Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Destinații pentru concediu

Mesajde gica.mosu » 11 Aug 2017, 07:42

Dupa munca si canicula din cursul saptamanii....merge si 1-2 zile la umbra....Aici la Slanic Moldova :P Din "pecate" ca si-n alte statiuni din"ROMANICA" s-a cam ales praful si aici....Totusi merita o scurta vizita inclusiv la tratament :!:
Fişiere ataşate
20170806_042212.jpg
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 20 Aug 2017, 08:42

...Daneeee,si cand muncesc "domnii"...doamnele=unele..."stau" :D Daca vrei sa-ti ei(rulota)=fao...merita si pt stupi si pt plimbaree :!:Toate se fac=realizeaza "catinel" nici"NEAMTUL" nu a avut 3 case+vila de PROTOCOL la Neptun deodata..... ;) Si o poza de la vulcanii noroiosi BZ...sotiea si Ovidiu=nepotul....
Fişiere ataşate
20170729_104606.jpg
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 20 Aug 2017, 08:50

Un traseu care merita vazut=Cheile Bicazului....di "pecate"ff aglomerat,dar frumos si cu sosele de doi bani....Cinste lor,cinste lor...drumarilor inclusiv primarilor 8-) Drumuri ff rele TG-Jiu-dt t Severin ,Onesti -BC,Bran-BV si N,N,N altele :idea:
Fişiere ataşate
20170813_232523.jpg
20170813_232309.jpg
gica.mosu

Mesajde mellis » 28 Aug 2017, 16:19

Stiu croatii cum sa aduca bani in tara ..

Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde jonny_it » 28 Aug 2017, 17:58

gica.mosu scrie:Un traseu care merita vazut=Cheile Bicazului....di "pecate"ff aglomerat,dar frumos si cu sosele de doi bani....

De cand sunt facute pozele?
In weekend am fost si eu prin Cheile Bicazului. Nu ca nu as fi trecut de sute de ori pe acolo dar am dus pe cativa prieteni sa vada si ei zona.
jonny_it

Mesajde gica.mosu » 13 Sep 2017, 22:37

....Pozele sunt facute pe 14 aug-2017,o zi f frumoasa de vara cu aglomeratie la maxim peste ta't(or vinit "ai nostri"in CO) inclusiv pe 15 aug la baraj bicaz de ziua marinei, cand a avut loc parada a flotei navale+alte manifestatii organizate de cei din judet(cu lume muuulta ca'n foto) :shock: Mergand p'aclo intalnec o cunostinta pe care il intrb :ce cauti mai omule pa'icisa? Caut un OM...Si cum nu gasesti unul intratata amar de lume? Pai daaaa,dar OAMENI sunt ff putini 8-)
Fişiere ataşate
20170814_215937.jpg
gica.mosu

Mesajde Dragos2006 » 14 Sep 2017, 18:28

Daca toti mergeti la Cheile Bicazului mergeti si la baraj iar de acolo in sus la Pensiunea Lostrita . Acolo e o doamna din sat care gateste dumnezeieste , ciorba Soleanca , saramura de pastrav sau lostrita . Iar la desert comandati toata gama de placite . Daca vreti sa va relaxati si este cald merge o baie in lacul Izvorul Muntelui.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde jonny_it » 14 Sep 2017, 19:31

Dragos2006 scrie:Daca vreti sa va relaxati si este cald merge o baie in lacul Izvorul Muntelui.

Doar sa aveti grija sa nu va inecati, la 3-4 metri de mal apa depaseste de obicei 10 - 15 metri si mai sunt sarme ale braconierilor + plase.
jonny_it

Mesajde Dragos2006 » 14 Sep 2017, 23:33

jonny_it scrie:
Dragos2006 scrie:Daca vreti sa va relaxati si este cald merge o baie in lacul Izvorul Muntelui.

Doar sa aveti grija sa nu va inecati, la 3-4 metri de mal apa depaseste de obicei 10 - 15 metri si mai sunt sarme ale braconierilor + plase.

Ai mei nu au probleme cu inotul.
https://www.facebook.com/dragos.gavrila ... =2&theater

PS. Lostrita este pescuita LEGAL daca se face in perimetru de acvacultura. Practic e un peste crescut intr-o ferma , nu prins in salbaticie.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde gica.mosu » 15 Sep 2017, 07:10

...Cauta si vei gasi,cere si vei primi ta't ce-ti doreste inimioara :shock: Daaaa,in ff multe locuri din"ROMANICA" noastra frumoasa dar neexpluatata asa cum tb dpvd turistic(sar strange bani=cine s-o faca :idea: )gasiti si pastravi de care vreti inclusiv cum scrie Dragos 2006 in zona Bicaz ....pofta buna si calatorie frumoasa tuturora :!:
gica.mosu

Mesajde jonny_it » 15 Sep 2017, 13:21

dan pescarul scrie:Unde avem noi fermă de lostriță?Este ,din cîte știu,una singură a Romsilva.Iar lostrița,din auzite,e mai puțin gustoasă decît păstrăvul.Așa încît mai bine cereți păstrăv
la masă.

Pe Valea Bistritei sunt cel putin 50 de "ferme" unde se creste lostrita. Varul meu produce puiet. ;)
Este mult mai gustoasa decat pastravul, cu conditia sa nu fie crescuta doar cu granule, valabil si pentru pastrav.
jonny_it

Mesajde jonny_it » 15 Sep 2017, 13:29

dan pescarul scrie:Dl dr veterinar lostrița este pe lista roșie a speciilor periclitate în Romănia,iar dacă îmi oferă așa ceva îi iau toate rudele răposate în biiip biip,plus un cap în gură și sesizări la orice autoritate posibilă.Iar amenda pt tulburarea liniștii publice o plătesc cu drag.Jegurile astea de oameni ,care braconează și care plătesc pt rezultatul braconajului,au lăsat apele publice din Romănia fără pește ,din Deltă pînă în creierul munțkilor apele sînt moarte.Pentu acest motiv voi pleca în iarnă la pescuit în GrGrcia,deși preferam Delta.

Daca vrei lostrita de crescatorie iti dau niste numere de telefon + adrese, sa vezi cu ochii tai cum se creste. Cea mai mare are lostrita vazuta pana acum avea peste 1 metru si 19 kg.
Pai in Grecia nu sunt specii protejate? Sau mai bine sa moara capra vecinului? :lol:
Aici in tara daca prinzi ceva protejat il cunosti si poti sa-i dai drumul, acolo posibil sa nu cunosti toate speciile de peste.
jonny_it

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE