Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Politia in actiune

Mesajde Cristian IONITA » 14 Sep 2017, 11:44

jonny_it scrie: ...

La politie nu conteaza vocea, ...

poate ca ar trebui sa conteze .... dar ai dreptate sunt alte mai importante .... cum ar fi "bunul simt"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 14 Sep 2017, 20:24

Deja batem toba prea mult pe tema asta. Ce conteaza pentru mine e ca orice document ”cu probleme” ajuns in mana colegului e depistat si, drept urmare, toate activitatile desfasurate din acel moment sunt ”conform legilor si procedurilor in vigoare”. As mai adauga si ”morale”.
csaa

Mesajde jonny_it » 14 Sep 2017, 20:51

Cristian IONITA scrie:

poate ca ar trebui sa conteze .... dar ai dreptate sunt alte mai importante .... cum ar fi "bunul simt"

Si dupa aia ce faceam cu asta care are vocea pitigaiata? :lol:
Hai sa nu fim rai si sa=l trimitem de la spalat buda la opera :lol:
jonny_it

Mesajde Shrek » 14 Sep 2017, 21:12

[quote="jonny_it"

Hai sa nu fim rai si sa=l trimitem de la spalat buda la opera :lol:[/quote]
Nu inteleg de ce dumneata si mai unu' d-a facut armata la diribau, considerati ca este umilitor sa speli buda. Cu ocazia asta poate ne povestesti, la matale acasa cine.....are sector acolo? I-ai spus pan-acu' ca este umilitor ori sectoru' ăla il ai dumneata? Poate ai avea si matale voce de...soprană? !
Pentru CI! În armată, nu era neaparat o onoare sa faci garda, mai degrabă o pedeapsă. Iar cei cu vocea pitigaita ajungeau " furieri", bucătari ori frizeri din cu totul alte motive. Uneori ajunceau si in" garda" cand nu aveau înclinații in....spatele liniilor inamice.
Shrek

Mesajde jonny_it » 14 Sep 2017, 21:30

Shrek scrie:Nu inteleg de ce dumneata si mai unu' d-a facut armata la diribau, considerati ca este umilitor sa speli buda. Cu ocazia asta poate ne povestesti, la matale acasa cine.....are sector acolo? I-ai spus pan-acu' ca este umilitor ori sectoru' ăla il ai dumneata? Poate ai avea si matale voce de...soprană? !

Acasa, eu, sotia, cine apuca. In ultima vreme a cazut pe mine ca am fost in concediu.
Sa speli buda nu este umilitor, umilitor este sa dai in cap. ;)

CI-ule!! capcaunul este si el cu voce pitigaiata, de aia se agita.

Uite aici capcaunule:
jonny_it

Mesajde Cristian IONITA » 15 Sep 2017, 10:13

csaa scrie:Deja batem toba prea mult pe tema asta. Ce conteaza pentru mine e ca orice document ”cu probleme” ajuns in mana colegului e depistat si, drept urmare, toate activitatile desfasurate din acel moment sunt ”conform legilor si procedurilor in vigoare”. As mai adauga si ”morale”.

pai ... si ce se intampla daca acest coleg al tau trebuie sa indeplineasca si alte sarcinii in afarade a "depista" documente? sarcini care necesita si comunicarea verbala ??!!
sau sa intelegem ca Politia este locul de refugiu nu doar pentru cei neajutorati de naura la capitolul "mental" ci se extinde si la altele ... parca vad ca la urmatorul radar in care o sa dau politistul o sa fie orb .... sau imi scrie chitanta in braille :)
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 15 Sep 2017, 10:17

jonny_it scrie:
Cristian IONITA scrie:

Hai sa nu fim rai si sa=l trimitem de la spalat buda la opera :lol:

e loc sub soare pentru toti ... dar pentru orice functie publica care implica interactiunea cu oamenii consider ca abilitatea comunicarii verbale trebuie sa fie departajanta ...

stiu ... la nivelul Politiei Romane in ceea ce priveste comunicarea nu vocea "subtire" este problema principala ... ci faptul ca nu-s putini cei certati cu limba romana ... si mai ales cei care nu pot depasi "limbajul de lemn" ... cand vad la TV cate un "comunicat oficial" e mai distractiv decat episoadele cu Benny Hill
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 15 Sep 2017, 10:37

Shrek scrie: ....
Nu inteleg de ce dumneata si mai unu' d-a facut armata la diribau, considerati ca este umilitor sa speli buda. Cu ocazia asta poate ne povestesti, la matale acasa cine.....are sector acolo? I-ai spus pan-acu' ca este umilitor ori sectoru' ăla il ai dumneata? Poate ai avea si matale voce de...soprană? !
Pentru CI! În armată, nu era neaparat o onoare sa faci garda, mai degrabă o pedeapsă. Iar cei cu vocea pitigaita ajungeau " furieri", bucătari ori frizeri din cu totul alte motive. Uneori ajunceau si in" garda" cand nu aveau înclinații in....spatele liniilor inamice.

nu stiu unde ai facut tu armata ... dar unde am fost eu "garda" era o responsabilitate (singura misiune de razboi pe timp de pace = serviciul de garda la depozitul de munitii). Multa minte lipsa ar trebui sa aiba careva sa "pedepseasca" un soldat asa ... adica sa-i dea pe mana arma + munitie de razboi

In ceea ce priveste budele ... eu zic ca este diferenta (chiar majora) intre a spala buda proprie ... folosita de tine&familie si cea publica ... amu' eu stiu ca fiecare tagma isi are onoarea ei ... dar te rog sa nu te superi pe mine daca consider ca nu exista onoare in a fi cacanar.

zi frumoasa tuturor
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 15 Sep 2017, 16:55

[quote="Cristian IONITA"]
nu stiu unde ai facut tu armata ... dar unde am fost eu "garda" era o responsabilitate (singura misiune de razboi pe timp de pace = serviciul de garda la depozitul de munitii). Multa minte lipsa ar trebui sa aiba careva sa "pedepseasca" un soldat asa ... adica sa-i dea pe mana arma + munitie de razboi....../quote]
Eh....cum dracu'? Mie-mi povestesti? Era o " onoare deosebita" sa dormi din din 6 in 6 ora cam cate 2 ore ca restul trebuia sa faci" veghe", sa te schimbi, sa te speli si sa adormi . Doar nu iti închipui ca poți sa adormi la ora fixe. Apoi sa stai 3 ore in ger de....pică cioara din pom era o mare onoare. Cea mai mare! Nici nu stii câți voluntari erau. Mai rău de-atât se spunea ca nu putea fi decat la...diribau ! Da' ma rog, n-ai de unde sa stii. TR-itstii n-au facut niciodată armata. Doar au curățat armele si.... nu mai zac ce ca te superi!
Shrek

Mesajde cantemir » 15 Sep 2017, 18:24

Shrek scrie:...TR-itstii n-au facut niciodată armata. Doar au curățat armele si.... nu mai zac ce ca te superi!

Hmmm! Asa ti-a spus tie vreo broasca?
Nu conteaza, aici e despre politieni. Nu despre militari!

Am multe cunostinte in Buzau. Astia cand sunt intrebati: Ce mai face, ma, Cutare? Aia zic:
- E bine! E bine! A facut scoala. Acu... lucreaza in cadrul armatei!
-Adica-i politai?
-Normal!
-Da' voi, ce mai faceti? Tot bine-bine?
-Noi nu! Dar nevestele da!
-Deh, daca le-a placut cartea!
cantemir

Mesajde csaa » 16 Sep 2017, 18:22

Cristian IONITA scrie:
csaa scrie:Deja batem toba prea mult pe tema asta. Ce conteaza pentru mine e ca orice document ”cu probleme” ajuns in mana colegului e depistat si, drept urmare, toate activitatile desfasurate din acel moment sunt ”conform legilor si procedurilor in vigoare”. As mai adauga si ”morale”.

pai ... si ce se intampla daca acest coleg al tau trebuie sa indeplineasca si alte sarcinii in afarade a "depista" documente? sarcini care necesita si comunicarea verbala ??!!
sau sa intelegem ca Politia este locul de refugiu nu doar pentru cei neajutorati de naura la capitolul "mental" ci se extinde si la altele ... parca vad ca la urmatorul radar in care o sa dau politistul o sa fie orb .... sau imi scrie chitanta in braille :)

Normal ......nu ai citit toata postarea. De ce m-as obosi sa iti raspund daca tu citesti ”pe sarite”?
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 18 Sep 2017, 09:42

este ca pentru tine activitatea de "explicare" este anevoioasa si mai ales obositoare?

normal ... trebuie sa gandesti ... sa te exprimi coerent ... etc ...

multumesc oricum pentru intentie
Cristian IONITA

Mesajde csaa » 18 Sep 2017, 11:11

Ca de fiecare data interpretezi in mod idiotic, de asta nu mai pierd timpul cu tine......desi....s-ar putea sa-mi fac putin timp peste cateva zile :twisted:
csaa

Mesajde Cristian IONITA » 18 Sep 2017, 13:09

Nici o graba stimabile .... conversatia cu tine este intodeauna distractiva.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 19 Sep 2017, 15:04

din ciclu .... daca am cascheta nu mai trebuie si creier

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... cient.html
Cristian IONITA

Mesajde Donbazil » 21 Sep 2017, 22:12

Salut!

Politistii au umor
6 ore ·
POLIȚIST (ȘI) ÎN TIMPUL LIBER
#Polițistul zilei este colegul meu, agent de poliție Macsim Alexandru, din cadrul Pol. Mun. Hunedoara - I.P.J. Hunedoara. Povestea sa este una de film. Alexandru are doar 22 de ani și inițial a fost elev al Școlii de Poliție din Câmpina. Doar că la încadrările din sursă externă, din luna Ianuarie a acestui an, și-a încercat norocul la examene și...a devenit direct polițist cu acte-n regulă. Bineînțeles că a renunțat la Școala de Poliție din Câmpina. Nu i-a făcut plăcere, dar a ales să termine mai repede și să devină polițist. Și nici nu e de condamnat. Alexandru nu a renunțat niciodată la a fi un polițist bun, astfel că, în data de 20.09.2017, în timp ce se afla în timpul liber, pe raza Mun. Hunedoara, colegul meu a văzut pe stradă un tâlhar căutat de polițiști pentru că în data de 17.09.2017 a smuls din mâna unei femei un telefon mobil, fiind căutat și cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Îl știa pe tâlhar deja, pentru că poza suspectului le fusese prezentată deja tuturor polițiștilor. În momentul când l-a observat pe polițist, deși acesta era îmbrăcat în civil, tâlharul a rupt-o la fugă, încercând să scape, fiind conștient de ceea ce urmează. Doar că nu a fost ziua lui norocoasă. Polițistul și-a abandonat mașina personală și a început o urmărire pe jos, în fugă, a tâlharului, contactând telefonic patrulele de poliție în timp ce fugea după suspect. Bineînțeles că finalul a fost fericit, dar nu pentru tâlhar. Acesta a fost prins, încătușat cu ajutorul celorlalți polițiști și arestat preventiv ulterior pentru 30 de zile. Cum s-ar spune ”viața bate filmul”. Felicitări, Alexandru! Îți urez la cât mai multe astfel de reușite! (Y) :)
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE