M'ai prins. Am stat un an in Iasi. M'am intors anul trecut in primavara. Cine ma aude zice ca am fugit dupa barbati, stii si tu cum e cu banuielile. Nu calcasem niciodata pragul moldovenilor, asa ca mi'am luat vacanta. Am cunoscut, insa, unul acolo. Nu ne'am inteles. Familie numeroasa, moldovenisme cu sau fara ghilimele

...si m'a apucat dorul de ai mei. Sunt multe feluri de moldovei, ii stiu de cand am stat cativa ani la camin. Sunt oameni deosebiti (nu toti, ce'i drept). Moldova e ceva asa...ca o poezie. Am cativa prieteni acolo, iar omul pe care il consider...poate...cel mai talentat artist roman (suprarealist, desigur

)...imi este un prieten apropiat. Nu stiu daca e asa pentru ca e artist, pentru ca e moldovean, pentru ca e...asa cum e el. Si taximetristii sunt mai onesti acolo decat aici. Bucatarii sunt...la ei acasa. Peisajul si arhitectura sunt...cu totul altceva. Saracia...ceva mai mare decat prin Arges, Olt. Fa un mix din toate astea si egal viata.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.