aug 2017, 11:09

Am ratat si asta :

Cristian IONITA scrie:.............................
Niciodata nu am persmis "nedreptatea" .... nici asupra mea si nici asupra altora ... dar nici abandonul nu-mi sta in fire.
-----------------------------------------

Cristi, ca abandonul nu-ti sta in fire sunt convins, desi se poate bibili mult pe tema .
Numai ca, daca pana la un punct a fost oki, trecand bariera se transforma in altceva . Hinghereala permanenta, focusata pe "neste" persoane, nu mai justifica de multa vreme intentiile initiale .

Cat despre, "niciodata nu am persmis nedreptatea .... si nici asupra altora ...", sunt doar simple vorbe frumoase .
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Cristian IONITA » 10 Aug 2017, 11:53

Mircea_63 scrie:
Cristian IONITA scrie:
Draga 63 .... te rog sa ma crezi ca nu ma intereseza in nici un fel felurile de cotcaieli de care ai avut dumneata parte (oricum de apreciat ca nu ai o pba in a vorbi despre cotaiala doar la trecut :) insa asta probabil explica modul i.mbecil in care te comporti uneori).

Si ca sa vezi ca nu-s baiat rau ... uite te ajut eu cu deschiderea topicului viewtopic.php?f=39&t=6943&p=324249#p324249

Stai linistit, nu te panica in halul asta. Era vorba de o discutie despe curve in principiu, nu despre tine.
D'astia ca tine, care pe strada iti raspund: "Norocul tau ca nu suntem pe net", am vazut destui.
Ce naiba, vii cu "Draga 63"... mai si crede careva ca Doamne fereste...
Am spus ca iubesc curvele, asa, in principiu. Nu e cazul sa te simti!

:) nici o panica "dragutule" .... stim cu totii ca esti trecut prin viata ... si ca ai vazut multe ... si mai ales destui .... ce nu realizezi tu este in cazul dumitale toate sunt degeaba ...

te rog studiaza un pic termenul de "homofobie" ... stiu .... la tine nu este singura "fobie" ... probabil este doar un simptom al sociopatiei
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 10 Aug 2017, 11:57

mircea scrie:Am ratat si asta :

Cristian IONITA scrie:.............................
Niciodata nu am persmis "nedreptatea" .... nici asupra mea si nici asupra altora ... dar nici abandonul nu-mi sta in fire.
-----------------------------------------

Cristi, ca abandonul nu-ti sta in fire sunt convins, desi se poate bibili mult pe tema .
Numai ca, daca pana la un punct a fost oki, trecand bariera se transforma in altceva . Hinghereala permanenta, focusata pe "neste" persoane, nu mai justifica de multa vreme intentiile initiale .

Cat despre, "niciodata nu am persmis nedreptatea .... si nici asupra altora ...", sunt doar simple vorbe frumoase .

bariera - ce e aia? la ce foloseste? pe cine si cum ajuta? ...

"neste" personae - mai bine spuse jigodii ar merita cu prisosinta hingereala permanenta, cu timpul si dispozitia e ceva mai complicat

acele "doar simple vorbe frumoase" pot si si argumentate? exemplificate?

Multumesc,
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Aug 2017, 12:57

CI, aflai de pe forum ca ai fi insurat. Sper eu, ca sarmana faptura care iti gateste...iti aduce supele alea direct la azil. Nu e de argumentat cu tine, papi. Nici n'as stii de unde sa incep si unde sa termin dac'ar fi sa'ti motivez de ce. Desigur, cu certitudinea ca pastilele pentru tine nu s'au inventat inca. Esti peste tot, esti forumul, esti internetul intreg. Dar nu ma supar, caci stie toata lumea ca sunt oameni care in viata...n'au nimic mai bun de facut.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 10 Aug 2017, 13:44

Amu' draga Zorela ... daca tu te multumesti doar cu ce afli de pe forum ... nu-ti raman prea multe optiunii.
Intelegi relevanta vorbei "ochelari de cal" .... ptr tine se potriveste "limitata la display"
Lumea e larga (depaseste cu mult internetul) si are multe partii bune .... pentru multii insa observ ca pe place complacerea in rautacisme .... dar viitorul este inainte :).

Ps: de gatit nu mi gateste nimeni de mai mult de 20 de ori .... daca mai scormonesti pe forum o sa te lamuresti si de ce :)

Zi frumoasa
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Aug 2017, 14:18

Presupun ca vorbesti despre tine cu displayul limitativ. Auz, da' daca tie'ti zic mai multi oameni aceleasi chestii...nu te duci si tu sa te culci? Intreb si io, ca oricat ai fi de razvratit si in dezacord cu vremea, gura poporului adevar graieste, poporul fiind acum si pururea si'n vecii vecilor...mai filozof decat filozofia insasi.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Cristian IONITA » 10 Aug 2017, 14:34

Scumpa mea .... chiar regret sa te aflu asa de superficiala ... poporul a votat psd .. si este doar trist .. chiar nu are de a face cu filozofia.
Cristian IONITA

Mesajde Bezna Zorilor » 10 Aug 2017, 14:53

Indeletnicirea dumitale de a trece de la una la alta si incoerenta logica de care suferi, ma fac sa cred ca suferi de o manie. Iti recomand o carte - psihologia fenomenelor oculte (e numai si numai cu pacienti, poate iti gasesti acolo ceva prieteni), de autorul meu preferat. In timpul asta te trec la disgratiosi, nu de alta, dar nici nu ma amuzi si imi si strici aici topicul...despre cotcaiala...sau cum ii zici matale. Si nu mai am chef, pur si simplu, de tine.
Bezna Zorilor

Mesajde ignatov andrei » 10 Aug 2017, 17:04

Bezna Zorilor scrie:Indeletnicirea dumitale de a trece de la una la alta si incoerenta logica de care suferi, ma fac sa cred ca suferi de o manie. Iti recomand o carte - psihologia fenomenelor oculte (e numai si numai cu pacienti, poate iti gasesti acolo ceva prieteni), de autorul meu preferat. In timpul asta te trec la disgratiosi, nu de alta, dar nici nu ma amuzi si imi si strici aici topicul...despre cotcaiala...sau cum ii zici matale. Si nu mai am chef, pur si simplu, de tine.

Dupa cum se vede, mai produci si altfel de vinuri...
Felicitari!

Strawberries cherries and an angel's kiss in spring
My summer wine is really made from all these things
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 10 Aug 2017, 17:08

Mircea_63 scrie:D'astia ca tine, care pe strada iti raspund: "Norocul tau ca nu suntem pe net", am vazut destui.

Pe bune, fara nicio "cotcaiala":
- aplauze prelungite...
ignatov andrei

Mesajde Cristian IONITA » 10 Aug 2017, 17:18

Bezna Zorilor scrie:Indeletnicirea dumitale de a trece de la una la alta si incoerenta logica de care suferi, ma fac sa cred ca suferi de o manie. Iti recomand o carte - psihologia fenomenelor oculte (e numai si numai cu pacienti, poate iti gasesti acolo ceva prieteni), de autorul meu preferat. In timpul asta te trec la disgratiosi, nu de alta, dar nici nu ma amuzi si imi si strici aici topicul...despre cotcaiala...sau cum ii zici matale. Si nu mai am chef, pur si simplu, de tine.

multumesc de interes draguta ... sunt convins ca o sa-mi gasesc prieteni si printre pacientii din carte :)

in mod evident cel mai jos dintre ei va fi mai simpatic decat te arati a fi tu :D
Cristian IONITA

Mesajde Mircea_63 » 10 Aug 2017, 18:58

Cristian IONITA scrie:
te rog studiaza un pic termenul de "homofobie" ... stiu .... la tine nu este singura "fobie" ... probabil este doar un simptom al sociopatiei

Te cam alinti confundand repulsia fata de tine ca fiind fobie. E doar scarba si lehamite. Deja te simti discriminat si cersesti afectiune?
Ai dreptate! Este un simptom al sociopatiei. Din pacate nu te pot ajuta. Apeleaza la un psihiatru, nu te mai chinui pe forum.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE