Mihaii scrie:Am impresia ca unor apicultori vechi le este frica de o noutate mai buna...
Cand te uiti in oglinda, ce impresie ai...?!?
Mihaii scrie:Am impresia ca unor apicultori vechi le este frica de o noutate mai buna...
ignatov andrei scrie:Mihaii scrie:Am impresia ca unor apicultori vechi le este frica de o noutate mai buna...
yuonyuon scrie:Veniti cu discutii constructive , nu i lasati sa scape asa usor . deci Av a fost imprumutat din tarile "calde" ? ce avem noi acolo ierni calde ?....nu ? care vrea sa a completeze mai departe..... de unde vine AV ?... De preferat sa zica unul care are AV si stie de ce are , nu unul care are "pentru ca soarta".....
Mihaii scrie:ignatov andrei scrie:Mihaii scrie:Am impresia ca unor apicultori vechi le este frica de o noutate mai buna...
Sa încerc sa progresez cu mentalitatea, sa nu ajung ca respectivul care întreabă
topy scrie:yuonyuon scrie:Veniti cu discutii constructive , nu i lasati sa scape asa usor . deci Av a fost imprumutat din tarile "calde" ? ce avem noi acolo ierni calde ?....nu ? care vrea sa a completeze mai departe..... de unde vine AV ?... De preferat sa zica unul care are AV si stie de ce are , nu unul care are "pentru ca soarta".....
O familie de albine a trait intr/un clopot de biserica parasita in Siberia. A rezistat la iernile de acolo. De acolo a venit ideea.
ignatov andrei scrie:Domnilor, chestiunea este simpla, ca in agricultura:
- se pune accent pe NPK.
Apoi se trateaza fainarea, mucegaiurile, mana etc.
Se vorbeste de Ca, de influenta N atmosferic, de microclimat...?!? NU!
Se "urmareste" doar profitul, indiferent de conditii!
Asa si in apicultura...
Am incercat sa abordez subiecte privind structura familiei, microclimatul, prelungirea vietii albinei, dar "Auditoriul", bata-L vina, este... care este...
Cine sa te asculte, cand subiectele au fost deja dezbatute... ?!?
S-a strigat BINGO si gata!
ignatov andrei scrie:dar "Auditoriul", bata-L vina, este... care este...
Cine sa te asculte, cand subiectele au fost deja dezbatute... ?!?
S-a strigat BINGO si gata!
varza scrie:Domnule Andrei.... Eu sunt interesat si de motivele pentru care este mai bun fundul plin .
yuonyuon scrie:De ce e clar asa . asta ma chinui sa inteleg . Si eu am sita doar sus si e deschisa numa pe timpu transportului atat.cristian bh scrie:Treaba e clara,..stupii ce pleaca la cules,..au fund cu sita!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 95 vizitatori