Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde teinegru64 » 18 Aug 2017, 17:29

Asta il intrece pe Garcea.Cred ca politistii au plan de amenzi...daca nu a asteptat sa termine programu' :lol: :lol: :lol:
http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima- ... 36128.html
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde csaa » 18 Aug 2017, 18:53

teinegru64 scrie:Asta il intrece pe Garcea.Cred ca politistii au plan de amenzi...daca nu a asteptat sa termine programu' :lol: :lol: :lol:
http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima- ... 36128.html

A sarbatorit ca l-a prins pe ala cu alcolemie peste limita si l-a baut spirtul din camera de garda. :lol:
Un tampit, va fi dat afara!
csaa

Mesajde csaa » 18 Aug 2017, 18:56

teinegru64 scrie:,,Interesant este cã numele col. Pãvãloaia apare în dosarul în care acest ofiter de jandarmi a fost cercetat de Parchetul Militar si a primit clasarea dosarului în urma incidentelor de la Pungesti. Acolo unde tãranii au fost bãtuti fãrã milã pentru cã si-au apãrat pãmântul de americanii de la Chevron."
Sa nu uiti Darie...
http://www.vremeanoua.ro/jandarmii-vasl ... a-pungesti

Imputernicirea e ......logica. Cat despre Pungesti.....fuck Chevron!
csaa

Mesajde bio » 18 Aug 2017, 20:20

Donbazil scrie:Salut!

:lol: :lol:

Politistii au umor:
"A mai observat cineva? In cazul Boureanu, mass-media centrala tinea cu politia, impotriva boureanului. In cazul vindecatorului de pasarici, sef de maternitate, e viceversa. Toti sunt cu tunurile pe noi. In concluzie, pasaricile conduc lumea".

Acel medic din betie a doua zi se trezea... dar acei politisti din ambitia lor prostesca in a arata ca ei sunt stapinii soselelor nu se vor trezii niciodata.

Din betie te trezesti...din prostie nu te trezesti .
bio

Mesajde bio » 18 Aug 2017, 20:30

teinegru64 scrie:,,Interesant este cã numele col. Pãvãloaia apare în dosarul în care acest ofiter de jandarmi a fost cercetat de Parchetul Militar si a primit clasarea dosarului în urma incidentelor de la Pungesti. Acolo unde tãranii au fost bãtuti fãrã milã pentru cã si-au apãrat pãmântul de americanii de la Chevron."
Sa nu uiti Darie...
http://www.vremeanoua.ro/jandarmii-vasl ... a-pungesti

Nu ai ce sa le ceri jandarmilor... oameni simpli fara mare viitor recrutati/angajati in niste forte de batausi ale celor de la conducere si la banii care ii iau sunt in stare sa-i snopeasca din bataie si pe parintii lor daca primesc ordin...ei doar executa.
bio

Mesajde namzeb » 18 Aug 2017, 20:48

Ionele, unde ai disparut ca nu te mai vede lumea, anul trecut erai fruntas la postari acum,, nema chichirez gilceava,,te suparasi cumva pe cineva.Ma bucur ca traiesti si iti spun multa sanatate.Ce iti face ferma?chir astept un MP sa vorbim.Cu respect
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde csaa » 19 Aug 2017, 00:19

bio scrie:
Donbazil scrie:Salut!

:lol: :lol:

Politistii au umor:
"A mai observat cineva? In cazul Boureanu, mass-media centrala tinea cu politia, impotriva boureanului. In cazul vindecatorului de pasarici, sef de maternitate, e viceversa. Toti sunt cu tunurile pe noi. In concluzie, pasaricile conduc lumea".

Acel medic din betie a doua zi se trezea... dar acei politisti din ambitia lor prostesca in a arata ca ei sunt stapinii soselelor nu se vor trezii niciodata.

Din betie te trezesti...din prostie nu te trezesti .

Crezi ca daca te accidenta doctorul te simteai mai bine?
csaa

Mesajde a_costy » 19 Aug 2017, 00:35

Doctorul era pe locul mortului nu avea treaba cu volanul. Se dadea si el putin zmeu. Daca ii mergea mintea si la bautura, suna si el la 112 pe motiv ca au fost opriti in trafic de un cetatean imbracat in politist, care refuza sa-si prezinte legitimatia, el banuind ca i se face o farsa televizata, cum s au mai facut si se vor mai face.
a_costy

Mesajde teinegru64 » 19 Aug 2017, 08:25

dan pescarul scrie: te crezi un mic Dumnezeu,

Oricine ...daca isi castiga painea la o bariera ...e un mic Dumnezeu. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Donbazil » 22 Aug 2017, 23:37

Salut! :idea: :idea: :idea:

Politistii au umor
8 ore ·
#Polițistul zilei este colegul meu, agent șef adjunct de poliție Ionuţ Găboroi, din cadrul formaţiunii rutiere a Poliţiei Orăşeneşti Bicaz-I.P.J. Neamț. Colegul meu, aflat în drum spre Bucureşti, ieri dimineaţă, pentru a susţine examenul de intrare în corpul ofiţerilor, a intervenit pentru salvarea a două fetiţe rănite într-un grav accident în Vrancea. Poliţistul mergea spre București, când a văzut coliziunea dintre patru maşini, aşa că a oprit imediat, a sunat la 112 şi, până să vină autospecialele ambulanței și ISU, le-a acordat primul ajutor răniţilor şi a dirijat circulaţia în zonă.
Evenimentul rutier, petrecut la ora 6.40, pe DN 2 (E 85), în comuna vrânceană Pufeşti, s-a soldat cu opt victime, dintre care patru transportate la spital. Două dintre victime sunt copii, respectiv două fete în vârstă de 10 şi 15 ani. Vreme de aproape o oră a stat colegul meu la locul accidentului, ajutându-şi colegii, după care şi-a reluat drumul spre Bucureşti, sperând că va ajunge la timp pentru susţinerea examenului. Nu regretă însă dacă va rata participarea la examen, pentru că mult mai importantă a fost salvarea vieţilor celor răniţi, după cum singur a spus. Polițistul nu este la primele sale intervenţii salvatoare de vieţi. De când a intrat în Poliţie, Ionuț s-a dovedit, pe de o parte, #intransigent cu cei care încalcă legea, ”luându-l la întrebări”, prin 2009, chiar şi pe fiul fostului şef al Poliţiei Bicaz, ori folosind arma de mai multe ori pentru a-i opri pe infractori. Pe de altă parte, poliţistul a intervenit anii trecuţi reuşind să salveze două persoane care voiau să se sinucidă. Felicitări, Ionuț!
Sursa foto și articol: Sindicatul Europol Neamt
Donbazil

Mesajde Donbazil » 24 Aug 2017, 01:05

Salut!

Politistii au umor
11 ore ·
În ultima perioadă, am observat o campanie asiduă de stigmatizare a polițiștilor rutieri în mass-media. Nu mai este o noutate că mentalitatea noastră, a românilor, este setată pe ură când vine vorba de acești polițiști. Nu ne mai convine nimic. Nici când polițiștii intervin în forță și își fac treaba, nici când sunt mai înțelegători și procedează cu răbdare. Nu ne mai mulțumește nimic. Toată lumea își dă cu părerea și știe mai bine cum trebuia să procedeze ”X” sau ”Y”. Vreau să îi întreb pe cei care își dau cu părerea, v-ați gândit cum este să fii medic oftamolog și să vin eu, polițist, să-ți spun că nu ai calculat dioptria ochelarilor mei cum trebuie și că trebuia să o calculezi folosind nu știu ce calcule de care am auzit eu pe internet? V-ați gândit cum este să fii un inginer constructor și eu, polițist, să-ți spun că trebuia să torni mai mult beton la stâlpul din stânga casei mele și că știu asta pentru că am citit eu pe internet sau că mi-a spus mie ”cineva de încredere”. Înțelegeți cam cât de frustrant este să citești de dimineață până seara părerea unor astfel de ”specialiști facebook”?
Încetați, oameni buni, să vă mai dați cu părerea, dacă nu cunoașteți legislația, procedurile polițienești care reglementează activitatea unui polițist. Nu cetățenii îi judecă acțiunile sau inacțiunile. Superiorii și magistrații decid asta, nu noi. Nu am văzut în viața mea ca un polițist să-i spună măcar unui salaor în construcții cât ciment să toarne pentru a face beton, dar am văzut o grămadă de ”părerologi”, când a venit vorba de munca de poliție. Încetați să mai cădeți în plasa formatorilor de opinie, jurnaliști sau persoane publice, care în lipsa educației sau a bunului simț, aleg să dezinformeze și să arunce adevărate anateme asupra unei întregi instituții, prin vărsarea frustrărilor zilnice pe facebook sau în mediul online, în general. Această obsesie bolnăvicioasă a unor jurnaliști de a canaliza ura spre polițiști, deși ei sunt acolo să aplice legea, indiferent de ce fel de polițiști vorbim, o veți găsi doar în țara noastră, unde jurnalismul a ajuns la rang de can can. Vreau să vă întreb un lucru. Nu v-ați pus niciodată întrebarea de ce când se măresc indemnizațiile parlamentarilor sau li se plătesc chiriile de mii de euro, deși au vacanță, apar în media astfel de ”știri”, cu pensii ”speciale” sau cu tot felul de minciuni manipulatoare, menite să devieze atenția populației de la adevăratele probleme ale oamenilor? Nu v-ați întrebat de ce când sunt puse în discuție problemele de infrastructură, apar imagini la tv cu polițiști rutieri dirijând circulația, încercându-se a se induce ideea că ei sunt de vină pentru aglomerația de pe drumuri? Nu v-ați întrebat de ce, deși doar câțiva ”descurcăreți” cu funcții mari au ieșit mai devreme la pensie, este aruncată piatra asupra tuturor polițiștilor?
Urmăriți, vă rog, clipurile cu polițiști postate pe facebook de tot felul de personaje și citiți comentariile. Vă garantez că vă veți cruci. Majoritatea lor sunt cel puțin semianalfabeți, ca să încerc să fiu cât pot de elegant. Nu v-ați pus niciodată întrebarea, de ce dvs. nu ați fost niciodată în situația de a ”fi luat pe sus” de polițiști? Sau de ce (poate) nu ați fost niciodată oprit de polițiștii rutieri? Să fi avut noroc sau AȚI RESPECTAT LEGEA? Sau de ce, dacă ați fost opriți, v-ați comportat civilizat și ați plecat mai departe în nici 2 minute? Buni sau răi, polițiștii din stradă sunt ai noștri. Așa cum sunt ei. Sunt polițiștii pe care și-i permite societatea noastră, unii mai burtoși sau mai puțin burtoși, provin tot din rândul nostru, nu au aterizat direct polițiști de pe Marte. Sunt o grămadă de oameni care își fac treaba cu pasiune acolo, în stradă. Și nu de puține ori nu s-au mai întors acasă, fiind luați pe capotele mașinilor, înjunghiați sau loviți în cap cu sticle. Totul pentru ca noi să ne aflăm în siguranță și pentru ca un bețiv să nu se urce pe trotuar peste copiii noștri sau un vitezoman să nu ne omoare copiii pe trecerile de pietoni. Puneți-vă în locul uneia dintre soțiile celor care nu au mai ajuns acasă. V-ați gândit cum este să vezi un apel de pe telefonul soțului și să auzi imediat vocea unui coleg în lacrimi la telefon? Știu! Am mai auzit-o! ”Voi v-ați ales meseria asta”. Da! Noi ne-am ales-o! Doar că nu am ales să ajungem într-un sicriu acasă. Am ales iubirea pentru dreptate și adevăr. Am ales să trăim, pentru că ȘI VIAȚA NOASTRĂ CONTEAZĂ.
Donbazil

Mesajde a_costy » 24 Aug 2017, 07:36

Cu cateva zile in urma am vazut pe toate posturile tv cum o masina a politiei aflata in misiune a lovit din spate un motociclist in timp ce-l urmarea in urma refuzului de oprire la semnalele agentului de circulatie. Dupa primele imagini, mi-a fost clar, un cocalar bronzat din nastere si- a facut s-a rupt in figuri pe strada, chiar daca el sustine sus si tare ca politistii au vrut sa-l omoare, trecand peste el cu masina de 2 ori. Nu mica mi a fost mirarea cand am aflat ulterior ca bronzatul cocalar avea si un loc de munca.......POLITIST, ajutor de sef de post intr-o nefericita comuna din Giurgiu.
a_costy

Mesajde Shrek » 24 Aug 2017, 23:37

Puii nostri in curtea voastră. .......
Cand nimeni nu mai spera , azi românii au primit o vasta extraordinară : Romania va adera la spațiul Shengen, imediat ce acesta va fi desființat. Cu un debit verbal asemeni unui oltean dar cu un accent dulce asemeni unui ardelean, presedintele Macron, ne-a lăudat, ne-a periat si ne-a pus bărbi după care ne-a spus ca tenismena noastre nu va castiga un turneu de tenis daca nu vom cumpara rachete din Franța. Rachetele frantuzesti sunt mai sarmante, mai.....lungi, asemeni unui sărut franțuzesc si ,cu siguranta ,vor da mulți rusi pe spate. Pardon, rusoaice . Stiind ca presedintele Johanis, are o aplecare catre păsările ....exotice (pupeze) i-a facut o propunere de nerefuzat. Si anume, românii sa cumpere pui....frantuzesti pe care sa-i crească in gospodării. Cu alte cuvinte , notre pulets dans votre curts ! ( scuze daca nu am scris corect in limba lui Voltaire)
Shrek

Mesajde Donbazil » 25 Aug 2017, 00:42

Salut!

Monstruletzule, am o intrebare: Si care-i legatura cu politia?...Nu ca zic....Da vreau sa spun!.... ;)
Donbazil

Mesajde Donbazil » 25 Aug 2017, 00:44

a_costy scrie:Cu cateva zile in urma am vazut pe toate posturile tv cum o masina a politiei aflata in misiune a lovit din spate un motociclist in timp ce-l urmarea in urma refuzului de oprire la semnalele agentului de circulatie. Dupa primele imagini, mi-a fost clar, un cocalar bronzat din nastere si- a facut s-a rupt in figuri pe strada, chiar daca el sustine sus si tare ca politistii au vrut sa-l omoare, trecand peste el cu masina de 2 ori. Nu mica mi a fost mirarea cand am aflat ulterior ca bronzatul cocalar avea si un loc de munca.......POLITIST, ajutor de sef de post intr-o nefericita comuna din Giurgiu.

Salut!

Se pare ca a fost putin "umflata" de presa....Lucrurile-s destul de simple si s-au rezolvat....Legal!....
Donbazil

Mesajde Shrek » 25 Aug 2017, 08:05

Am gresit locu'! Trebuie sa fie in poiana da' a nimerit in curtea ...poliției!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE