Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL 2

Mesajde mellis » 16 Sep 2017, 00:08

"I've given up
On the media
Feeds my hysteria
Sick of living down on my knees"

"Life has gotta kill
Faith is gonna blind
Hope is gonna fade
The truth is gonna lie
Sometimes there's no reason
To justify the meaning"
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde mellis » 16 Sep 2017, 01:31

Get on your bikes and ride..

not asking much..
mellis

Mesajde ioanpuiu » 16 Sep 2017, 10:51

LUPU' ALBINELOR scrie:- VRS, hit me like a man, love me like a woman !

A venit Luuuuupul ... de data asta e chiar el şi nu vreun cîine de pripas care să-i fi furat parola de la dressing, să se îmbrace în blana lui.
E amprenta lui, e ®
După cum îl ştiu, nu jertfeşte miei cu oscioare fragede, nu, lui îi place carnea aţoasă de berbece, sa simta ceva.
Recunosc că l-am provocat. De fapt nu, doar am încercat dar n-am reuşit nici de data asta. Trebuie să fac cumva şi să renunţ.E prea greu cu el, aproape imposibil. Mai degrabă faci din frigidă aeroplan şi decolezi cu el.

A fost şi ceva ceaţa în mesaje.
În timp ce "This life" spunea: Gotta live this life/Gotta raise some hell/Life is short/burn it out, în cel scris de mînuţa lui cam totul era pe dos, întunecat, sumbru ... Nu ne-a întrebat nimeni de vrem sau nu viaţa//nu încerca să speri//încearcă să adopţi iluzia că e mai bine să trăieşti!
Bine că a trecut.

Să-i spunem: bine ai revenit Lupule, tu cel adevărat, să fii sănătos & ... drive carefully! ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Bezna Zorilor » 16 Sep 2017, 20:55

Lu,

Eu nu stiu daca tu esti o persoana deprima(n)ta sau nu, daca iti asumi sau nu viata, moartea, deciziile, bucuriile, regretele.

Dar stiu ca in ceea ce te priveste nu trebuie sa demonstrezi nimanui cine esti, ce faci, cum arati, pentru ca demonstrezi de fiecare data "superioritatea spiritului asupra materiei"...

Si desi am intrat in gura ta cu Tinder cu tot...

...tu, prin ce scrii... tu ai intrat in inima mea!

Cu drag:
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 16 Sep 2017, 21:30

de tinerete...
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde mellis » 16 Sep 2017, 23:07

"Folks, here's a story 'bout Minnie the Moocher
...
But Minnie had a heart as big as a whale
She messed around with a bloke named Smokey
She loved him though was cokey
He took her down to Chinatown
And he showed her how to kick the gong around"

"She rollin', rollin', rollin'
Though the streams are swollen
Keep them doggies rollin', rawhide"
mellis

Mesajde mellis » 16 Sep 2017, 23:36

LU' roteste-ti coada..

Flip, flop and fly

;)
mellis

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 18 Sep 2017, 00:01

- BeeZee !

Sa stii ca pui piese faine. Pe bune si fara flaneleala. Pacat ca nu te atrage topicul suficient
incat sa-ti descoperi si pui in valoare o noua dimensiune. Cea de a te exprima prin muzica.

Acum, ca sa iti raspund la interpelare.
Am destule momente de nostalgie, tristete, depresie chiar. La fel ca si momente de buna dispozitie,
bucurie, entuziasm, fericire, exuberanta...In cantitati sanatoase din fiecare, zic eu. Doar ca,
imi place sa alternez trairile de la o extrema a spectrului la cealalta. Imi place expresivitatea hiperbolizata
si imi place sa sochez ! Pentru ca daca nu sochezi imaginatia 'consumatorului' in vreun fel nu reusesti sa-i captezi si retii atentia ;)
Eu asta incerc sa fac si pe blog si pe forum (din cand in cand). In primul rand ca imi place ceea ce fac. Imi place si feelingul morbid
al gothicului bacovian dar si umorul negru si acid sclipitor de factura pamfletaro - stand up comedy...
Nu vreau sa intru prea mult in detalii care ar putea fi confundate cu lipsa de modestie. Dar diferite tipuri de arta imi solicita o expresivitate
anume, mai mult decat o alta (de exemplu caricatura portretistica fata de cea de salon, grafica de sevalet fata de pictura sau sculptura, haiku-ul fata de poezie
sau pamfletul fata de proza...) Pe scurt, sunt un artist ratat :lol: ce apreciaza diversitatea si care trece prin diferite faze de creativitate ( acum doar la nivel de hobby)... 8-)

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 18 Sep 2017, 00:13

- Am rotit-o mellis !

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 18 Sep 2017, 00:24

- Puiule, ma bucur ca mai tragi din cand in cand cu ochiul pe aici, daca nu si cu urechea...
Nu reusim intotdeauna sa ne sincronizam, ca Vinilinul tau e pe alte rotatii decat CD-ul meu... :D

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 18 Sep 2017, 00:32

- Si pentru vajnicul fermier, zis Pitar, am ceva, taman din ... Indonezia !

LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bezna Zorilor » 18 Sep 2017, 00:41

prinde lupu', rupe'i coada!

legat sau nu de fenomenul artistic, cu totii suferim (aparent sau nu) de o ratare...care dispare odata cu asumarea deciziilor. e mult de zis aici si nu'i momentul. pe scurt, e bine omu' sa fie impacat cu sine si cu lumea. :)

cu totii suntem artisti intr'un fel sau altul. trebuie sa fie asa pentru individualizarea spiritului. altfel suntem doar nevrotici.

tu esti asa...cam maniaco' depresiv...oare?!

desigur, e loc pentru fiecare sa greseasca undeva cu ceva sau doar sa creada ca a gresit undeva cu ceva...si asta sa nu'i dea pace. cred ca pe tine te macina ceva (de viata).

postarile sunt cand vrei sa fii citit, cand vrei sa demonstrezi ceva, cand vrei sa te bagi in seama ca s'alungi plictiseala, cand speri sa gasesti un receptor. dar am impresia ca tu vorbesti singur de cele mai multe ori.

nu am foarte mare tragere de inima sa postez aici, dar cand o fac o fac pentru ca iti raspund tie.

culorile capata o noua dimensiune si incepi sa gusti sunete.

Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 18 Sep 2017, 14:17

Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 18 Sep 2017, 15:45

Nu stiu daca s'au mai pus,

ceva de duh pentru Lu'

Fişiere ataşate
lup.jpg
Bezna Zorilor

Mesajde Bezna Zorilor » 18 Sep 2017, 19:29

Bezna Zorilor

Mesajde mellis » 19 Sep 2017, 00:12

"A wonderful lady, such a beautiful baby
Gonna teach him what's wrong, and what's right
Gonna show him direction, with love and affection
Help make his connection in life
"
mellis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE