LUPU' ALBINELOR scrie:Nu reusim intotdeauna sa ne sincronizam, ca Vinilinul tau e pe alte rotatii decat CD-ul meu...
Bezna Zorilor scrie:prinde lupu', rupe'i coada!
legat sau nu de fenomenul artistic, cu totii suferim (aparent sau nu) de o ratare...care dispare odata cu asumarea deciziilor. e mult de zis aici si nu'i momentul. pe scurt, e bine omu' sa fie impacat cu sine si cu lumea…
Bezna Zorilor scrie:tu esti asa...cam maniaco' depresiv...oare?!
Bezna Zorilor scrie:desigur, e loc pentru fiecare sa greseasca undeva cu ceva sau doar sa creada ca a gresit undeva cu ceva...si asta sa nu'i dea pace. cred ca pe tine te macina ceva (de viata).
Bezna Zorilor scrie:postarile sunt cand vrei sa fii citit, cand vrei sa demonstrezi ceva, cand vrei sa te bagi in seama ca s'alungi plictiseala, cand speri sa gasesti un receptor. dar am impresia ca tu vorbesti singur de cele mai multe ori.
Bezna Zorilor scrie:m'am uitat razlet pe vechiul vrs, lu', daca ai postat tu aqua inseamna ca pot sa dedic si eu tuturor de aici cocojambo si altele super populare de la vremea aia, totusi prefer sa postez chestii selecte si mai putin cunoscute… dar, ma bucur ca iti place jack johnson.
LUPU' ALBINELOR scrie: Eu livrez produsul in vitrine. Omul vine, apasa butonul care deschide oblonul, priveste si, daca i-a placut, mai vine cand se baga marfa data viitoare. Interesul se poate masura dupa numarul de vizualizari. Interventia mea e de tipul: am venit, am văzut, am postat…am învins, am plecat…;)
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori