Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

familii albine

Mesajde dumitriade » 04 Ian 2012, 00:55

Buna seara ! Pentru un incepator din jud Buzau ,cam cat costa o familie de albine ? Daca are cineva de vanzare sau ajutor sau imprumut imi trebuie 28 familii . Va multumesc si nu va suparati !
dumitriade

Re: familii albine

Mesajde Galofornia » 04 Ian 2012, 00:57

daca nu ma insel familia costa circa 100 euro.
Galofornia

Mesajde Dragos » 04 Ian 2012, 01:13

Buna seara si bine ati venit pe forum!
Un sfat tot de la un buzoian: Ca sa va faceti o idee cum sunt preturile, cel mai bine intrati pe forumul cu anunturi apicole!
Forumul se gaseste aici : http://anunturiapicole.stuparitul.com
Sper sa va fie de ajutor!
O seara buna!
Dragos
Dragos

Mesajde horia_ch » 04 Ian 2012, 10:03

dumitriade scrie:Buna seara ! Pentru un incepator din jud Buzau ,cam cat costa o familie de albine ? Daca are cineva de vanzare sau ajutor sau imprumut imi trebuie 28 familii . Va multumesc si nu va suparati !

Cum, măi, "cu împrumut"? Că nu mă duce bibilica. :evil:
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde alt stupar » 04 Ian 2012, 10:05

:lol: :lol: :lol:
alt amator de parale pe structurale cu stupii... pe hartie
si vine controlul...brrrr !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde proapis13 » 04 Ian 2012, 10:13

Cred ca asemenea ineptii debitate de unii care nu urmaresc
decat propria imagine si goana dupa profit nu trebie tolerate
Cer stergerea acestui topic iar cei ce recidiveaza sa fie trecuti pe lista neagra
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde popik50 » 04 Ian 2012, 10:22

Omule daca vrei sa cumperi cauta pe net si vei gasi la preturi diverse. ''Ca imprumul'' :!: cum mai vine si asta? Pe ce perioada vrei ca cineva sa-ti imprumute stupii? Si ce ii iese si celui care iti imprumuta stupii? Sunt tare curios.
popik50

Mesajde Adi Hodis » 04 Ian 2012, 10:45

dumitriade scrie:Buna seara ! Pentru un incepator din jud Buzau ,cam cat costa o familie de albine ? Daca are cineva de vanzare sau ajutor sau imprumut imi trebuie 28 familii . Va multumesc si nu va suparati !

-EU ... eu primu´ ... eu primu´ ... eu am !!!. ;)
Dar de unde esti matale ? ... si cum sa facem ? ... dau gratuit, le si duc la matale, tot gratuit ... cu o singura conditie ... daca imi dovedesti ca stii sa le intretii si sa obtii rezultate intr-un an de exploatare.
Rezultatele consta in min. 30 kg miere/colonie + 2 roi/ an iar toate coloniile sa fie aduse la nivel optim pentru a ierna in bune conditii ... asta asa, ca sa ajungi din primul an la nr-l de colonii stipulate in mas. 141.

Batem palma ?.

Nota:
Asigur tot ce e necesar pt. realizarea planului, respectiv lazi, rame, faguri artificiali si hrana + alte cheltuieli aferente.
Matale numa´ sa pui osu´ la treaba. ;) :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Adi Hodis » 04 Ian 2012, 10:50

Alooo colegii !
Pai cum indrazniti sa luati omul la "intrebari" din moment ce solicita ajutor ?.
Inloc sa sariti cu ... de toate ... voi a´l intristati.

D´aia am sarit eu cu " oferta" ... si de ciuda !!! ... sa va bag in boala, sa rup gura targului !!! :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde horia_ch » 04 Ian 2012, 10:53

Bagă-te, Adiţă, da' să nu plângi la toamnă când nu-i mai avea de recuperat nimic din ei! Doar a zis că-i începător. Şi banii din proiect or fi deja cheltuiţi pe... vreuna blondă. :roll:
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde ciptheman » 04 Ian 2012, 10:55

o discutie inutila nenea adi nu vezi ca vorbesti singur? ai inceput sa vorbesti in limba chineza cu bietul om si sa speriat rau de tot, auzi la tine 30 kg pe famile si 2 roi :lol: :lol: :lol:
ciptheman

Mesajde teinegru64 » 04 Ian 2012, 10:58

Bagate mitriade.Eu vin cu mierea ....din 2011.. io arati si atat, ramane la mine.O singura conditie....stupii lui Adi ii facem bara bara. :lol: :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Adi Hodis » 04 Ian 2012, 11:11

Pfaaai !!! ... iote ce oferte mi-nu-na-teee !!! :shock:

Sa mai zica cineva ca romanu` nu e darnic ... ca-l alerg tata ziua !!! :lol:

@Horia ... tocmai d´aia "ma leg la cap"... ca-i incepator si vrea din start 28 de familii.
O sa duc stupina in pastoral, in plin soare ... sa lucreze din prima " in suc " propriu ... da´ nu pun mana decat pe batz, unde greseshte, poc !! peste desh´te ... ca asa se invatza cel mai memorabil. :lol:

@dumitriade ... nu te speria, ca nu-i dracu` asa negru pe cum se zvoneste ... o fi cu transpiratii ... multe si abundente.
Iti zic de-acu` ... sa nu zici ca n-am zis. :mrgreen:
Deci, ne legam la cap au ba ?.
Adi Hodis

Mesajde popik50 » 04 Ian 2012, 16:23

Mai Adita nu mai speria oamenii ca nu se mai apuca de apicultura in veci :lol:
popik50

Mesajde dumitriade » 04 Ian 2012, 17:50

Buna ziua! Multumesc " Dragos" pentru raspuns . Am citit cu mare atentie raspunsurile primite si m-am minunat de cat de( spirituali) sunt stuparii .
oricum nu stiu cati stupari au fost foarte corecti cu masura ! In orice caz nu-i cheltui cu blondele asa cum s-a exprimat un onorabil stupar . Era vorba despre un ajutor si nimic mai mult . In cursul culesului imi faceam familiile de albine . oricum merg inainte cu sau fara masura . Am de mai mult timp 4 familii . Multumesc celor care m-au inteles . Cele bune !
dumitriade

Mesajde teinegru64 » 04 Ian 2012, 19:55

Totusi... spune de unde esti.Sunt sigur ca cineva te va ajuta.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Următorul

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR