Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Forumistul si identitatea (poll)

Mesajde teinegru64 » 06 Aug 2017, 15:36

,,Cati ani au trecut de atunci? Nu prea multi.Trec repede anii.Nici nu prea bagi de seama cum.Stai sa vezi.Ai mancat cinci zarzare. Ti-au ramas in palma samburii.Nu te-nduri sa-i arunci..Patru ii spargi cu piatra si le mananci miezul dulce- amarui.Pe al cincilea, nu stiu ce-ti veni,il pui deoparte.Poate vrei sa-l pastrezi pentru mai tarziu ,cand te-o ajunge iarasi pofta.Apoi dintr-odata,iti spui: ,,ce-ar fi sa-l sadesc?" Te duci langa uluci, mai la fereala, sapi o gropita cu varful batului, asezi pe fund samburele,il acoperi cu pamant.Uiti de el.Te gandesti la altceva.Ai la ce te gandi!Cand vine primavara, zaresti din intamplare,printre buruieni puiul de zarzar.Pana toamna creste maricel .Vine iarna si il prinde golas, fara frunze .Gerul nu-l ucide.Inr-o alta primavara te pomenesti cu el inflorit peste noapte."
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Bezna Zorilor » 06 Aug 2017, 15:38

Afara de asta, intotdeauna e ceva ceea ce pare...in contradictie cu ceea ce de fapt este. Si astea's doua care stau foarte bine impreuna. Ca si altele. Desigur ca mai vorbim, dar Lu' te bate la cuvinte, caci e talentat cu spume. :mrgreen:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde teinegru64 » 06 Aug 2017, 16:08

Bezna Zorilor scrie:Afara de asta, intotdeauna e ceva ceea ce pare...in contradictie cu ceea ce de fapt este. Si astea's doua care stau foarte bine impreuna. Ca si altele. Desigur ca mai vorbim, dar Lu' te bate la cuvinte, caci e talentat cu spume. :mrgreen:

Sarumana.Stiu asta de cand ma intepat prima albina.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Bezna Zorilor » 07 Aug 2017, 16:16

Mircea, te contrazic oleaca. Moldovenii is foarte recunoscuti. Tot ce trece de Galati...ii numa' spuma filosofiei si'a profunzimii gandirii umane. :D
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 07 Aug 2017, 17:01

Sigur ca poti sa ma contrazici . Si ai dreptate...
Spiritualitatea apare mai ales in pustii (vezi ascetii, calugarii )....bineinteles insa ca provincia nu rateaza, cum au insinuat unii in decursul timpului.

Greseala a fost a mea, pentru ca nu am pus niste lotci .
Ca bastinas insa impart moldovenii in categorii (imi permit) : moldoveni, "moldoveni" (cu lotca), moldoveni obositi si moldoveni ghertoi. Nu ma intreba ce inseamna . Oricum iubesc neconditionat Moldova, cat si pe toti moldovenii (fie ei din ce categorie or fi) . Sunt ai mei....!

Maaaaaaa....tu ai devenit filomoldava (asa se spune ?....nu stiu) . Te-o fermecat dulsele grai . Normal ca te-or adopta instant, ca asa`s ei di la natura....primitori ! :D

:lol: Te-am prins....tu ai trecut Milcovul .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 07 Aug 2017, 17:49

M'ai prins. Am stat un an in Iasi. M'am intors anul trecut in primavara. Cine ma aude zice ca am fugit dupa barbati, stii si tu cum e cu banuielile. Nu calcasem niciodata pragul moldovenilor, asa ca mi'am luat vacanta. Am cunoscut, insa, unul acolo. Nu ne'am inteles. Familie numeroasa, moldovenisme cu sau fara ghilimele :lol: ...si m'a apucat dorul de ai mei. Sunt multe feluri de moldovei, ii stiu de cand am stat cativa ani la camin. Sunt oameni deosebiti (nu toti, ce'i drept). Moldova e ceva asa...ca o poezie. Am cativa prieteni acolo, iar omul pe care il consider...poate...cel mai talentat artist roman (suprarealist, desigur :mrgreen: )...imi este un prieten apropiat. Nu stiu daca e asa pentru ca e artist, pentru ca e moldovean, pentru ca e...asa cum e el. Si taximetristii sunt mai onesti acolo decat aici. Bucatarii sunt...la ei acasa. Peisajul si arhitectura sunt...cu totul altceva. Saracia...ceva mai mare decat prin Arges, Olt. Fa un mix din toate astea si egal viata.
Bezna Zorilor

Mesajde mircea » 15 Aug 2017, 10:33

Si desigur, am scris asta pentru ca suntem in caldarea potrivita pentru a arunca o pastila sa se topeasca......

Acum daca tot ai aruncat pastila in locul potrivit, e musai sa amesteci in creuzet. Intentiile sunt frumoase, dar ramase la nivelul de simple intentii, sunt doar pastile frumos ambalate si atat. Nu se transforma in nimic si nu se topesc.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Aug 2017, 13:25

E seceta, pestele nu trage.
Bezna Zorilor

Mesajde Donbazil » 15 Aug 2017, 15:16

Salut!

Interesant!....Totusi nu stiu de ce, da' mie ceva nu-mi pare "cuşer"....Prietenul Adi are dreptate, persoana care scrie "are condei" tocmai de aceia eu banuiesc niste chestii: prima, ca este o clona -(ca prea-mi pare cunoscut stilul) - si-a doua ca "fata" nu este fata....In rest - sa auzim numai de bine!

Sper sa gresesc eu, dar!!!... :shock:

P.S Acum cativa ani cand a aparut Andrei am presimtit ceva si i-am raspuns mai dur. Prietenul Adi - pe atunci moderator, a zis ca sa-l las ca....Si ca mai....Dar pana la urma parca-parca flerul meu....Si dupa ce vedem pe forum... :idea:
Donbazil

Mesajde mircea » 15 Aug 2017, 15:52

Don Bazile, vezi cum esti...?
Ce mai conteaza daca fata e fata, sau femeie sau barbat, sau clona, sau ce ai considera matali` ca o fi ?
Ce te supara ?....Ca le zice bine?....Ca le mai spune si pe alea adevarate, asa pe direct ? Sau ca pune in discutie teme, ...tabu, pentru unele urechi sensibile ?

Chiar nu conteaza !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Aug 2017, 16:45

Degeaba le zic bine daca mai sunt unii care zic ca's plecata prin coclauri. Cunosc mecanismul atunci cand nu se vrea a se aprofunda niste discutii...din pricina de sensibilitati ale fiecaruia. Da' important e sa nu se insiste in a'ti trimite interlocutorul la plimbare, ca sa'l trimiti ocazional e de inteles si chiar acceptabil. Mircea, vezi cum esti?

Mircea_63 a deschis un subtopic foarte bun dincolo, despre curve vs prostituate - aka conditia morala a unora vs conditia femeii in univers. As fi vrut sa continui, dar n'am avut cu cine, ca interlocutorii au dus discutia pe coclauri.

La multzean la totz! Si nu uitatz https://www.facebook.com/pg/BeznaZorilo ... 2375425993 !
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 15 Aug 2017, 21:53

Daca toți spun ca " Bezna" este o femeie f....rumoasa , asa o fi. Cine sunt io sa contrazic tat natu?! Da' io am observat ca de cand a aparut pe forum Bezna, stilul ei s-a schimbat puțin . Lansând in discuție subiecte cu tenta erotica pescuite probabil de pe blogul Raluca Jensen, ori intrebari filozofice care ar trebui sa duca discutia la niveluri exrtrem de sofisticate, inaccesibile cititorului de rand, nu face decat sa revigoreze discuțiile despre orice in afara de apicultura. Io zac ca este un lucru bun chiar daca ma las convins mai greu ca nu avem de a face cu un pictorița.
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Aug 2017, 22:11

Nu ti'ai terminat prea bine ideea, ca ai inceput dintr'un sens si ai ajuns...in acelasi. Nu stiu cine e Raluca Jensen, precum nu stiu cine sunt multi oameni...probabil importanti. La cine te referi cu aia toti de pe tot internetu'? Eu m'am intalnit numai cu doi, si nu ca sa bem cafea, ci din pricina de afaceri. CI nu este printre ei. Subiectele cu tenta erotica nu ar fi rele...acuma...nu stiu cum reactioneaza apicultorii la ele, aka cat isi permit sa fantasmeze in functie de conditia lor, caci ce am inteles eu de la Lup e ca apicultorii nu au dinti in gura si ca sunt cam analfabeti, nu stiu sa acceseze fonduri. Si ca se imbata cu tulburel combinat cu zeama de castraveti.
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 15 Aug 2017, 22:38

Daca la inceput ne cerea-i sa nu mai lăsăm ciorapii pe covor, sa ne aruncăm chilotii in cos si sa lăsăm capacu' jos la buda, acu' ne ceri sa ne punem proteza si sa mergem la scoala. Vezi tu fata draga, cei mai mulți dintre noi suntem obisnuiti cu doamne gen Brumita , Irina ( celelalte le rog sa-mi ierte ignoranta), iar faptul ca nu vrem sa ne batem capu' cu irtii, pentru a avea bani mai mulți, este doar pentru ca unii dintre noi nu asta isi doresc de la viata. Unii, printre care si io, crestem albine si le îngrijim asa cum tu mergi la shopping pentru a te relaxa atunci când ai zilele acelea proaste. Doar ca la bărbați durează mai mult. Poate ar fi mai corect sa încerci sa cunosti niste apicultori mai tineri, care chiar doresc sa faca din apicultura o afacere si care nu au nevoie de vin de mure pentru a da pe spate o femeie. Unii de aici au accesat fonduri si s-au dezvoltat cat nici nu visezi, fara a sti prea multa carte dar cu un bagaj de" cunostinte "suficient cat sa acceseze fonduri si pe Marte.
Deci revin cu rugamintea de a nu ne mai gratula cu astfel de expresii fara a avea cea mai mica idee despre ce se intampla in sufletul celor ce se ocupa de albine indiferent daca fac parte din generatia "gurilor stirbe" ori din generatia #rezist!
Shrek

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Aug 2017, 22:58

Tu te aperi doar pe tine sau esti platit de aia fara proteza? Dar de ce te'ai iritat asa si ce's cu atatea sfaturi pe care io nu le'am cerut? Ma rog, stii cum ii, frustrat ii ala care se simte. O intrebare insa, la tine hazul se intrerupe pe parcurs? Oricum, asa zic si eu...ca nu'i o problema cu conditia umana (adica fiecare este ce este)...atata timp cat nu te enervezi. :lol:

P.S. Hotaraste'te, ori imparti femeile in doua tabere, frumoasele de la shopping si Brumita, ori le bagi pe toate in aceeasi oala - acelea care isi pun barbatii sa isi adune ciorapii de pe jos etc. Vezi ca ai probleme cu logica - nu tii firu'...intr'un mesaj scris de tine, ca io nu te'am intrerupt. :D
Bezna Zorilor

Mesajde Shrek » 15 Aug 2017, 23:38

Nu tu ma intrerupi. Meciul! Barbatii obisnuiti, se uita la fotbal si beau bere. Cei neobisnuiti, scriu!
Inteleg ca vrei sa ma corupi la o " tavaleala" dar nu sunt pregatit. Nu încă!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE